KALENDER

TRAIN LIVETRAIN NATKLUB

Train Live

26. sep / Artur Tuznik

OBS! 3 dage: 26. SEP. KL. 17.00 – 27. SEP. KL. 20.00 – 28. SEP. KL. 20.00

OBS! Koncerterne foregår på ERLINGS JAZZ- & ØLBAR, NØRREPORT 8 8000 AARHUS C

Lørdag D. 26. september
KL. 17:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 100,- KUN DØRSALG
En sjældent chance for at høre Artur Tuzniks originalmusik i jazzklubens intime rammer 3 dage i træk, hvor han præsenterer 3 forskellige akustiske konstelationer med nogle af de bedste musikere fra den danske jazzscene.
"Tuznik har en zone af dragende ro og eventyrlig fordybelse i sit spil" (POLITIKEN) - er sikkert en god beskrivelse af hvad man kan opleve når Arturs lyriske og melodiske kompositioner kommer til live i Erling's unikke akustik og atmosfære. Tre aftener med inspirerende, ekspressive toner og meditativ musik, som du ikke vil gå glip af!
Koncerterne er muliggjort med støtte fra Kulturministeriets "Pulje til kunstneriske sommeraktiviteter i Danmark”.
Koncerter afholdes i overensstemmelse med covid-retningslinjerne.
 
Lørdag d. 26 sep, kl. 17:00
Artur Tuznik / Cesar Joaniquet DUO
Artur Tuznik - piano
Cesar Joaniquet - tenor sax
 
Søndag d. 27 sep, kl. 20:00
Artur Tuznik TRIO
Artur Tuznik - piano
Thommy Andersson - kontrabas
Jakob Høyer - trommer
 
Mandag, d. 28 sep, kl. 20:00
Artur Tuznik SEXTET
Artur Tuznik - piano
Erik Kimmestad - trompet
Petter Hængsel - trombone
Cesar Joaniquet - tenor sax
Matthias Petri - kontrabas
Jakob Høyer - trommer
Artur Tuznik er en pianist og komponist bosat i Danmark siden 2008. Hans genkendelige kunstneriske stil er inspireret af impressionismens harmoni og folkemusiks sprog af sin polske oprindelse, med rodder i lyden af skandinavisk jazz. Med flere udgivelser af hans musik, har Artur været beskrevet som "en usædvanligt begavet improvisator", og som vinderen af nogle af de vigtigste jazzkonkurrencer i Europa fik han reputation som en af de mest lovende pianister af hans generation. Tuznik er uddannet både fra Rytmiske Musikkonservatoriet og fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, i hans kompositioner og ensembler arbejder han ofte på kryds og tværs af klassisk og rytmisk musik.
I Danmark har Artur arbejdet med Tomasz Stanko, Thomas Blachman, Lennart Ginman, Alex Riel, Nils Davidsen, Mads Vinding, Thomas Agergaard, Janne Mark, Claus Waidtløv, Anders Mogensen, Nicolai Munch-Hansen og mange flere. Albummet af hans danske trio blev rost bl.a af POLITIKEN i årets TOP 5 jazzplader, og Arturs komposition blev arrangeret og spillet af DR Big Band som en del af "Årets Ung Jazzkomponist 2018". I marts 2020 udgave af showet "P8 Jazz-Alive" har Artur været featured med hans ny værk "The River" som fik sin premiere på DR Koncerthuset og blev sendt live på TV DR2 og radio P8.
Train Live

26. sep / TRAIN genåbner for koncerter!

Fra d. 3. oktober spiller livemusikken igen på TRAIN.

Lørdag D. 26. september
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 0,- KØB IKKE MULIGT
TRAIN åbner for koncerter og publikum igen
Fra d. 3. oktober spiller livemusikken igen på TRAIN.
 
Åbningen betyder – for et stykke tid – et gensyn med et lidt anderledes TRAIN, end vi er vant til. Koncerterne bliver med 190 siddepladser, og vi vil sørge for, at der er god plads til alle – både før, under og efter en koncert. Vi overholder alle retningslinjer for indendørs koncerter, og der vil blandt andet være masser af håndsprit til brug for crew og gæster under koncerterne.
 
Det kan have betydning for din billet, at koncerterne er ændret fra et stående til et siddende publikum. Hold derfor grundigt øje med din mail, da alle billetkøbere vil få direkte besked fra Ticketmaster, hvis din billet er berørt af ændringer. Vi vil også opdatere her på train.dk og i de enkelte Facebook-begivenheder.
 
Det er kun muligt at købe billet i forsalg, da vi ikke sælger billetter i døren.
 
Hvad kan du gøre for en tryg oplevelse for alle
Vi har glædet os længe til at åbne dørene til TRAIN igen, og vi har sørget for, at TRAIN bliver ramme for en tryg oplevelse for koncertgæster, musikere og crew. 
 
Vi vil opfordre alle koncertgæster til at holde god afstand til andre og om at huske at nyse og hoste i ærmet. Vi vil ligeledes opfordre til at undgå råb og sang, så vi alle kan få en tryg koncertoplevelse.
 
Der vil være god og synlig adgang til håndsprit og mulighed for at vaske hænder ved vaskene ved vores toiletfaciliteter. Vær generelt opmærksom på god hygiejne og på generelt at følge myndighedernes råd. Vores crew sørger for at holde hele TRAIN grundigt rengjort før, under og efter en koncert. 
 
Vores crew er trænede i at skabe en sikker koncertoplevelse og har tilgang til reglementerede Covid-19-værnemidler.
 
Derudover vil vi opfordre alle koncertgæster til at benytte sig af appen SmitteStop ved deltagelse i en koncert på TRAIN. Appen er den hurtigste og mest effektive måde at nå ud til de personer, der har været i kontakt med en Covid-19-smittet. Appen kan downloades på smittestop.dk.
 
Ydermere vil vi opfordre til, at du bliver hjemme, hvis du oplever symptomer på sygdom.
Behold din billet
Hele musikbranchen er berørt af Covid-19-situationen. Vi vil opfordre alle til at beholde sin billet til flyttede koncerter. På den måde er du med til at give spillesteder, festivaler og artister et tiltrængt skulderklap i en svær tid.
 
Fortsat påvirkning af koncertprogrammet
Trods genåbningen vil der fortsat være enkelte aflysninger og udskydelser af koncerter i den kommende tid. Så hold øje med din mail, da alle billetkøbere vil få direkte besked via mail fra Ticketmaster. Vi opdaterer også løbende her på www.train.dk og i de enkelte Facebook-begivenheder. 
 
Vi arbejder på højtryk for at få hele puslespillet til at gå op. Vi beder om forståelse for og tålmodighed med os i denne tid.
Train Live

03. okt / GO GO BERLIN

Lørdag D. 03. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + gebyr UDSOLGT
Det alternative indie rockensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den danske scene. Ikke nok med det, så har bandet også skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig tour-aktivitet i Tyskland, Schweiz samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina.
Sidste år præsenterede Go Go Berlin et musikalsk hamskifte på albummet ”The Ocean”, der præsenterer en mørkere, mere elektronisk og ”klubbet” version af bandet. Det blev belønnet med fem stjerner af GAFFA, der også havde bandet på forsiden af deres september nummer.
 
Go Go Berlin er allerede klar med nyt musik i 2020 og klar til at indtage de danske scener i efteråret med en håndfuld koncerter rundt i landet med deres “2020 TOUR”.
 
 
Train Live

08. okt / FRAADS

Support: Lyra Valenza

Torsdag D. 08. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 150,- + gebyr
DEN POETISKE HIPHOP-DUO FRAADS ANNONCERER DEBUT-ALBUM OG SPILLER DERES HIDTIL STØRSTE KONCERTER I 2020
 
FRAADS, der består af forsanger Papa Erotic og producer David Engelbrecht, er i løbet af 2020 klar med deres debutalbum. Samtidig offentliggør de indtil videre to koncerter i København og Aarhus i efteråret 2020, som bliver deres største til dato.
 
Koncerterne annonceres oven på et 2019, hvor FRAADS for alvor har markeret sig som et af de navne på den danske urbanscene, som ikke kan ignoreres. Opbakningen til duoens følsomme og alternative hiphop kunne i den grad mærkes tidligere på måneden, hvor de spillede to udsolgte koncerter i Lille VEGA i København og Radar i Aarhus. Bands Of Tomorrow var forbi og kvitterede med 5 ud af 5 stjerner. De skrev: ”Med bodyrolls, trompetspil og kæmpe musikalsk overskud markerede FRAADS fredag aften sig selv – ikke bare som en af de mest prominente og nyskabende hiphop-grupper, men også som et af de bedste nye livenavne.”
 
FRAADS har netop udgivet singlen ’Blinker’, akkompagneret af en flot visuel side, der er skabt af Ophavfilm i samarbejde med Prxjects by Mercedes Benz.
Om Blinker siger P3-vært Fie Neergaard: ”Fraads har lavet et fantastisk, forelsket, smånaivt og samtidig kompliceret nummer, med en tekst og en stemning der rammer fuldstændigt rent.”
 
I løbet af 2020 vil FRAADS være klar med deres længeventede debutalbum, der ønsker at udbygge duoens repertoire fra deres seneste EP ’FRYYS’ fra 2018 – en ep der desuden fik rosende ord med på vejen fra både Politiken, Noisey Danmark og Soundvenue, hvoraf sidstnævnte udråbte EP’en til at være et af 2018’s bedste danske albums.
 
”FRAADS smadrer alle dine idéer om dansk rap” skrev Noisey i deres portræt om den unge duo, og her tænkes også på deres live shows hvor frontmand Papa Erotic er en energiudladning uden sidestykke. På scenen kombinerer FRAADS det håndspillede med det programmerede, og der opføres ligeså lange improvisatoriske lyduniverser som der spilles deres udgivne singler med sans for inddragende levering.  Forsangeren Papa Erotic kan det ene øjeblik svæve i rummet, hensunket i følsomhed og indlevelse, for i det næste øjeblik at hoppe manisk rundt på scenen og opfordre publikum til at gøre ham efter. Resultatet er en levende, sveddryppende og fornyende liveoplevelse.
Train Live

09. okt / BENJAMIN HAV – AFLYST

Dit Syge Dyr Tour

OBS! Ny dato

Fredag D. 09. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + gebyr KØB IKKE MULIGT
BENJAMIN HAV – DIT SYGE DYR TOUR
 
Efter Benjamin Hav netop har udgivet to fuldlængde albums på en uge, solo-debut-albummet ’Spice up your life’ og den svære 2’er ‘Dit syge dyr’ ugen efter, er han nu klar til at give det danske folk koncertoplevelser fra øverste hylde. Den hylde du skal bruge skammel til at nå.
 
Benjamin udtaler: “Når mine nye numre flyver ud i virkeligheden, vil de forsøge at imødekomme dine sultne øjnes trang til at blive bedækket af Vor Herres himmelske lys. Jeg er ikke Gud, det er vigtigt for mig at slå fast, men jeg vil gøre mit ypperste for, at du møder den rolige fred på din rejse gennem uendelige byer af dårlig dømmekraft og skam.
Benjamin fortsætter: “I 2020 vil jeg spille een koncert ad gangen. Jeg vil fejre dine små ambitioner med en storladen potpourri af tilgivelse og ‘Big Show’. The show must go on, som min far råbte til mig umiddelbart inden, han kørte sin Aprilla Sonic med 80/kmt ind i en opsøgende sælger fra telebranchen.
 
