FAQ

Covid-19

TRAIN er åbent for koncerter og publikum igen
Fra d. 3. oktober spiller livemusikken igen på TRAIN.
 
Åbningen betyder – for et stykke tid – et gensyn med et lidt anderledes TRAIN, end vi er vant til. Koncerterne er med 190 siddepladser, og vi vil sørge for, at der er god plads til alle – både før, under og efter en koncert. Vi overholder alle retningslinjer for indendørs koncerter, og der vil blandt andet være masser af håndsprit til brug for crew og gæster under koncerterne.

Vær opmærksom på, at det kun er muligt at købe billet i forsalg, da vi ikke sælger billetter i døren.
 
Det kan have betydning for din billet, at koncerterne er ændret fra et stående til et siddende publikum. Hold derfor grundigt øje med din mail, da alle billetkøbere vil få direkte besked fra Ticketmaster, hvis din billet er berørt af ændringer. Vi vil også opdatere her på train.dk og i de enkelte Facebook-begivenheder.
 
Hvad kan du gøre for en tryg oplevelse for alle
Vi har glædet os længe til at åbne dørene til TRAIN igen, og vi har sørget for, at TRAIN bliver ramme for en tryg oplevelse for koncertgæster, musikere og crew. 
 
Vi vil opfordre alle koncertgæster til at holde god afstand til andre og om at huske at nyse og hoste i ærmet.
 
Undgå at huje, råbe og synge, så alle kan få en tryg koncertoplevelse.
 
Fra d. 29. oktober 2020 til d. 2. januar 2021 er der krav om at bære mundbind, når man går og står på Train. Der er ikke krav om at bære mundbind, når man sidder ned.
 
Der vil være god og synlig adgang til håndsprit og mulighed for at vaske hænder ved vaskene ved vores toiletfaciliteter. Vær generelt opmærksom på god hygiejne og på generelt at følge myndighedernes råd. Vores crew sørger for at holde hele TRAIN grundigt rengjort før, under og efter en koncert.

Vær opmærksom på at baren lukker kl. 22.00. Koncerterne må gerne fortsætte til efter kl. 22.00, men udskænkning i baren stopper kl. 22.00.
 
Vores crew er trænede i at skabe en sikker koncertoplevelse og har adgang til reglementerede Covid-19-værnemidler.

Hvis du oplever symptomer på sygdom, skal du blive hjemme.
 
Derudover vil vi opfordre alle koncertgæster til at benytte sig af appen SmitteStop ved deltagelse i en koncert på TRAIN. Appen er den hurtigste og mest effektive måde at nå ud til de personer, der har været i kontakt med en Covid-19-smittet. Appen kan downloades på smittestop.dk.
 
 
Behold din billet
Hele musikbranchen er berørt af Covid-19-situationen. Vi vil opfordre alle til at beholde sin billet til flyttede koncerter. På den måde er du med til at give spillesteder, festivaler og artister et tiltrængt skulderklap i en svær tid.
 
Fortsat påvirkning af koncertprogrammet
Trods genåbningen vil der fortsat være enkelte aflysninger og udskydelser af koncerter i den kommende tid. Så hold øje med din mail, da alle billetkøbere vil få direkte besked via mail fra Ticketmaster. Vi opdaterer også løbende her på train.dk og i de enkelte Facebook-begivenheder. 
 
Vi arbejder på højtryk for at få hele puslespillet til at gå op. Vi beder om forståelse for og tålmodighed med os i denne tid.
 

Lyt til musikken

Husk at lytte til musikken når den spiller. Hold talen dæmpet og respektér, at dine medpublikummer gerne vil lytte til koncerten og ikke dig.
 
Følg gerne pulsen i koncerten og musikken. Er der fuld smæk på scenen, så skrål dine lunger ud, som du lyster – er der stille og tid til fordybelse, så træk vejret en ekstra gang, og mind dig selv om, at det var musikken, du - og de andre - kom for. 
 
TRAINs koncerter er som udgangspunkt stående koncerter. Vis hensyn, giv plads og respekter dine medpublikummer, når du/de skal frem og tilbage i salen.
Der er enkelte siddepladser fordelt i salen. Disse kan ikke reserveres. 

OBS: Grundet Covid-19 er alle koncerter til og med d. 2. januar 2021 med unummererede siddepladser.