Hvis man fedter med livet og lader den sjælelige nærighed få overtaget, bliver man klam. Benjamin Havs kommende koncerter bliver et vidnesbyrd om, at vi stadig er mennesker med varme, glæde og kærlighed. Det bliver en sjælens fest møder David Bowie i din farmors veloursofa til en snak om, hvordan du virkelig har det.
Train Live

10. okt / THE SAVAGE ROSE – "Black Angel"

Lørdag D. 10. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- + Gebyr
Med intet mindre end 25 albums og utallige koncerter i bagagen, kan der ikke være tvivl om at The Savage Rose indtager en helt central placering i dansk rockhistorie. I år kan det legendariske danske rockorkesters mest succesfulde albums, “Black Angel“, fejre 25-års jubilæum.
Med Annisette i front markerer The Savage Rose sig på livescenen med deres energiske koncerter, der sender publikum på en musikalsk rejse gennem mere end 50 års dansk rockhistorie. Den aktuelle liveudgave af bandet kommer ubesværet rundt i sange fra hele den lange karriere – og har ved de seneste års koncerter både spillet klassikere fra de første albums og sange fra de seneste udgivelser, samt helt nye numre. Ved koncerterne i 2020 vil der naturligt være fokus på netop “Black Angel” i anledningen af 25-året for udgivelsen.
Train Live

12. okt / ANNIKA AAKJÆR

OBS! FLYTTET til MUSIKHUSET AARHUS, Store sal

Mandag D. 12. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + gebyr
Kære Alle,
Koncerten med ANNIKA AAKJÆR er udskudt til MANDAG D. 12. OKTOBER og koncerten flyttes til MUSIKHUSET AARHUS, Store sal. 
Koncerten er for et siddende publikum.
Billetkøbere vil snarest modtage en mail fra Ticketmaster og Musikhuset Aarhus med yderligere info og alle tidligere købte billetter gælder til den nye dato i MUSIKHUSET AARHUS, Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C. 
Der vil også være mulighed for at få sin billet refunderet.
Train Live

16. okt / VELVET VOLUME

Fredag D. 16. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
De fleste der lytter til rockmusik i Danmark, har efterhånden stiftet bekendtskab med Velvet Volume. Bandet er især kendt for deres energiske koncerter, og deres intense fremtoning på scenen.
 
Trioen Velvet Volume, der består af de tre danske søstre Noa, Naomi og Nataja Lachmi, forfører lytteren med deres energiske rock og dramatiske attitude, hvilket fremstår tydeligere end nogensinde på deres nye album “Ego’s Need”, som er på gaden 29. maj. Singlerne Lonely Rider og Carry fra albummet, har allerede været i massiv rotation på P6 BEAT.
 
Den aarhusianske søster trio har siden udgivelsen af deres debut album Look Look Look i 2017, haft fokus på deres udenlandske karriere. A lbummet Look Look Look fik sin internationale udgivelse i en Special Edition udgave okt. 2019, og nu er bandet klar med næste album.
De tre søstre vakte en del opmærksomhed med deres to første singler i 2015, hvor de stadig var teenagere. Samme år spillede de både til Kronprinsparrets Priser og Gaffa-Prisen, og året efter var de på forsiden af Gaffa. Herefter har bandet spillet et hav af danske festivaler bla. P6 Beat Rocker Koncerthuset 2 gange, Northside, Tinderbox, Smukfest, Musik i Lejet, SPOT festival, Alive, m.fl. og også udsolgte shows i Pumpehuset og Vega.
Bandets live fokus efter første album, har været rettet mod udlandet; Schweiz, Østrig, Holland og især Tyskland, hvor de i september 2019 spillede 3 shows med fuldt hus under Reeperbahn Festival 2019.
 
Ud over dette, er det blevet til en hel del mindre og mellemstore festivaler som bla. Rolling Stone Park, og Rolling Stone Weekender (nu Beach).
Efteråret 2019 har bød også på en lille tour i Tyskland, og herunder den Tv-transmitterede festival Crossroads (Rockpalast).
Train Live

17. okt / LIBERTY

Lørdag D. 17. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 230,- + Gebyr
Den tidligere Dúné forsanger, Mattias Kolstrup, er tilbage med sit nye soloprojekt: LIBERTY
I 2018 afsluttede Mattias Kolstrup og Dúné en over femten år lang rejse med platin sælgende albums, overskrifter, hæderspriser og verdensturnéer i hobetal. På trods af sin unge alder har Mattias Kolstrup allerede gennemlevet en livsalder i rock 'n’ roll, og er nu klar til at tage hul på et nyt kapitel, solo-projektet LIBERTY.
LIBERTY er et musikalsk projekt, der indkapsler attituden fra 80'ernes punkbevægelse, 70'ernes forgudelse af rock fænomenet og lyden af 00'ernes indie rock – og pop.
 
Første mulighed for at stifte bekendtskab med det ambitiøse projekt LIBERTY var dobbelt singlen ’Closure / Viva La Illusion’, der udkom den 20. maj, som elegant viser at LIBERTY spænder over et bredt musikalsk spektrum fra punk og samfundskritik/refleksion til melankolsk indie-pop baskere. 
Fredag den 8. maj udkom singlen ’1988’ som leder op til debutalbummet ’Haven’t Felt This Great Since 1988’, der udkommer fredag d. 5. juni.
 
Som en evig rebelsk sjæl udfordrer Mattias nu skæbnen og satser hele butikken med LIBERTY og sit eget nye pladeselskab, Fickle Binge Records. Det har givet ham fuld kreativ kontrol til at lave kompromisløs, eklektisk og befriende rockmusik, der ikke lefler for nogen som helst - overhovedet. ’Haven’t Felt This Great Since 1988’ er produceret af veteran producerne Frederik og Fridolin Nordsø samt det unge producertalent Arto Eriksen.
 
LIBERTY skal opleves live, det er det musikken er skrevet til. Så der er garanteret en eksplosiv live oplevelse ud over det sædvanlige!
Train Live

22. okt / BARSELONA

1 Dag Er Vi 1 Minde Tour

Torsdag D. 22. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
1 Dag Er Vi 1 Minde Tour
 
Barselona har i løbet af de seneste år taget Danmark med storm – med udsolgte koncerter i hele landet, ikke blot ét men hele to debutalbum, en P3 Guld nominering og optrædener på Roskilde Festival, Heartland og Smukt Fest har de slået deres navn fast som et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.
Rud Aslak og Rasmus Theodor, duo’en bag Barselona, har på trods af deres unge alder allerede udgivet to EP'er samt de to anmelderroste debutalbum ’Hjertebank’ og ’Legebørn, der understregede deres kærlighed til albumformatet og beviste, at Barselona er et af landets mest progressive rockbands. En ekstraordinær bedrift af to unge drenge og en milepæl for et band, der allerede har bevist at succes kræver mod, hårdt arbejde og en drivkraft om konstant at være i udvikling. Med de to albums turnérede det flittige band igen rundt på landets spillesteder og festivaler - igen med en række udsolgte koncerter.
 
Siden deres koncert på Store Vega i oktober 2019, har bandet holdt sig væk fra rampelyset og i stedet isoleret sig i studiet. De er dog nu klar til at afsløre, at de spiller en turné i efteråret 2020, hvor touren bærer titlen ’1 Dag Er Vi 1 Minde’ tour.
NY
Train Live

23. okt / LIVLØS

Fredag D. 23. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 170,- + Gebyr
LIVLØS' "Seize The Night Tour" bringer dem endelig forbi Train på hjemmebane i Aarhus.

LIVLØS spiller melodisk dødsmetal, der fusionerer grandiøse skandinaviske melodier og melankoli med intens amerikansk dødsmetal.

Siden deres dannelse i 2014 har LIVLØS hurtigt markeret sig på den danske metalscene gennem energiske og medrivende optrædener, velrenommerede udgivelser, og koncerter på bl.a. COPENHELL, EUROSONIC og SPOT FESTIVAL. Målrettet og effektivt har LIVLØS bevist, hvorfor de er blandt Danmarks mest lovende metalbands.
Train Live

24. okt / KIDD

Lørdag D. 24. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Hvis der skulle være nogen som helst tvivl om hvem Kidd er, så får du lige en reminder her: Nicholas Westwood Kidd er Nørrebrodrengen, der med tracket “Kysset Med Jamel” viste hele landet hvordan man blev en selvgjort rapstjerne på en måde, ingen havde set før. Både i forhold til, hvordan man kunne lyde, og hvordan man kunne udgive og markedsføre sin musik.
Kort efter debutudgivelsen fulgte kæmpehittet “Ik Lavet Penge”, om med ét havde Kidd affyret startskuddet til en ny musik bevægelse, som skulle vise sig at ændre den danske musikscene for altid. Den unge rapper fra Nørrebro smadrede den eksisterende orden i musikbranchen og startede en ny tidsregning, hvor man kunne gøre alt selv, og hvor alt synes muligt.
Det er sygt, at der er et kapitel af dansk musikhistorie, der starter med mig“, udtaler Kidd i et interview med Soundvenue fra 2019.
Train Live

26. okt / TOWER OF POWER – AFLYST

Step Up Tour 2020

Mandag D. 26. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 325,- + gebyr KØB IKKE MULIGT
To our fans......

 
Regrettably due to the global situation with Covid 19 and the inability for international travel, we must cancel our current engagements.  
 
We are truly grateful for all of your understanding and support during these times.  
 
Hopefully we will see all of you next year!
 
– Tower Of Power

Train Live

27. okt / BBNO$ – UDSKUDT

Support: Lentra

"..did I really just forget that melody?...lalala”

Tirsdag D. 27. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 180,- + Gebyr
OPDATERING:

Grundet de nuværende omstændigheder om covid-19 er koncerten med BBNO$ udskudt.
Hold endelig fast i jeres billetter, da ny dato følger snarest.
 
BBNO$ står bag et af de mest streamede numre på Spotify denne sommer med singlen ”Lalala”, der i skrivende stund har over 150 millioner afspilninger på YouTube. Til foråret rammer den canadiske rapper Danmark, når hans kommende verdensturné kommer til Train i Aarhus 27. oktober.

 
 
”Did I really just forget that melody?” er den virale indledende linje til et af sommerens mest streamede numre i USA. Kombinationen af førnævnte åbningslinje, nummerets karakteristiske latininspirerede beat og skøre tekst gjorde på kort tid bbno$ rasende populær. Det ørehængende hit ”Lalala”, der er en feature med den amerikanske rapper og producer Y2K, lå i top-5 på Spotifys Viral 50 hele juli måned. Men allerede inden nummeret fik luft under vingerne på Spotify og radiostationerne, var nummeret gået viralt på blandt andet TikTok, YouTube og datingappen Tinder.

I 2016 debuterede han på Soundcloud, og siden da har den blot 24-årige rapper cementeret sit ry som en af de mest progressive og innovative hiphopartister på scenen lige nu, og opnået over flere hundrede millioner streams globalt med hans tre fuldlængde album. Singlen ”Lalala” er et skoleeksempel på, hvor langt du kan nå med en catchy sang og guerilla-marketing, der i bbno$’ tilfælde inkluderede brug af marketingkroner på både Tinder, annoncer på Craigslist, store personligheder på både TikTok og YouTube, og ikke mindst old school callcenter-metoder.
Den canadiske rappers uortodokse marketingmetoder kan siges at have givet pote. ”Lalala” har i skrivende stund over 271 millioner afspilninger på YouTube og over 500 millioner streams på Spotify. I 2020 drager han på verdensturné, og danske fans kan glæde sig til at synge med, når BBNO$ indtager Train 27. oktober.

 
Arrangeret i samarbejde med ALL THINGS LIVE

Train Live

29. okt / ELECTRIC GUITARS feat. SANNE SALOMONSEN

Torsdag D. 29. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
ELECTRIC GUITARS feat. SANNE SALOMONSEN
Så skete det, som måtte ske!!!
Danmarks ukronede guitarhelte har slået pjalter, læderbukser og ridestøvler sammen med Danmarks egen kronede Rock Mama, Sanne Salomonsen.
De to guitar-ekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg genoplivede sidste år Electric Guitars efter en kort pause. Da de samme år spillede sammen med Sanne Salomonsen til støttearrangementet "Rock For Hjemløse", stod det klart, at de alle tre ønskede at tage samarbejdet et skridt videre.

”Hele idéen med at spille sammen er sprunget ud af den rå energi på scenen og et ønske om at lave en helt speciel tour sammen.” - Søren Andersen

Men.. kan Sanne holde 2 mænd i skak på scenen?
Naturligvis kan hun det, hvilket hun beviste på fornem vis som dommer i X-Factor for nogle år siden. Ingen anden kvindelig dommer har kunne få Blachmann og Remee til at tale pænt til hinanden. Dét kunne Sanne med en fast og kærlig hånd!

Konstellationen med Sanne, Søren og Mika er nærmest et ”match made in heaven” for fans af Classic Rock og Sannes rockede bagkatalog. Om der også kommer ny musik ud af samarbejdet vil parterne ikke ud med - men ét er sikkert: der kommer til at være sange fra alle Electric Guitars' plader og fra Sanne's fantastiske sangkatalog. Fundamentet til dette powerhouse i dansk rockhistorie er nu støbt, og Electric Guitars featuring Sanne Salomonsen er klar til at indtage de danske spillesteder til efteråret 2020 med hele 22 koncerter!

Facts om Sanne Salomonsen
Sanne har altid haft masser af "Body & Power" siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst gennem sin respektindgydende solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær og folkekær sangerinde.

Sanne emmer af levet liv og en stolthed til sit virke som scenekunstner. Hendes status som en af landets mest populære sangerinder bekræftes af hendes mange år på scenen og hendes mange musikalske samarbejder gennem tiden. Respekten omkring Sanne blev yderligere bekræftet på den imponerende Anne Sanne Lis tour i 2019, som spillede for fulde huse i landets største koncert-arenaer.

Facts om Electric Guitars
Electric Guitars har siden 2012 udgivet tre studiealbum plus en live DVD. Bandet skrev og indspillede desuden sangen “Freewheeler” til filmen “Borg”, der handler om opgøret mellem tennislegenderne John McEnroe og Bjørn Borg.

Bandet spillede deres første tour i 2012, og siden er fanskaren vokset støt. Gennem årene har de blandt andet spillet Bøgescenen på Smukfest, support for Deep Purple i Danmark op til flere gange og har haft en del tv-optrædender. Ud over Danmark har de spillet koncerter i USA, Tyskland, Frankrig, Sverige og Norge.
Electric Guitars er Mika Vandborg (guitar/vokal), Søren Andersen (guitar/vokal), Morten Hellborn (trommer/kor) og Peter Kjøbsted (bas/kor).

Train Live

30. okt / PHLAKE

Fredag D. 30. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + gebyr
I november måned 2019 indtog Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær Royal Arena med et storslået og anmelderrost show. Til efteråret 2020 kan de igen opleves lokalt i de danske regioner, når de drager på venueturné igen for første gang siden 2018.
 
Royal Arena var gruppens eneste indendørskoncert i hele 2019 og bandet glæder sig derfor enormt meget til at ramme folk lokalt og i mere intime rammer. Mads Bo forklarer: ”Royal Arena var et højdepunkt og en kæmpe oplevelse! Det er bestemt ikke sidste gang, vi har prøvet kræfter med arenashows – men der er også noget helt specielt over at møde publikum på spillestederne, det er en anden form for nærvær og intimitet”
Bandet har senest udgivet de to singler ’Waited All Summer’ og ’Baby Steps’, der begge gæstes af Mercedes The Virus. ”Vi tør godt love, at der er mere musik på vej i 2020”, udtaler producer Jonathan Elkær om ny musik til den kommende tour.
 
Gaffas anmelder var på pletten til koncerten i Royal Arena og med overskriften ”Da PHLAKE skrev et manifest om moderne dansk pophistorie” kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”PHLAKE er uden tvivl nogle af de dygtigste musikere, vi har på den danske popscene i disse år”
 
Train Live

31. okt / HYMNS FROM NINEVEH (SOLO)

OBS! Koncerten foregår i Sct. Pauls Kirke, Sct. Pauls Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C

Lørdag D. 31. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 195,- + Gebyr
Hymns from Nineveh tager på landsdækkende soloturné

Den prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, tager på intim solo tur landet over. Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine anmelderroste, danske popsalmer fra albummet Sindets Asyl – Hymns from Ninevehs femte album, som udkom i februar i år.

***** (5/6) GAFFA Der er musikalsk lys nok på albummets ni sange til at blænde selv den sorteste nat og mørkeste vinter.

Gennem årene har Petersen vundet et stadigt større og dedikeret publikum. Både med sine fængende radiohits som Stråle - Tåre - Dråbe og A Kid on the Beach, men også med sine smukke, moderne salmer, optaget i Kirkesangbogen og Efterskolesangbogen.

Om de kommende koncerter siger Jonas: “Det, jeg glæder mig allermest til, er det, jeg har savnet allermest under Corona, nemlig mødet med mit publikum. Nu ser det ud til, at vi må mødes igen - givetvis stadig med lidt afstand til hinanden, men ikke på afstand af nærværet og fællesskabet gennem musikken. Det fylder mig med håb, og det bliver temaet for de sange, jeg spiller - håb og fællesskab.”

Live er Jonas H. Petersen kendt for at levere smukke og nærværende koncerter, hvor “det er svært ikke at blive rørt” (GAFFA). Så forvent et sjælfuldt møde med en af landets stærkeste sangskrivere, når Hymns from Ninevehs unikke stemme tager på landsdækkende soloturné

Udpluk af anmeldercitater – Sindets Asyl
***** (5/6) GAFFA Der er musikalsk lys nok på albummets ni sange til at blænde selv den sorteste nat og mørkeste vinter.
***** (5/6) Kristeligt Dagblad Sindets Asyl er Hymns from Ninevehs hidtil bedste album
***** (5/6) Side33.dk Malende. Melankolsk. Melodramatisk. Meningsfyldt.
ELLE Hymns from Nineveh er enestående i det danske musiklandskab.
***** (5/6) Femina Hvert nummer er et lille stykke kunst. En installation. Et kærtegn.
***** (5/6) gfrock.dk Sindets Asyl er en af de flotteste danske plader, du kommer til at dykke ned i, i år.
**** (4/6) Jyllands-Posten på Sindets Asyl giver Jonas Petersens kompositioner bedre mening end nogensinde før.
Train Live

31. okt / PIND – AFLYST

Præsenteret af Aarhus Volume i samarbejde med Train

Lørdag D. 31. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 150,- + Gebyr

OBS! Koncerten er aflyst:

Pind siger: 
Det er med et tungt hjerte, jeg må meddele, at koncerterne i Vega og på Train desværre er aflyst.
Koncerterne skulle blive mine første møder med jer fra scenekanten, men som restriktionerne er lige nu, kan jeg ikke levere de show, som jeg gerne vil præsentere for jer.
Vi arbejder på højtryk for at finde nogle nye datoer, hvor koncerterne kan afholdes! 
Stay tuned. Jeg glæder mig helt utroligt til at se jer allesammen.
 

Train Live

07. nov / KAJSA VALA

Lørdag D. 07. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 195,- + Gebyr
DANSK HJERTE, ISLANDSK SJÆL OG AMERIKANSKE TRADITIONER
Kajsa Vala og band tager på en intensiv dansk turné i efteråret 2020
 
Kajsa Vala har efterhånden meldt sin ankomst på den danske musikscene. Hendes navn har summet i krogene, siden hun i 2018 lagde Spot festivalen ned med sit fantastiske band. Siden da har Kajsa og bandet spillet flere velbesøgte og udsolgte koncerter. I efteråret 2019 turnerede Kajsa som 3 live-medlem med det legendariske orkester Psyched Up Janis. Det er sidenhen blevet til flere samarbejder mellem Sune Rose Wagner og Kajsa Vala, der udover en planlagt duo-tour i 2020 også har samarbejdet om Kajsas seneste single ‘Regrets’, som Sune har mixet.
 
Kajsa spiller Americana med islæt af pop og rock. En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv, men Kajsa er den ægte vare. Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Valas musik på skandinaviske rødder. Men mødet med Nashville, hvor Kajsa ad flere omgange har boet for at dykke helt ned i sangskriver-håndværket, har formet hendes eget unikke take på den amerikanske musiktradition og hun har skabt sin helt egen lyd. 
Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Hun er ikke bange for at Americana traditionen får pop antydninger, en tendens man fx også ser hos de succesfulde svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.
Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.
I efteråret kan hun opleves i sit rette element - live. Kajsa Vala åbner sin efterårsturné d. 23/10 i Vordingborg og kommer rundt i hele landet.
 
Kajsa Vala - Guitar, Vokal
Astrid Steen Noringriis - Harmonium, Percussion, Vokal
Nis Hybel - Guitar, Vokal
Malthe Nørgaard - Keys
Kristian Hybel - Bas
Anders Thorborg - Tromme
Train Live

09. nov / JONAH BLACKSMITH

OBS! Flyttet til Musikhuset Aarhus

Mandag D. 09. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + gebyr
Jonah Blacksmith har for længst slået sit navn fast som et af Danmarks bedste liveacts. Det vidner et stadigt voksende og loyalt publikum om. De er, ligesom det længe har været tilfældet blandt den brede anmelderskare, svært begejstret for bandets varme nærvær, uforfalsket spilleglæde og fængende, vedkommende sange, der ofte afsøger klassiske livstemaer, kredsende om det nære, kærligheden og frygten for at miste den. “Kompromisløs”, “Det smukkest tænkelige budskab” og “Nordvestjysk verdensklasseband” er blot nogle af de mange superlativer, der bliver brugt af såvel folk og anmeldere, når snakken falder på bandet fra Thy.
 
“Spillestederne byder, med dets stående publikum, op til en ganske særlig, fortættet stemning og vildskab, og ofte føles det nærmest som om afstanden mellem publikum og band opløses helt. Vi glæder os vildt meget til at spille klubjobs igen!” udtaler forsanger Simon Alstrup. Der er med andre ord lagt op til en smittende energiudladning af en anden verden, når smedene kommer til byen.
2019 sluttede også i højeste gear med koncerthus-tour, liveoptræden i Året Der Gik på DR, samt udgivelse af Monster, som er første-singlen til det kommende album, der i samarbejde med Warner Music ventes ude senere i 2020. Monster er for længst havnet i heftig rotation på landets radiostationer, og næste single er snart på trapperne.
 
Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Og disse mennesker er, ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup, fætteren Lasse Alstrup, samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Koncerten foregår i Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C
 
 

Train Live

12. nov / CARPARK NORTH

Afholdes i MUSIKHUSET AARHUS

Torsdag D. 12. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 timer før koncertstart. DKK 325,- + gebyr
CARPARK NORTH
 
Efter en hårdtslående sommer på Grøn Koncert annoncerer 20-års jubilarerne i Carpark North nu fem store live-shows i 2020. Annonceringen kommer sammen med bandets første nye udspil siden 2017. 
 
For 20 år siden blev Carpark North dannet og med den udødelige ’Transparent & Glasslike’ cementerede de sig som et af Danmarks største rockbands. Sidenhen har bandet udsendt en masse hits, som bl.a. tæller ”Renegade”, ”Raise Your Head” og ”Save Me From Myself”. 
 
Nu udsender Carpark North nummeret ’Panic Attack’, som er deres første single siden 2017, hvor albummet ”Hope” kom. 
Udspillet er en ny begyndelse for Carpark North – og der er mere på vej! Ikke mindst fem store koncerter i 2020, som tager bandet rundt i Danmarks største byer. Og Lau, Søren og Morten er i den grad i topform. 

På dette års Grøn-turné leverede den hårdtslående trio en sand hitparade fra deres imponerende bagkatalog. Trods de 20 år på landevejen, er der ingen metaltræthed at spore. Tværtimod erfarerede anmeldere, at ”Carpark North er i storform”. 
 
Carpark North gæster i efteråret 2020 Odense, Roskilde, København, Aarhus og Aalborg med hits - og endnu mere ny musik!
 
OBS! Koncerten afholdes i Ceres Arena
 

Train Live

14. nov / BETTY BASS

OBS! Koncerten afholdes på HeadQuarters

Lørdag D. 14. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 85,- + Gebyr
Danmarks nye soulstjerne - BETTY BASS drager på sin første tour

Efter en lang række singler og et album lige om hjørnet er det på tide, at BETTY BASS møder sit voksende publikum

Med million-streams på Spotify, tilstedeværelse på den officielle Airplay Top-20 liste, flere B-rotationer og udvalgt artist på P3 Upcoming ligner hun en succes. Og det er da heller ikke tilfældigt. Med sin uovertrufne teknik, varme luftige tone, laid back rytmik og internationale klang lægger Betty sig nemlig helt i front på den danske soul-scene.

“Jeg glæder mig helt vildt til at spille live, så enkelt kan det siges! Det bliver en kæmpe oplevelse, og vi har selvfølgelig en masse nye sange med på scenen”, siger Betty.

BETTY BASS har allerede været support for flere kunstnere, enten som korsanger for Jada eller fx warm-up for Jamelia Woods. I samarbejde med PDH Music tager hun nu på en landsdækkende headliner-tour, som bl.a. bringer hende til landets store byer.
Smut forbi og oplev Betty Live.

A Natural Beauty – det kunne være overskriften på mødet med 24-årige Betty. Den naturlige skønhed slår nemlig igennem på alle områder: I hendes sind, i hendes tilgang og ikke mindst i hendes fantastiske klang. Troværdigheden er i top, historierne bliver ægte. Man kan mærke hende. Hun er på samme tid vedkommende, varm og kærlig, men også dragende med en lille, underliggende smerte. Hendes afrikanske rødder er en vigtig del af hendes selvforståelse, og det er derfor helt naturligt, at det er i soul’en, at Betty finder sit univers.
 
OBS! Koncerten afholdes på HeadQuarters, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C.