Glemte sager

Kontoret genåbner i oktober måned
 
Henvendelser kan ligeledes ske på vores mail: train@train.dk
___________________________________________________________
 
 
Glemte sager kan afhentes alle hverdage i kontorets åbningstid:
Mandag:                             12.00 – 16.00
Tirsdag - Fredag:               12.00 – 14.00
 
Bemærk: Kontoret holder lukket i uge 29, 30 og 31. 
 
Husk gyldigt id.

Glemte sager opbevares i 14 dage, hvorefter de videregives til hittegodskontoret.
Glemt tøj afleveres til genbrug efter 1 måned. 

Hør nærmere på: +45 86 13 47 22

Aldersbegrænsning

Train Live: Der er ingen aldersbegrænsning på koncerter.
 
Train Nat: Aldersgrænser til arrangementer/koncerter om natten vil fremgå af kalenderoversigten under det enkelte arangement/koncert. 
 
 

Billetsalg

Forsalg af koncertbilletter varetages online af Ticketmaster.
Kontakt Ticketmaster Kundeservice hvis du har spørgsmål til din billet. 

TRAIN har ikke selv forsalg, men der kan købes billetter i døren ved de koncerter, der ikke er udsolgt. OBS: Vi har ingen dørsalg pt. grundet Corona. Se gældende Covid-19-retningslinjer øverst i FAQ'en. 
Købte billetter kan fremvises på (uskadet) mobil ved indgangen.   

Gebyr for online køb ved Ticketmaster er kr. 15,- for billetter af værdi op til kr. 150,- / kr. 25,- i gebyr for billetter med værdi over kr. 150,-.
Dørgebyr ved køb på TRAIN er kr. 25,-.

Billetter kan kun refunderes såfremt et arrangement bliver aflyst eller flyttet til anden dato. Har du opgivet din e-mail ved køb af billet, vil du i så fald modtage en besked herom fra det pågældende salgssted. Refundering foregår altid via Ticketmaster. Gebyr refunderes ikke.
 
Ved bortkomst eller beskadigelse af billetten erstattes billetten ikke. Forsinkelser af koncerter/shows på selve dagen berettiger ikke refundering af billetten. Kontakt TRAIN på train@train.dk for yderligere info.

Åbningstider

Koncerstart vil fremgå af kalenderoversigten og billetten.
 
Koncertstart er angivet i forventede starttider. Tidsmæssige forskydninger kan forekomme. 

Dørene åbner 1 time før koncertstart. Enkelte afvigelser kan forekomme og vil i så fald være angivet i kalenderoversigten ved den enkelte koncert. 

Garderobe

Garderobe skal benyttes ved adgang til TRAIN.
Grundet brand, sikkerhed og flugtveje skal al overtøj derfor afleveres i garderoben. 

Garderobeafgift er kr. 20,-. 

Find vej

TRAIN er placeret i Aarhus centrum for enden af åen og tæt ved havnen.
Adressen er Toldbodgade 6, 8000 Aarhus C.

Find TRAIN på Krak HER.

Parkering

Vi henviser til p-hus på DOKK1. 
Find vej her: DOKK1 PARKERING
 
Find vej her: ØVRIG PARKERING

Overnatning

Har du brug for overnatning i forbindelse med en koncert finder du Hotel Atlantic lige inde ved siden af. 
Find vej til: HOTEL ATLANTIC
 
Find vej til: ØVRIGE HOTELLER
 

Foto

Det er tilladt at tage billeder med mobil- og lommekamera til koncerter på Train. Professionelt og semiprofessionelt video- og fotoudstyr tillades ikke.

Pressen akkrediteres via direktør & spillestedsleder Carsten V. Nielsen eller fotograf Morten Rygaard. Læs også mere HER
 
TRAINs egne fotografer dokumenterer de fleste af koncerterne i programmet. Billederne kan findes i vores Galleri
 
Enkelte og udvalgte billeder formidles via TRAINs sociale platforme. Herunder spillestedets facebook- og Instagram-profil.
Ligeledes kan enkelte billeder optræde i udvalgt informations- og markedsføringsmateriale fra TRAIN.   
 
Alle billeder er taget med henblik på at dokumentere og formidle koncerterne, salen og stemningen - og med højst mulig respekt for artister, publikum og ansatte. 
Der kan således forekomme billeder, hvor publikum eksponeres som en del af ovenstående dokumentation. 
 