Train Live

14. nov / MADS LANGER

Twenty-Twenty Tour

OBS: Ny dato - Afholdes i Aarhus Congress Center

Lørdag D. 14. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 1/2 time før koncertstart. DKK 375,- + Gebyr
MADS LANGER - AARHUS CONGRESS CENTER
 
Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes uden for de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019. I skrivende stund ligger den #1 på den danske airplaychart. 
 
Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. “Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktsik lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet.”
Og publikum kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer direkte fra studiet i LA & London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere. “Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 8 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“
 
Vi glæder os til at være i selskab med en kunstner, der til stadighed leverer sange, der er blevet en del af vores livs soundtrack.
 
OBS! Koncerten afholdes i Aarhus Congress Center, Margrethepladsen 2, 8000 Aarhus C.
Train Live

14. nov / HUGORM

”KOM VI FLYGTER” TOUR 2020

OBS! Begrænset kapacitet

Lørdag D. 14. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
Efter en hårdt-baskende debut-EP i januar, annoncerer HUGORM omfattende efterårsturné. På fredag 12. juni slipper bandet førstesinglen ”BANGE FOR MIG SELV” fra det kommende album KOM VI FLYGTER som forventes at udkomme først på efteråret.
 
Den 24. januar udgav HUGORM sin debut EP: ”FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT”, og stod foran to debutkoncerter i marts som begge blev udsolgt på et par timer, samt en festivalsommer med shows på bl.a. Roskilde Festival, Northside, Heartland og Smuk, som alt sammen gik i stykker grundet nedlukningen.
 
Bandet har i stedet brugt tiden på at lave endnu mere ny musik, og glæder sig til at spille det live på landets spillesteder til efteråret på den landsdækkende ”Kom vi flygter” tour. 
 
Publikummer der har købt billetter til de to udskudte koncerter i marts måned er gyldige til hhv. Hanstholm Hallen 23. oktober og Den Grå Hal 28. november.
HUGORM er blevet til som et lystdrevet producer-projekt i Klitmøller Cold Hawaii, hvor de tre tilflyttere Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson opdagede, at de delte den samme trang. En trang til at ventilere deres skråt-op-fingre i musik. Morten havde lavet en ordentlig bunke instrumental-skitser; midt om natten mens hans familie lå og sov, sad han på sit badeværelse med høretelefoner på og lod sin guitar brække sig ind i ”Garageband” på computeren. Skitserne blev til den spæde start for hugormen, der snart voksede sig større og stærkere, som de tre mødtes over musikken og begav sig dybere ned i, hvad denne hugorm egentlig var for en størrelse. 
 
Efter stor efterspørgsel på at opleve den sjælerensning og maskingeværssalve af indestængte tanker, HUGORM kan beskrives som, ser vi frem til endelig at kunne opleve HUGORM – live. 
 
”Det handler om at rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud”, som frontmand Simon Kvamm siger. 
Train Live

16. nov / MACHINE HEAD - Aflyst!

“BURN MY EYES” – 25TH ANNIVERSARY TOUR

Mandag D. 16. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 400,- + Gebyr

Koncerten med Machine Head er desværre aflyst. 
 
Bandet sender denne hilsen: 
 
MACHINE HEAD TOURING CANCELLATION STATEMENT
 
Hey guys, Robb here.
 
Hope you and yours are doing well and are staying healthy through all of the craziness.
 
It is with great disappointment and frustration that we must inform everyone of the (not so shocking news) that the due to the ongoing Covid-19 pandemic, rescheduled tour dates for 2020 of both Europe and Australia have been cancelled.
These dates will not be rescheduled a third time, and all Machine Head tour dates have been pushed back indefinitely.
 
Venues unable to open or currently operate, along with travel restrictions and potential quarantines has forced this decision onto us. At the moment, zero venues on the tour have been allowed to reopen, and are not expected to for the foreseeable future. As the Coronavirus continues to ravage the world, 17 of the 19 countries for the EU tour have banned US citizens, and vice-versa.
 
As you will know the majority of these dates have been rescheduled once already from the original onset of the pandemic but without any sign of a likely time when these shows can be playable or a miraculous vaccine appearing, we are making the responsible decision to cancel all our forthcoming shows.
 
Full refunds will be available from point of purchase.
 
Til now, almost daily efforts have been made to figure out a way to keep the tours intact, these last 4 months have been a head fuck of major proportions, we had no idea and no blueprint of how to address many of the issues we were facing.
As I may have implied to you all, we lost a staggering amount of money on the US tour, money we were hoping to make up on the 2nd EU run. And while you all made it worth it, as each and everyone of you who came out to the U.S. shows gave your blood, sweat, and tears (beers) for this band, now that these dates are officially off the table, we just have to tighten our belts, and dig in for the long haul.
 
On behalf of both the band and management, I want you all to know how grateful for your continued support of Machine Head, it was a genuinely amazing doing this last go round of "Burn My Eyes" 25th anniversary dates for you all. People often say metal fans are the most loyal and passionate in the world, Head Cases are that TIMES TEN!!!
We had some seriously MONSTER shows with you guys, memories that will last a lifetime.
We do not know what the future holds, but want nothing more than to get back on the road and RAGE with you all whenever this mess ends.
 
Sincerely hope to see you sooner rather than later.
 
Robb and Machine Head

Train Live

19. nov / JACOB MATEO

The Silence Has No Past

Afholdes i 'Helsingør Theater', Den gamle By

Torsdag D. 19. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 125,- + gebyr
Velkommen til Stilheden – koncert med Jacob Mateo: “The Silence Has No Past”

Stilheden er så stille, at du risikerer at overhøre den.
 
Komponist og producer, Jacob Mateo, inviterer publikum ind i en stilhed uden fortid med drømmende og melodisk klavermusik. Et helle til dem der søger et øjebliks eksil fra hverdagens hurtige skift og hektiske stressniveau.

Koncerten er ordløs og består af Mateos kompositioner direkte fra klaveret, stilhedspauser mellem hvert nummer – og uden small-talk og klapsalver fra publikum undervejs.

Jacob Mateo er aktuel med albummet ‘The Silence Has No Past”.

Musikken kunne på nogen måder minde om tidens kunstnere som Nils Frahm og Olafur Arnalds. Men Jacob Mateo er alligevel sin egen – ikke blot hans musik, men også hans tilgang til musikken og hans næsten frelste insisteren på, at musikken er inspireret ovenfra, og at det ikke er musikeren, der er vigtig, men musikken.

Musikken udvindes fra klaveret. Den er melodisk og drømmende æterisk. Som et menneskeliv med de dertilhørende uundgåelige faser tager den os med på en rejse. Der er glæde og modgang, varme og vemod, sorg og lys. Et lille genåbnet vindue til livets sårbarhed og dybere lag af sandhed. Et helle til dem der søger eksil fra hverdagens hurtige skift og hektiske stressniveau.

OBS! Koncerten foregår i Den gamle By (Helsingør Theater)
Helsingør Theater ligger som første bygning på højre hånd efter hovedindgangen.

 

Train Live

19. nov / ARTIGEARDIT

FLYTTET til MUSIKHUSET AARHUS

Torsdag D. 19. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + gebyr
Artigeardit’s oprindelige Danmarksturné var sat til at blive gennemført i foråret. Han nåede at spille tre udsolgte koncerter i Aalborg, Sønderborg og Birkerød, før touren blev afbrudt af Covid-19. Artigeardit har derfor ventet længe på efteråret, hvor han skal ud og lave sin største markering til dato med over 30 koncerter i 25 byer. Dansk raps selverklærede Elvis er derfor klar – mere end nogensinde – til at spille for fans i hele landet. Ardit er meget glad for at få lov til at gennemføre touren:
 
“Efter en lang ventetid skete det endelig. Vi har fået lov til at gennemføre touren! Selvom det bliver siddende, skal det slet ikke sætte en stopper for hyggen. Jeg glæder mig stadig lige så meget som før, og det håber jeg også I gør. Tak for jeres tålmodighed og tak for den ekstreme støtte i har givet mig gennem de seneste år. Er evigt taknemmelig og det burde jeg sige noget oftere. Der er intet bedre end at kunne komme ud og give jer den kærlighed gengældt. Hvis der er nogen der fortjener den, så er det fandme jer, der er med til at skubbe det her længere end nogensinde forventet. Vi ses snart!”
Efter et vildt 2020 er det netop offentliggjort, at Artigeardit er nomineret til P3 Guld hovedprisen, hvor musikchefen hos DR P3, Mathias Buch siger: ”Artigeardit er en selverklæret idiot, der roder rundt med livet, mens han slår sig selv i hovedet. Det kommer der heldigvis stærke hverdagsbetragtninger ud af, som er til at spejle sig i, og viser, hvordan det også kan være at være ung i 2020. Det er uden filter og med lysten og evnerne til at udforske, hvordan dansk rap også kan lyde”.
 
I starten af 2020 udgav den produktive stjerne i dansk hiphop sit andet album ’IDIOT’. Siden da har han fuldt op med en række successingler, som P3 Uundgåelige-hittet ’Den Værste’ og popballaden ’I Nat’ med Medina. Artigeardit har netop udgivet EP’en ’ELEV4TORMUSIK’, der har fået 5 stjerner af GAFFA, som skriver: ”Hvis den unge erobrer af dansk rap kan bevare sit momentum fra ELEV4TORMUSIK, så er der et mesterværk i vente.”.
 
Med på touren tager Artigeardit den nye sanger og producer URO med som support. Den dygtige sangskriver laver troværdige fortællinger i mødet mellem hiphop, rnb og pop. Med sig tager han sangene fra sin debut-EP ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, som bl.a. er blevet hyldet hos Musikpanelet på DR P3.
 
OBS! Koncerten er flyttet til Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C
NY
Train Live

21. nov / FRIBYTTERDRØMME

Koncerten præsenteres i samarbejde med RADAR

Lørdag D. 21. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Der er lagt op til en helt speciel aften, når Fribytterdrømme laver en ’all nighter’ på Radar i Aarhus til november 2020. Hvilke sange fra deres 5 års virke, den to timer lange koncert kommer til at indeholde, bliver offentliggjort løbende. Publikum kan bl.a. forvente sange på setlisten, som de ikke har hørt live i lang tid. Hvad koncerten til april ellers byder på af overraskelser må publikum vente med at se til selve aftenen.
I efteråret 2019 udgav Fribytterdrømme deres tredje album ’Skin’. Stilen er stadig psykedelisk, om end årtiet har ændret sig fra 70’erne til 90’erne, hvor især Manchesters klubscene deromkring har været inspirationskilde. Fribytterdrømme er gået fra det svajende og rockende til det mere dansende og ekstatiske.

Fribytterdrømme er også kendte for deres koncerter, hvor energi, attitude og ekstase kombineret med et velspillende og oplagt band giver publikum en fantastisk live-oplevelse, der denne aften bliver ved og ved…

Train Live

25. nov / SKO/TORP

30 års jubilæum: “On A Long Lonely Night”

Onsdag D. 25. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- + Gebyr
Sko/Torp fejrer deres legendarisk debut med tour

Pladeselskaberne nægtede at udgive det, og de store radiostationer spillede ikke sangene. Men folk elskede Sko/Torps “On a Long Lonely Night” som via knofedt og lokalradioer blev det hidtil bedst sælgende debutalbum i Danmark. I år fylder albummet 30 år og bliver spillet i fuld længde på massiv tour.

Da 1980'erne blev til 1990'erne, var dansk musik domineret af dansksproget pop med højt år og masser af synths – og intet ondt om det. Men inspireret af soul og americana kom Søren Sko og Palle Torp udefra med et sensationelt album – på engelsk. “On A Long Lonely Night” kom i november 1990, solgte mere 200.000 eksemplarer, og til efteråret fejrer Sko/Torp udspillet med en 30 års jubilæumsturne.

”Vi har længtes efter at få lov til at spille alle sangene fra det album. Flere af dem har vi aldrig spillet live, så det bliver sjovt og en udfordring,” siger Søren Sko og pointerer om dengang, pladen kom:
”Vi kom ud af ingenting. Ingen anede, hvem vi var. Og jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi både af danskere og udlændinge har fået at vide“: ”Gud, vi troede, I var amerikanere!”

Adskillige selskaber afviste at udgive albummet, fordi det var på engelsk. Og P3 spillede ikke sangene. I stedet tog Søren Sko og Palle Torp rundt til lokalradio efter lokalradio, som løftede albummet ud til lytterne. I januar 1991 ramte det førstepladsen på albumhitlisten, en optræden i Eleva2ren skovlede yderligere kul på, og snart var de nære fortællinger allemandseje. Såsom “Voice Keep Calling”, der kredser om Berlinmurens fald, “Young Girl’s Heart”, der er en hilsen til Søren Skos livsglade mormor, og titelnummeret, der en bekymret kærestes tanker.

Ved koncerterne til efteråret bliver samtlige sange spillet i kronologisk rækkefølge – krydret med andre nedslag i Sko/Torps katalog. Som backing har de, hvad Søren Sko kalder ”et landshold” af musikere: Lars Daugaard på trommer, SP, som også spillede på pladen, på bas, Morten Woods på guitar og Søren Møller på keyboards. “On a Long Lonely Night” blev produceret af Mats Ronander og har blandt andre Sanne Salomonsen og Lis Sørensen med på kor. Det Sko/Torp to Grammys i 1991 – i kategorierne Årets Nye Navn og Årets Sanger.
 

Train Live

27. nov / JONAH BLACKSMITH

EKSTRA KONCERT

Fredag D. 27. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
Jonah Blacksmith har for længst slået sit navn fast som et af Danmarks bedste liveacts. Det vidner et stadigt voksende og loyalt publikum om. De er, ligesom det længe har været tilfældet blandt den brede anmelderskare, svært begejstret for bandets varme nærvær, uforfalsket spilleglæde og fængende, vedkommende sange, der ofte afsøger klassiske livstemaer, kredsende om det nære, kærligheden og frygten for at miste den. “Kompromisløs”, “Det smukkest tænkelige budskab” og “Nordvestjysk verdensklasseband” er blot nogle af de mange superlativer, der bliver brugt af såvel folk og anmeldere, når snakken falder på bandet fra Thy.
 
“Spillestederne byder, med dets stående publikum, op til en ganske særlig, fortættet stemning og vildskab, og ofte føles det nærmest som om afstanden mellem publikum og band opløses helt. Vi glæder os vildt meget til at spille klubjobs igen!” udtaler forsanger Simon Alstrup. Der er med andre ord lagt op til en smittende energiudladning af en anden verden, når smedene kommer til byen.
2019 sluttede også i højeste gear med koncerthus-tour, liveoptræden i Året Der Gik på DR, samt udgivelse af Monster, som er første-singlen til det kommende album, der i samarbejde med Warner Music ventes ude senere i 2020. Monster er for længst havnet i heftig rotation på landets radiostationer, og næste single er snart på trapperne.
 
Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Og disse mennesker er, ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup, fætteren Lasse Alstrup, samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.
Train Live

03. dec / MAXIMILLIAN & WIINSTON 

Torsdag D. 03. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 150,- + Gebyr
MAXIMILLIAN & WIINSTON ANNONCERER EKSKLUSIV DOBBELT TOUR
 
Både Wiinston og Maximillian har folkets kærlighed og anmelder landets opmærksomhed rettet mod sig. De har hver især spillet for udsolgte sale og leverer en ambitiøs og sjælfuld cocktail af vellyd i international klasse. Nu annoncerer de to artister en cinematisk dobbelttur af dimensioner, hvor publikum kan glæde sig til hele to koncerter på én aften.
 
Det er fyldigt og velproduceret, når Maximillian imponerer med et skarpskåret og musikalsk talent. Her får soulpop vinger, og lander nu desuden et helt eksklusivt sted, når han masher up med sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas alias den hæsblæsende duo Wiinston – to barndomsvenner som leverer et cinematisk popunivers båret af stemningsfuld R&B og hiphop. Der er kælet for musikken, æstetikken og detaljerne, når Maximillian & Wiinston til efteråret drager på en fælles tour rundt i hele landet.
Maximillian væltede den virtuelle verden tilbage i 2017, da han delte et mash up-cover af London Grammars ‘Hey Now’ og Frank Oceans ‘Pink + White’. Videoen bredte sig hastigt, mangt og meget. Med national såvel som international mediebevågenhed fra anerkendte musikmedier som CLASH og The Line of Best Fit. Siden fulgte to EP’er, en række hitsingler samt udsolgte og anmelderroste koncerter i København.
 
Wiinston formår at skabe billeder med musik – både i produktionerne og i deres liveperformances. I 2019 kvitterede anmelderne deres debutkoncert på SPOT Festival med fem stjerner, og der hersker ingen tvivl om, at duoen bringer heftige og dansable club-vibes til bordet, når de indtager en scene. Wiinston internationale sound er akkompagneret af en uhøjtidelig skandinavisk charme, der altid er til stede som et pirrende tvist – et stemningsfuldt udtryk som har fået udlandets taste makers til at snakke vidt og bredt om Wiinston
 
Pop møder R&B møder triphop når den eksklusive trio til efteråret lægger landet ned med vellyd, æstetik og en dobbelttur af dimensioner. 
NY
Train Live

04. dec / JESPER BINZER

Fredag D. 04. december
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
JESPER BINZER fejrede sin 55 års fødselsdag med den nye single “Don´t Let Them Make You Choose Sides” og det kommende solo-album kommer til november og har fået titlen ”Save Your Soul”.

Jesper Binzer står ikke stille. Vi kender ham som den udfarende forsanger i D-A-D!

Og når bandet holder pause, er Jesper allerede i gang med noget nyt; idéerne og holdningerne står i kø, hånd i hånd for at komme ud.

Nu har han færdigindspillet 10 nye numre i Medley studiet sammen med producer og guitarist Søren Andersen, som han også arbejdede tæt sammen med omkring sit første soloalbum ”Dying Is Easy” der udkom for 3 år siden. Processen har denne gang også været kreativ og forløsende let; katalysatoren har været pandemien der har ryddet kalenderen for begge, så der pludselig var tid og rum til at skabe en række sange, der nu har resulteret i et helt album ”Save Your Soul”, der udkommer til November.

Albummet følges op af en rækkekoncerter i november/december!

Train Live

09. dec / HANS PHILIP

Onsdag D. 09. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- + Gebyr
HANS PHILIP ANNONCERER LANDSDÆKKENDE TURNÉ
Stjerneklare nætter i musikkens tegn
 
Tilbage i september spillede Hans Philip sine første soloturné med hele ni udsolgte koncerter i landets fire største byer. Nu kan du glæde dig til stjerneklare nætter i musikkens tegn, når den ambitiøse kunstner til november drager på Danmarksturné.
 
Hans Philip spiller op til både eftertænksomhed og fest, når han indtager en scene. Hans udtryk er både enkelt og detaljerigt – og måske er det netop her, magien opstår. Med bidende integritet og en solid sans for detaljer, statuerer Hans Philip sig som en artist af dimensioner. Den ambitiøse kunstner er kendt for at levere nærvær af ypperste kaliber, low-key vokaljams og lækre visuals til sine livekoncerter. Som Soundvenue beskrev efterårets liveoplevelse på Hotel Cecil:
“Hans Philip genoplivede livekoncertens negligerede nærvær på Hotel Cecil. Umiddelbarheden er nemlig lige netop det, der gør, at det føles så berigende at komme ind under huden på Hans Philip: Intet føles forceret – alt kommer direkte fra hjertet.”
Der er en direkte connection mellem musikken og kunstneren, når Hans Philip oscillerer mellem slørede og indadvendte dagbogsagtige brudstykker til beatede og fyldige produktioner med catchy opbygning og en udadvendt vibe. Hans Philip formår, som ingen andre fra generationen, at omdanne følelser, tankestrømme og øjebliksbilleder til musikalsk poesi.
 
Efter gennembruddet med Ukendt Kunstner vendte Hans Philip i 2019 tilbage med soloalbummet ’Forevigt’, som har taget Spotify med storm og siden er gået Guld. På ‘Forevigt´ præsenteres en hudløst ærlig Hans Philip – ud af mørke tider og ind i vuggende ballader og fængslende r’n’b-produktioner. Med sine anmelderroste livekoncerter, samt hele tre nomineringer ved Danish Music Awards i kategorierne Årets Danske Album (‘Forevigt’), Årets Nye Danske Livenavn samt Koda–prisen som Årets Danske Sangskriver.
 
Glæd dig til at Hans Philip gennem november og december genoplever livekoncertens negligerede nærvær.    
Train Live

10. dec / THE SANDMEN

OBS! Ny dato

Torsdag D. 10. december
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 215,- + gebyr
The Sandmen 2019-udgivelsen ”Himmelstormer” er bandets 9. studiealbum og indeholder 11 sange skrevet og indspillet gennem de seneste tre år.
 
GAFFA anmeldte Himmelstormer til 5 ***** og betegnede udgivelsen som den mest rå og til tider blodigste udgave af bandet nogensinde: ”En musikalsk kæberasler fra de garvede garagerockere”.
 
Thomas Treo’s 4-stjernede anmeldelse i EB tilføjede bla: ”The Sandmen er modnet uden at miste den utilpassede desperation, der altid har luret i orkesterets stærkeste sange. Det er imponerende.”
 
The Sandmen er også, især, og ikke mindst, et sublimt liveorkester.
Det er nu ”Himmelstormer”-sangenes tur til at blive vredet gennem Sandmen’s livemaskine og tilført det ekstra, som bandet altid står for til koncerterne, og dermed også publikums tur til at blive ledt, lokket og sparket rundt i det univers af musik og sange, som bandet har skabt gennem årene.
 
Udover de tre Sandmen: Allan Vegenfeldt, vokal og keyboards, Stefan Moulvad, guitar og Michael Illo Rasmussen, trommer, er bandets to faste samarbejdspartnere, Jens Hein, bas og keyboards og Jarno Varsted, guitar og mundharpe, medkomponister på en række af sangene. Begge er også med live på scenen, når bandet tager på Tour.
 
Get ready!
 
Train Live

15. dec / BRASS AGAINST

OBS: Ny dato

Tirsdag D. 15. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + gebyr
“I en politisk udfordrende tid er det vores tur til at stå op imod maskineriet.” 
 
Brass Against’s første og vigtigste mål er at lave ekstraordinær musik med en politisk kant, der ikke blot skal lyde inspirerende, men som skal ræsonnere med folks følelser og tilskynde til handling i denne ualmindelige, politiske tid, vi lever i. 
Brass Against kombinerer rock med den mere edgy hip hop og det resulterer i musik, der både er storladen, indflydelsesrig og berettigende. Brass Against er et kollektiv af artister under ledelse af og kurateret af Brad Hammonds, som deler målet om kreativ blæsermusik, der tilskynder til handling.
 
“Vi er vrede, vi er inspirerede, vi er klar til forandring – og vi håber vores musik kanaliserer denne energi til alle, der lytter.”
Train Live

18. dec / TESSA

Fredag D. 18. december
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr
Tessa tager festivalrevanche og annoncerer sine største headliner-koncerter til dato
 
Tessas tusindvis af fans kan se frem til vinterens varmeste koncerter, når den danske rapper erstatter sin aflyste festivalsommer med to shows i Store VEGA og Train den 18. og 19. december.
 
Roskilde Festival, Tinderbox, Distortion, Musik I Lejet og Smukfest var bare et udpluk af de festivaler, der til sommer kunne se frem til at lade Tessa tage ordet med sine beskidte punchlines og hudløst ærlige bekendelser. Mens landet blev lammet af den nedslående nyhed om, at sommeren ville blive uden festivalcamping og lunkne fadøl, så gik Tessa i protest, tog kampen op og stablede sine hidtil største headliner-koncerter på benene i stedet.
 
Og der er generelt fart på Tessas karriere, som der har været det, lige siden hun sidste år begyndte at lægge freestyle-videoer på Instagram. I fredags udgav hun sin hårdtslående sjette single “Glo På Mig”, og i søndags rullede første afsnit af DR3-dokumentaren “Tessas Hævn” over skærmen. Her ser man blandt andet, hvordan hun efter kun to måneder bag mikrofonen kunne skrive pladekontrakt med Universal Music, og hvordan hun kort tid efter gav sin første koncert nogensinde foran et tætpakket publikum på Roskilde Festival.
Tessa har haft et langt liv på kort tid, som hun selv beskriver det i dokumentaren, hvor man udover hendes karriere også får et dybere indblik i de ofte barske scenarier, der har inspireret hendes gadelyrik og ‘zero fucks’-attitude.
Vi skal under et år tilbage for at finde et interview i Soundvenue, hvor Tessa udtaler, at det skal være “Gilli-størrelse”, før hun er tilfreds. Så når en fan i dokumentaren sammenligner hende med netop Gilli, er det svært at modsige den målrettethed og enorme indflydelse, der omhyller det unge talent.
 