Vi ønsker at respektere vores gæsters privatliv - og opleves et billede at være personligt kompromitterende for en publikum, er man velkommen til at konktake ovenstående direktør, Carsten V. Nielsen, eller fotograf, Morten Rygaard, med henblik på evt. fjernelse af billedet fra TRAINs platforme.          

Handicappet

Handicappladser er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster på tlf.: 38 48 16 33 (alle hverdage fra 10-14). Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen. Der er et begrænset antal handicappladser.
 
Der er handicapelevator ved indgang til Train. Henvend dig til personalet ved ankomst for hjælp.
Der er adgang til handicaptoiletter på Train.
 

Narkotika

Train tillader ikke nogen form for narkotikaindtagelse.
Overtrædelse af gældende lovgivning om euforiserende stoffer vil medføre politianmeldelse, bortvisning og 2 års karantæne på Train.

Rygning

Rygning er ifølge gældende lovgivning ikke tilladt på TRAIN. 
 
Det er heller ikke tilladt at benytte e-cigaretter på TRAIN. Dette skyldes at damp meget let kan forveksles med almindelig røg i koncertlokalet og dermed give anledning til misforståelser omkring rygepolitikken.
 
Der er rygeområde lige uden for TRAIN.
 

Bordreservation

Det er ikke muligt at reservere bord og pladser til koncerter på Train.

Frivillige

På TRAIN udgør de frivillige kernen i afviklingen af koncerter.
Vi har altid plads til endnu en musikbegejstret sjæl, og har du lyst til at blive en del af spillestedets frivillige crew - kan du læse mere HER
 
Vi ansætter periodisk personale til at varetage diverse ansvarsposter mhp. drift af koncerter og arrangementer. Læs mere om mulighederne HER.

Persondata

TRAIN respekterer dine personlige oplysninger. Vi anvender kun de oplysninger, du vælger at give os - og altid i overensstemmelse med persondatalovgivningen. 
Vi indsamler, bruger og videreformidler ingen personfølsomme oplysninger om vores gæster eller brugere af spillestedets online platforme.
 
Ved køb af billetter via vores billetudbyder Ticketmaster DK afgiver du personlige oplysninger. Læs mere om deres persondatapolitik HER.
Som arrangør har vi adgang til de informationer, du har afgivet i forbindelse med dit køb. Herunder navn, adresse, e-mail og evt. telefonnr.  
Vi anvender disse oplysninger i forbindelse med en evt. aflysning, flytning eller anden relevant information vedrørende den pågældende koncert, der er købt billet til.
Har du afgivet samtykke til Ticketmaster om at modtage anden relevant og relateret information kan vi også benytte disse til markedsføring af lignende fremtidige koncerter/arrangementer.
 
TRAIN har egne fotografer ved de fleste koncerter og arrangementer. Alle billeder er taget med henblik på at dokumentere og formidle koncerterne, salen og stemningen - og altid med højst mulig respekt for artister, publikum og ansatte. 
Der kan således forekomme billeder, hvor publikum eksponeres som en del af ovenstående dokumentation. Læs mere i ovenstående afsnit FOTO.
 
I forbindelse med jobansøgning og -ansættelse indhenter vi personlige oplysninger knyttet til den pågældende stilling. Dine informationer vil her altid håndteres og opbevares i overensstemmelse med persondatalovgivningen. Når de ikke længere er relevante, vil de blive slettet.
 
I forbindelse med konkurrencer afgiver du personoplysninger med navn og e-mailadresse. Disse benyttes udelukkende til at kontakte vindere af den pågældende konkurrence. Efter konkurrencens ophør slettes oplysningerne. 
 
Som registreret har du altid, i overensstemmelse med persondatalovgivningen, ret til at anmode om at se, ændre, opdatere, overføre eller slette de personoplysninger, TRAIN har adgang til. Det samme gælder ved Ticketmaster.
 
Ticketmaster er dataansvarlig ved køb af billetter. Kontakt Ticketmaster HER.
TRAIN er dataansvarlig ved behandling af informationer i vores varetægt. Kontakt os her: 
 
TRAIN
Toldbodgade 6C
8000 Aarhus C
86 13 87 22
train@train.dk