Med mere end 125.000 følgere på Instagram og over 20 millioner streams på Spotify har Tessa for længst lukket munden på dem, der tvivlede i starten. Tessa har aldrig fået noget foræret, men rappet sig direkte ind i hjerterne på både dem, der kan relatere til at stikke af hjemmefra, og dem der måske ville gå en bue uden om hende på gaden. Det er præcis den evne, der har givet hende førertrøjen i kampen om at blive hele Danmarks næste store rapstjerne.
Train Live

15. jan / DYLAN 80 – fødselsdagshyldest til Bob Dylan over to aftener

OBS. 15. + 16. januar 2021
 / pr. aften: DKK 350,- (+gebyr) / begge aftner: 500,- (+ gebyr)

Fredag D. 15. januar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- + Gebyr
Unik fødselsdagshyldest til Bob Dylan over to aftener
 
I 2021 fylder Bob Dylan 80 år, og det skal markeres med manér. Ti af landets bedste musikere og solister er gået sammen om at skabe den ultimative koncertoplevelse, som på smukkeste vis hylder den legendariske sanger og sangskriver, der 24. maj 1941 blev født i Duluth i staten Minnesota – og døbt Robert Allen Zimmerman.
 
Amerikanerens sangskat er enorm, og på hver af de fire spillesteder er der derfor afsat to aftener, hvor der bliver budt på unikke koncerter – én koncert den første aften, og en helt anden med nyt og anderledes repertoire dagen efter.
 
Hver aften kan opleves som en hel, uafhængig koncert med det bedste fra Dylans skuffe. Men hvis du er kæmpefan – eller bare ikke vil gå glip af denne fantastiske oplevelse – så bør du tage begge aftener med.
Holdet bag den storstilede Dylan-fejring er det samme, som tidligere har høstet masser af anmelderroser for “Cohen – en hyldestkoncert”, der gennem de seneste par år har spillet for fulde huse rundt om i Danmark.
 
Solisterne er Claus Hempler, Signe Svendsen, Steen Jørgensen, Sara Indrio, Bjørn Fjæstad og Mike Andersen – i ryggen har de guitarist Lars Skjærbæk, Palle Hjorth på tangenter, trommeslager Mads Andersen og kapelmester Troels Skjærbæk på bas.
 
De ti kunstnere, der alle er store Dylan-fans, glæder sig til at præsentere deres dybt personlige bud på egne favoritter fra mesterens hånd.
Glæd dig til stribevis af hits og overraskelser fra manden, der ifølge musikmagasinet Rolling Stone står bag den bedste sang nogensinde: “Like a rolling stone”.
Train Live

16. jan / DYLAN 80 – fødselsdagshyldest til Bob Dylan over to aftener

OBS. 15. + 16. januar 2021
 / pr. aften: DKK 350,- (+gebyr) / begge aftner: 500,- (+ gebyr)

Lørdag D. 16. januar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- + Gebyr
Unik fødselsdagshyldest til Bob Dylan over to aftener
 
I 2021 fylder Bob Dylan 80 år, og det skal markeres med manér. Ti af landets bedste musikere og solister er gået sammen om at skabe den ultimative koncertoplevelse, som på smukkeste vis hylder den legendariske sanger og sangskriver, der 24. maj 1941 blev født i Duluth i staten Minnesota – og døbt Robert Allen Zimmerman.
 
Amerikanerens sangskat er enorm, og på hver af de fire spillesteder er der derfor afsat to aftener, hvor der bliver budt på unikke koncerter – én koncert den første aften, og en helt anden med nyt og anderledes repertoire dagen efter.
 
Hver aften kan opleves som en hel, uafhængig koncert med det bedste fra Dylans skuffe. Men hvis du er kæmpefan – eller bare ikke vil gå glip af denne fantastiske oplevelse – så bør du tage begge aftener med.
Holdet bag den storstilede Dylan-fejring er det samme, som tidligere har høstet masser af anmelderroser for “Cohen – en hyldestkoncert”, der gennem de seneste par år har spillet for fulde huse rundt om i Danmark.
 
Solisterne er Claus Hempler, Signe Svendsen, Steen Jørgensen, Sara Indrio, Bjørn Fjæstad og Mike Andersen – i ryggen har de guitarist Lars Skjærbæk, Palle Hjorth på tangenter, trommeslager Mads Andersen og kapelmester Troels Skjærbæk på bas.
 
De ti kunstnere, der alle er store Dylan-fans, glæder sig til at præsentere deres dybt personlige bud på egne favoritter fra mesterens hånd.
Glæd dig til stribevis af hits og overraskelser fra manden, der ifølge musikmagasinet Rolling Stone står bag den bedste sang nogensinde: “Like a rolling stone”.
Train Live

21. jan / WHEN SAINTS GO MACHINE

OBS! Ny dato

Torsdag D. 21. januar
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 240,- + gebyr
Koncerten med When Saints Go Machine er udskudt til TORSDAG D. 21. JANUAR 2021!

 

Har du billet til den oprindelige dato, gælder billetten også til den nye dato.

 

When Saints Go Machine har udgivet deres helt nye single ’Reflection Of You (Bloodshot)’. En fænglsende og upbeat opfølger til det smukke og melankolske track 'So Deep', der blev udgivet tidligere i år. Begge singler bliver en del af WSGMs kommende album ’So Deep’, hvilket de nu kan annoncere udgives til efteråret. ’So Deep’ er trioens første album siden udgivelsen af ’Infinity Pool’ i 2013.
 
Sanger og producer Nikolaj Manuel Vonsild samt producerne Jonas Kenton og Silas Moldenhawers digitale popeksperimenter har gennem årene udviklet sig til en spændende sonisk niche, som har vundet anerkendelse fra kritikere såvel som publikum verden over og ført til samarbejde med notabiliteter som Killer Mike (Run The Jewels) med flere.
 
Trioens lyd er blevet til i en multifacetteret smeltedigel, hvor techno, electronica, post-punk, pop og klubmusik er blevet blandet. En lyd der nærmer sig en stilsikker blanding af moderne kunst, europæisk klubkultur og moderne hip-hop. Dualismen mellem det komponerede og producerede er ikke ulig kunstnere som Oneohtrix Point Never og Arthur Russell, skønt When Saints Go Machine har et helt unikt udtryk, og deres helt eget genkendelige lydunivers, der ikke lyder som noget som helst andet.

Med det nye materiale skubber bandet endnu engang originaliteten til et nyt niveau. Den engagerende, dybe, nærmest udenjordiske vibe på det kommende album ’So Deep’ er blevet til gennem et samarbejde med Copenhagen Phil.  Samarbejdet opstod i forbindelse med serien ’60 minutes of’, hvor WSGMs liveoptrædener var baseret på symfoniorkestrets omfortolking af trioens tidligere albums. Den givende proces samt dynamikken mellem WSGM og Copenhagen Phil inspirerede til et yderligere samarbejde, hvorfra den udvidede, frodige lyd på det kommende album kommer.  Albummet ’So Deep’ er deraf resultatet af den fortsatte samtale mellem to helt forskellige typer af musikere, der på papiret kunne virke som hinandens diametrale modsætninger, men som i virkeligheden indgår i en symbiose, der tager WSGMs elektroniske værker til nye højder.
 
Albummet indeholder elementer af klubkultur, både i lyd og arrangement, men udforsker processen og dialogen mellem traditionel musikskabelse og moderne digital produktion. Bandet har sammen med komponisten Christian Balvig vedholdent arbejdet med at skabe en kæmpe sample-bank med orkesteroptagelser, der er blevet født på ny i en digital verden, for at blive til noget dugfriskt, som på en og samme tid udvider samt understreger dén signaturlyd,  WSGM har været garant for det sidste årti.
Denne evindelige legende følelse af at skubbe til musikkens grænser, båret af det rastløse ønske om at udfordre og gøre noget andet end det konventionelle, gennemsyrer hele albummet. Et udenjordisk eksperiment i lyd; popmusik, der fejrer det universelle og tilgængelige, side om side med det intellektuelle.
Vokalist og medstifter i When Saints Go Machine, Nikolaj Vonsild, fortæller om den kommende release:
”’So Deep’ er vores første album i seks år. Den eneste grund til, at vi har kunne lave det, er at det føltes som det helt rigtige projekt. Det føltes vigtigt. Vi blev inspireret igen til at skabe musik. At lave dette album har uden tvivl været det mest omfattende og givende projekt som vi har været en del af. Det er to års arbejde som startede som en lille ide der bare blev ved med at vokse og vokse.”
Train Live

23. jan / SCARLET PLEASURE

OBS: Ny dato

Lørdag D. 23. januar
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- + Gebyr
----------------------------------------
Koncerten med SCARLET PLEASURE er udskudt til LØRDAG D. 23. JANUAR, 2021!
Alle tidligere købte billetter gælder også til den nye dato.
----------------------------------------
 
 
Et varmt pust fra sydligere breddegrader strejfede din kind, da albummet ’Garden’ i sommeren 2020 ramte de virtuelle hylder og sommerens villige dansefødder. Få danske kunstnere har sat så solidt et aftryk på den danske musikscene, som den københavnske trio Scarlet Pleasure. Siden debuten i 2014 har Emil Goll (sanger), Joachim Dencker (trommeslager) og Alexander Malone (bassist) udsendt en lind strøm af hitsingler, krydset 200 millioner afspilninger på Spotify, spillet udsolgte koncerter og startet fester på de største festivalscener landet over.
 
Scarlet Pleasure vil noget, og både musikalsk og visuelt disker de op med et varmt univers, som man trygt kan lade dansekroppen slænge sig i, tættere på zen end nogensinde. Nu kan varmen for alvor forplante sig, når de i starten af 2021 vækker gader og stræder med en række ekstravagante koncerter og et spillevende bagkatalog, som bl.a. byder på sange fra det nye album ’Garden’. Scarlet Pleasure beskriver arbejdet med albummet som at træde ind i en lukket boble eller en hemmelig have, som er et mikrokosmos af de tre bandmedlemmers liv, deres venskab og deres kreativitet.
’Vi har været i en lukket have, hvor fantasien ingen grænser har, hvor det legesyge, håbefulde og naive får plads. Hvor alle farverne er skaleret op, og man tør sætte det mest geniale i sig selv fri. Sådan skal vores musik også føles. Det er ikke socialrealisme, vi jagter. Det har ikke føltes som et voksenjob at lave denne plade. Det har været som at være med i en sæson af Teletubbies.’
 
Næsten som en konsekvens af det til tider mørke og kølige skandinaviske klima, som Scarlet Pleasure er et produkt af, har de igen og igen vist et unikt talent for at sende sit publikum på en lang og smagfuld rejse til varmere himmelstrøg. Du kan godt begynde at gøre dig klar til næste års absolut hidsigste energiboost.
Train Live

29. jan / HYMNS FROM NINEVEH

Begrænset kapacitet

OBS! Ny dato

Fredag D. 29. januar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + gebyr
En stor efterårshymne til kærligheden 
 
Efteråret er kommet og Hymns from Nineveh er klar med sin anden dansksprogede single, Kastanjer. Kastanjer kommer samtidig med løftet om et nyt Hymns-album til februar 2020. I forlængelse af albumudgivelsen tager Hymns from Nineveh på Danmarksturné med fuld bandbesætning. 

I august brød Jonas H. Petersen tre års udgivelsesstilhed omkring Hymns from Nineveh med sangen Stråle – Tåre – Dråbe, og den er blevet taget meget varmt i mod både på streamingtjenester, på radio og i tv. 

Jonas H. Petersen har siden debuten etableret sig som en af de stærkeste sangskrivere, vi har herhjemme. Han er bærer af en ældgammel tradition, der gennem poesi og sang giver sprog til vores fælles erfaringer, giver perspektiv og skaber refleksion. 

Og så kan han gøre det i en popsang. Det understreger han igen med den nye single Kastanjer, som er en poetisk griben af kærlighedens væsen. 

I spændet mellem det hverdagsagtige og det evige søger Kastanjer intet mindre end at give sprog til, hvad kærligheden er for en størrelse. I formen – både den lyriske og den musikalske – undersøger den modsatrettede bevægelser og skaber en balance mellem det lyse, det mørke, det lette, det tunge, det konkrete og det metaforiske. 

”Der er et gennemgående håndmotiv i sangen. Min hustrus hænder, der sætter blomster i vaser og mine hænder, der samler kastanjer til hende på hendes fødselsdag. Og så er der de helt store følelsers hænder – tilværelsens ukendte hånd, der kaster os ud i de frieste fald – og troens hånd, der griber os i faldenes dal. Begge hænder - de bittesmå hverdagsting, og de kæmpestore, strygerbesatte dybder - er billeder på kærlighedens væsen”, udtaler Petersen om sangen. 

I Kastanjer opstår der en ligevægt mellem kærlighedens gensidige bevægelser. Kærligheden i de små ting, vi gør for hinanden, i det ansvar, vi bærer for hinanden, i den fælles smerte, vi deler. 

”At vi ikke er alene med smerten i verden, at vi skal bære hinandens byrder, er et centralt budskab i Kastanjer. Det er noget, jeg har brug for at høre, men også noget af det, jeg som sangskriver er kommet for at sige.” 

Kastanjer er andet udspil fra et kommende dansksproget album fra Hymns from Nineveh, der udkommer i februar 2020 og får titlen Sindets Asyl. Kastanjer udkommer via Okavango Records. 

Hymns from Nineveh kan opleves live i fuld bandbesætning til denne intime forårskoncert på Train.
 

NY
Train Live

12. feb / MICHAEL FALCH & DÉT BAND

Fredag D. 12. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
MICHAEL FALCH & DÉT BAND – FORÅR I BRYSTET – TOUR 2021

Michael Falch har det seneste årti gennemgået en enestående opblomstring, kunstnerisk såvel som kommercielt. 

Falch har ikke tilladt rusten at få ro, efter at coronaen udsatte hans store reunion-turné med MALURT. Et nyt soloalbum udkommer til oktober – hans smukkeste nogensinde – forlyder det, og med DÉT BAND omkring sig tager han forskud på foråret og drager på en landsdækkende tur fra sidst i januar til først i marts.
 
Train Live

14. feb / WALTER TROUT

Præsenteres af Blues Production

OBS! Ny dato

Søndag D. 14. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 295,- + gebyr
På grund af Covid-19 er koncerten flyttet til d. 14. februar 2021.
Allerede købte billetter gælder til den nye dato.
Ønsker du dine billetter refunderet bedes du kontakte Ticketmasters kundeservice på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk senest den 2. juni kl. 12.00.

– Peter Astrup-BluesProduction og Train

Peter Astrup-BluesProductions proudly presents:
"Hard-hitting Chicago blues completed with swirling B3, gritty vocal performances, and in-your-face guitar.”
 
Oven på successen med 2017-udgivelsen ”We’re All In This Together” planlægger Walter Trout et non-stop-år, der bl.a. bringer ham til Train i Aarhus søndag 17. maj.
 
På ”We’re All In This Together” har Walter Trout haft besøg af fjorten prominente gæster, bl.a. Joe Bonamassa, Warren Haynes, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall, Robben Ford og Edgar Winter. Albummet debuterede med en flot førsteplads på Billboard Blues Chart, hvor den blev liggende i tre måneder! Det er også blevet streamet mere end en million gange på Spotify. Ikke dårligt for et bluesalbum!
 
På det seneste album ”Survivor Blues’” fra i fjor, dykker Walter ned i erfaringerne fra sit sygdomsforløb. Det er med dét i ryggen, at han nu er klar til at tage på turné og genoptage sin karriere, der indtil videre har varet i et halvt århundrede! 

Walter Trout begyndte sin blueskarriere i de sene 60’ere i Jersey. Han flyttede senere til Californien og spillede sammen med Percy Mayfield og Deacon Jones. Derudover var han også med i John Lee Hookers og Joe Tex’ orkestre. I ’81 kom han med i Canned Heat, hvilket førte til, at han blev inviteret med i John Mayall’s Bluesbreakers. ’89 var året, hvor han begyndte sin solokarriere, som fik medvind i Europa pga. den bluesrevival, der fandt sted i de år. Samlet set har han under de forskellige bandnavne, han har brugt i forbindelse med sit eget ”Walter Trout”, udgivet mere end tyve live- og studiealbums. 
 
 
Walter gennemgik en levertransplantation i 2014 og er kommet stærkt tilbage. Efter transplantationen kunne han end ikke løfte guitaren og spille en eneste tone, men efterhånden, som han har genvundet styrken, er musikken kommet tilbage, så når han tager guitaren op i dag, spiller han med en livsgivende, glad og grænseløs nerve og følelse. “Jeg har det, som om jeg er 17 igen”, siger han.
 
Walter Trout: Guitar, Vokal
Teddy Andreadis: Keys, Vokal
Johnny Griparic: Bas, Vokal
Michael Leasure: Trommer
Jon Trout: Guitar
 
Arrangør: Peter Astrup-BluesProductions
 
Train Live

26. feb / LYDMOR

Fredag D. 26. februar
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr
”Lydmor ticks all the boxes; the girl has everything (…) For my money she’s the most ground-breaking, inventive artist in Europe right now, possibly in the world.”
God is in the TV (Blog - UK)

LYDMOR har brugt de sidste to år, siden udgivelsen af hendes sidste anmelderroste samt prisvindende album på intense tours i Europa, UK, og Asien. Hun er berygtet og kendt for altid at levere en magisk cocktail af udfordrende visuelle shows kombineret med hendes tryllebindende konceptuelle elektropop.
En artist der aldrig går på kompromis og altid går sine egne veje.

”Uanset om det stod på skarpskåren electropop eller stille sange på flygel, brillerede Lydmor i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende.” 

Soundvenue (*****)

LYDMOR har til manges overraskelse flere udgivelser bag sig heraf “A Pile Of Empty Tapes”, udgivet i 2012, og ‘Y’, i 2015. 
Disse albums rørte mere på sig i udlandet end herhjemme og skabte en dedikeret fanskare. 
På nippet til at opgive musik drømmen pakkede den dengang 26-årige Jenny Rossander i 2016 sin kuffert, og rejste alene til Shanghai. Den personlige rejse og inspirationen i Shanghai dannede fundamentet for den fortælling, der i september 2018 manifesterede sig i hendes gennembrudsalbum ”I told you I'd tell them our story” fra september 2018.


Derfra tog det for alvor fart for den fremadstormende LYDMOR, der i 2018-2019 tog på en turné i Asien, Rusland og derefter på en succesfuld tur rundt i hele Europa og UK og afslutter året 2019 med endnu en tour i Asien.

I starten af 2021 udkommer “CAPACITY”. Et kontrastfyldt, musikalsk værk, hvor fiktion og virkelighed smelter sammen i et mange facetteret lydunivers.

Det er på én og samme tid den elektroniske pop kunstnere mest personlige, komplekse, og konceptuelle album til dato.

LYDMOR giver altid alt hvad hun har af sig selv - uanset om hun spiller på festivaler som Roskilde Festival, Tinderbox, Northside Festival, mystiske spillesteder i Hong Kong, Vietnam og Berlin, eller på branchefestivaler som Reeperbahn Festival og Iceland Airwaves.

"LYDMOR iscenesætter sig selv som en ny elektronisk gigant på den danske musikscene." 

Information

LYDMOR har desuden i 2019 og 2020 skabt musik til en række forestillinger:

- Orestien //  Aarhus Teater
- Sensuality Happens //  Det Kongelige & Roskilde
- Helligtrekongersaften //  Oslo Nye Teater
- Tine //  Aalborg Teater
- Mørkt Forår // Betty Nansen.

Train Live

18. mar / HUGO HELMIG

Torsdag D. 18. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + Gebyr
I kølvandet på det anmelderroste mini-album ’LULU VOL. 1’, udgiver Hugo Helmig nu ’Sooner or Later’ i samarbejde med Lukas Graham. I forbindelse med den nye sommersingle annoncerer Hugo Helmig stor turné i Danmark og Tyskland i foråret 2021.
Tilbage i marts måned udgav Hugo Helmig det anmelderroste mini-album ’LULU VOL. 1’, der viste en mere ærlig, mørk og skrøbelig sangskrivning end tidligere set. Albummet beskrev det seneste års hektiske begivenheder i Hugos liv. Bedst da han slikker sårene oven på et stormfuldt 2019, fik han en håndsrækning fra en uventet kant. Han modtog en mail fra Danmarks største sanger Lukas Graham. I mailen lå skitsen til en ny sang, som Lukas syntes ville passe godt til Hugo.
’Jeg blev meget beæret over, at Lukas kontaktede mig. Jeg har fuldt ham, siden jeg som 13-årig så hans første koncert på Smukfest, og han er et af mine store musikalske forbilleder. Det var så vildt at være i studiet med ham, og vi klikkede heldigvis med det samme.’
På ’Sooner or Later’ vender Hugo Helmig tilbage til det guitar-drevne pop-musik, som han blev kendt for, da han entrerede musikscenen tilbage i 2017 med debutsinglen ’Please Don’t Lie’. Lukas Graham har ikke blot bidraget som sangskriver, men gæster ligeledes sangens omkvæd med sin velkendte vokal.
Hugo Helmig har netop udgivet musikvideo til den nye single, hvor både ham, Lukas Graham samt producerne Emil Falk og Hennedub kan ses i studiet.
Igennem de seneste par år har Hugo Helmig slået igennem i både Danmark og Tyskland med singlerne ’Please Don’t Lie’, ’Wild’ og ’Young Like This’. Nu kan publikum glæde sig til at opleve Hugo Helmig og band live igen, når de drager på turné i både Danmark og Tyskland til foråret 2021.
Tilbage i marts måned annoncerede Hugo Helmig to koncerter i Aarhus og København. Begge koncerter bliver nu rykket til foråret, så de er samlet med resten af touren. Hugo Helmig og hans band besøger 27 forskellige byer i både Danmark og Tyskland til foråret 2021.
Train Live

12. apr / JOE SATRIANI

The Shapeshifting Tour 2021

OBS! Ny dato

Mandag D. 12. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 375,- + gebyr
Joe Satriani kommer forbi Train på sin verdensomspændte tour, The Shapeshifting Tour 2021!
 
Den verdenskendte guitarvirtuos Joe Satriani annoncerer en omfattende tour i 2021, hvor han kommer forbi Train.
 
The Shapeshifting Tour vil indeholde sange fra Satrianis studiealbum, der bliver udgivet til april 2020, og derudover vil Satriani spille en god del af sine klassiske fanfavoritter inklusiv ”Surfing With The Alien”, ”Cherry Blossoms”, ”Always With Me, Always With You” og ”Flying In A Blue Dream”.
 
Bandet på touren i 2021 vil foruden Joe Satriani på guitar bestå af trommeslager Kenny Aronoff (John Foggerty), bassist Bryan Beller (Aristocats) og Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc) på keys.
I to årtier har guitarvirtuosen rejst jorden rundt og spillet udsolgte koncerter både som headliner og som baggrundsmanden bag det stjernespækkede ”G3” guitar-extravaganza. Satrianis studiealbums og liveoptagelser har solgt over 10 millioner kopier. To gik platin og fire gik guld. Derudover har Satrianis mange albums hele 15 Grammy-nominationer fordelt mellem sig. Hans sideprojekt, Chickenfoot, sammen med Van Halen-frontmanden Sammy Hagar, tidligere bassist Michael Anthony og Red Hot Chili Peppers trommeslager Chad Smith fik deres debutalbum til at gå guld og deres andet album debuterede som nummer 9 på hitlisterne.
 
Siden udgivelsen af ”What Happens Next”-albummet i 2017 tog Satriani på en anmelderrost G3 Guitar Extravaganza-tour rundt i verden. Senere stødte han til på The Experience Hendrix US Tour. For nyligt udgav Satriani ”Squares”, som er en samling af tidligere uudgivet materiale fra hans første band, Suqares, og annoncerede genudgivelsen af det klassiske 1987-album, ”Surfing With The Alien”, som vil komme med nyt artwork og en bonus disc, ”Stripped – The Backing Tracks”, hvor sangene er tilgængelige uden guitarsoloerne.
 
NY
Train Live

16. apr / HANIA RANI

Koncerten foregår i Sct. Pauls Kirke Sankt Pauls Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C

Fredag D. 16. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 0,- 150
Efter sidste års fremragende og udsolgte solokoncert på Erlings Jazz- & Ølbar vender den polske pianist Hania Rani tilbage til Aarhus med fuldt band, når hun den 16. april, 2021 giver koncert Sct. Pauls Kirke.
 
Den polske pianist, komponist og musiker Hania Rani solodebuterede i 2019 med albummet ”Esja” med smukke, hypnotiske vignetter, der finder inspiration i hendes klassiske baggrund, moderne kompositionsmusik, jazz, elektronisk musik og navne som Nils Frahm, Max Richter og Miles Davis.
 
Hania Ranis andet album “HOME” udkom i maj 2020, hvor hun udvikler sin musikalske profil yderligere ved bla. at tilføje sang og elektroniske virkemidler – GAFFA gav “Home” 5 stjerner og skrev bla.:
“Den klassisk uddannede, unge pianist – på 29 år – betvinger sit instrument med moden autoritet, åbenlys fingernemhed og sensitiv sans for dramaets yderpunkter. Man inviteres som lytter ind i melodiske ballader med iboende melankoli (det gælder f.eks. i det inciterende, intimt forunderlige ”Ombelico”) og ind i mere kantede musikstykker, hvorpå Hania Rani endda synger (det sker f.eks. i titelnummeret, der vokalt sender tankerne i retningen af Kate Bush).
 
Dramaerne baseres konstant på Hania Ranis eminente instrumenthåndtering. Hun forvalter både det intime og det ekspressive med imponerende sikkerhed. Hendes tilgang til det at komponere og spille og synge aftvinger således den dybeste respekt.
Hun har optrådt på prestigefyldte spillesteder som National Philharmony i Warszawa, Funkhaus Berlin og The Roundhouse i London og festivaler som Off Festival og Eurosonic. Desuden har hun arbejdet sammen med bl.a. Olafur Arnalds og Christian Löffler.
Train Live

17. apr / CLARA

Lørdag D. 17. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 190,- + Gebyr
Claras hits spejler ungdomslivets tumult
 
Millioner af streams, magasinforsider, en DMA som ’Årets nye navn’. Clara har plantet sit flag midt i dansk musik. Og på sit nye album, ’Growing Up Sucks’, gør hun alle klogere på, hvem hun egentlig er, for sangene står som brudstykker af en ung kvindes dagbog. Komplet med late night crushes, angst og ufiltreret livsglæde. Hun vil nemlig lave pop, der favner hele mennesker. Og med den nye single ”Girl Like You” udvider hun sit univers, og viser sine evner ud i dansen.
 
Pludselig bad hun produceren Frederik Carstens om at stoppe deres session. Planen var at lave en happy-go-lucky-sang, og ofte passer det tema udmærket den umiddelbare og spontane Clara. Men den dag kunne hun slet ikke være i det. De nulstillede alt, Clara greb blyant og papir, og ud kom ’Crazy’; en  sang om at fare vild i sit hoved, om at mærke angsten lure.
 
”For at bruge et af mine yndlingsudtryk var det et emotional throw-up,” siger Clara.
 
Sangen markerede et vendepunkt for den danske sanger og sangskriver. I tiden op til dette øjeblik havde hun følt sig mere og mere tilsidesat i de sangskriversamarbejder, hun deltog i. Men nu tog hun selv teten.
 
”Jeg lærte en masse af at sidde med mere erfarne sangskrivere, men jeg havde så meget på hjerte, som ikke fik plads. Jeg nåede dertil, hvor jeg tvivlede på om, jeg overhovedet kunne skrive. Men Frederik gav mig plads, da jeg krævede den, og det blomstrede jeg af. Det betyder, at de sange jeg skriver nu, er set hundrede procent fra min synsvinkel,” fortæller hun.
 
Sådan begyndte det i virkeligheden oprindeligt. Med Claras uforstyrrede synsvinkel. Som barn i Kolind drev hun intuitivt mod musik og dans. Hun greb små melodier i luften, optrådte konstant og nedfældede sin første egentlige sang som 12-årig. At hun var ene søster i en kæmpe brødreflok betød samtidig, at hun kravlede højere op i træerne end sine søskende for at bevise sig selv, og at hun havde en storebror, der tog hende under sine vinger.
 
”Han gav mig lektier for: Du skal skrive mindst en sang om ugen! Og han spillede alt muligt musik for mig, som jeg sugede til mig.”
 
Hun blev inviteret med i brorens band, selv om hun var 10 år yngre end de øvrige medlemmer, og snart kom hun på radaren først hos producere i Aarhus, siden hos musikbranchen i København. Og selv om hun blot var en folkeskoleelev fra Djursland, var det aldrig et spørgsmål, om hun skulle synge og skrive. Det var et spørgsmål om hvordan og med hvem. Så hun løb linen ud, skippede gymnasiet, blev et stort barn i en voksenverden og markerede i 2018 sin 18-års fødselsdag med at udgive sit første album ’August Eighteen’. Det rummer en stribe millionstreamende sange, ligesom det var med til at sikre hende en Danish Music Award.
 
For Clara selv er det dog med ’Growing Up Sucks’, at hun for alvor træder i karakter. Som hun selv siger var ’August Eighteen’ processen, mens det nye album er resultatet. Nu arbejder hun selv med de mindste detaljer i studiet, og i samarbejde med producerne Frederik Carstens, David Mørup og Ole Bjørn har hun klarere defineret sin urbane poplyd, mens sangenes scenarier er plukket direkte fra hendes liv. Alt sammen indkapslet i den selvironiske titel, ’Growing Up Sucks’.
”Jeg er et ung menneske, som godt kan lide at gå i byen det ene øjeblik, og det næste øjeblik sidder jeg derhjemme og overtænker alting. Og det er jo nederen at få en masse ansvar og at skulle finde ud af, hvem man er,” siger Clara.
 
Der er powersangen ’Loving On Me’ og det flirtende, livsglade snapshot fra en bytur i ’Girl Like You’. Der er undskyldningen for at være en tvær veninde i ’Thank Me Later’, og der er i ’White Noise’ følelsen af at være fremmed til en smart fest og savne sine venner derhjemme. Sidstnævnte er dyster, rummer rockelementer og har linjen ”Will it always feel like I’m standing on the outside looking in?”
 
Sådan er det med Clara: Det ene øjeblik føler hun sig på toppen af livet. Det næste føler hun sig forkert. Derfor laver hun pop, hvor der er plads til al glitteret og til næste morgens ensomme eftertanke. Heller ikke på de sociale medier er hun i stand til at lægge et filter på sig selv.
 
”Jeg vil gerne vise, at jeg er helt menneske. At jeg nogle gange har det fedt og er glad for, hvordan jeg ser ud. At jeg andre dage står op med en bums i fjæset. Jeg går selv ind og unfollower de profiler, som giver mig dårligt selvværd, og det er vigtigt for mig, at de unge, der følger mig, får et nuanceret billede af virkeligheden,” siger Clara.
 
Samme idealer om menneskelige nuancer strømmer gennem den sangskrivning, hun fik prikket hul den dag, hun skrev ’Crazy’.
 
”Jeg håber, mine sange kan give power, når man har en dårlig dag og skal mase sig gennem en masse mennesker på Strøget. Jeg håber, mine sange kan give følelsen af at være mindre alene. Jeg håber, mine sange kan gøre, at man får det fedt med sig selv. Og jeg håber, at mine sange bare kan bruges til at have det grineren.”
 
Første single ’Legend’, fra’Growing Up Sucks’, udkom i efteråret 2019 og blev fulgt op af sangene, ”Thank Me Later” og ”Nobodys Lover” feat. Lord Siva i 2020, som blev en stor radio- og streaming-succes.
 
Clara går ikke i stå – hun fortsætter sin hitparade fra ”Growing Up Sucks” med sangen ”Girl Like You”, som netop er udkommet med stor, flot sanse-musikvideo.
 
”Jeg håber, mine sange kan give power, når man har en dårlig dag og skal mase sig gennem en masse mennesker på Strøget. Jeg håber, mine sange kan give følelsen af at være mindre alene. Jeg håber, mine sange kan gøre, at man får det fedt med sig selv. Og jeg håber, at mine sange bare kan bruges til at have det grineren.”
 
’Girl Like You’ er netop en af de sange, der rummer både power og giver selvsikkerhed.
 
Fakta – Clara
Født 24. august 2000.
Vokset op i Kolind på Djursland og i Aarhus.
Hendes sange har streamet mere end 40 millioner gange.
Nomineret til hovedprisen ved P3 Guld 2020
Vinder af en Danish Music Award 2019 i kategorien ’Årets Nye Navn.’
Vinder af Årets Vækstlagspris hos sangskriverorganisationen DPA.
Sammen med Zookeepers lavede hun singlen ’Can’t Fall Asleep’, der blev P3’s Uundgåelige.
Hun var nomineret i kategorien ’P3 Talentet’ ved P3 Guld i 2019.
I november prydede hun forsiden på både Gaffa og Panorama.
I 2020 venter en lang række koncerter – blandt andet hendes første show i Store Vega.
Train Live

22. apr / DEFECTO X THOMAS HARTMANN

OBS: Ny dato

Torsdag D. 22. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 150,- + gebyr
"Defecto og Thomas Hartmann er på et dansk spillested..." ....Kunne være starten på en dårlig joke, men måske er det alt andet end det. I foråret kan du opleve et unikt show med heavy rock bandet Defecto og Thomas Hartmann. Et anderledes stand-up show, eller er det en anderledes koncertoplevelse? hvorom alting er, vil du i løbet af aftenen få det bedste af begge verdener.
Thomas Hartmann har igennem snart to årtier været garant for skarpe betragtninger, og nogle af de bedste shows i dansk stand-up. Med vanlig spidsfindighed tager Hartmann dig igennem hans store passion for heavy metal på denne eksklusive aften. Showet vil blive efterfulgt af Defecto der er et af landets største heavy metal bands med flere optrædener på bl.a. Copenhell, Norway Rock og Sweden Rock. Bandet medbringer et show der vil være fyldt med deres bedste sange fra bagkataloget, samt spritnye sange som står til at udkomme i efteråret 2020.
 
Train Live

24. apr / BO KASPERS ORKESTER

Lørdag D. 24. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 375,- + gebyr
BO KASPERS ORKESTER STÅR SKARPERE END NOGENSINDE FØR OG ER NU KLAR MED NY DANSK TURNÉ I FORÅRET 2021, HVOR DE KOMMER FORBI AARHUS
 
Sidste år udgav det elskede svenske band deres 12. studiealbum ’23.55’ og har siden spillet udsolgte koncertsale i hele Skandinavien. I 2021 kan de danske fans glæde sig til at opleve Bo Kaspers Orkester, når de blandt andet gæster Aarhus.
 
Bo Kaspers Orkester er kendt og elsket for deres særegne blanding af soul, pop, jazz og svensk visetradition. I efteråret 2019 udgav de det længeventede 12. album kaldet ’23.55’, og drog i starten af 2020 på anmelderrost turné i hele Skandinavien, hvor de besøgte en lang række udsolgte koncertsale. De svenske legender står derfor skarpere end nogensinde før, og med det store 10-mandsorkester er de nu klar til at spille for et stående publikum, når de besøger Train i Aarhus den 24. april 2021.
 
GAFFA kvitterede senest med 4 stjerner, da Bo Kaspers Orkester spillede i et udsolgt Koncertsalen i DR’s Koncerthus, hvor de kaldte koncerten funky, farverig og festlig:
”Koncerten slutter med et brag, når Bo Kaspers Orkester endelig lever op til sit fulde potentiale under ekstranumrene. Under ’En sländas andetag’ fra albummet ’New Orleans’ får vi æren af en rørende trompetsolo, som tager os med på en rejse gennem tid og sted. Lysshowet giver fornemmelsen af at være i en tunnel undervejs til en anden dimension’.
 
Bo Kaspers Orkester har solgt over 2,5 millioner albums i løbet af deres 28 år som band, og det har derfor ikke været nemt at skulle leve op til de høje forventninger fra dem selv og publikum til et nyt album.
 
Bandet fortæller om albummet:
 
’’23.55’ er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere – soulen ligger i vores DNA – men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud. Forbillederne har været givne. Nutidens soul, der er lavet efter uendelige timer foran en computer, lader vi vores yngre kollegaer om.’
 
 
NY
Train Live

27. apr / THIS IS THE KIT

Tirsdag D. 27. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 150,- + Gebyr
THIS IS THE KIT annoncer nyt album “Off Off On” som udgives til oktober 2020.
Det er bandets femte album og er opfølgeren til det kritikerroste album “Moonshine Freeze”.
Bandet som bla. spiller i selveste Royal Albert Hall d. 1. april kommer også forbi Train d. 27. April 2021!
 
This Is The Kit er det musikalske alias for britiske Kate Stables og bandet hun er frontkvinde for, der siden 2008 debutalbummet Krulle Bol har spundet finurlige og følsomme historier på lyd. Det tredje album Bashed Out blev til i samarbejde med Aaron Dessner fra The National, og både dette album og efterfølgeren The Mancunion fik stor opmærksomhed hos prominente musikmedier som Uncut, The Line of Best Fit, Drowned in Sound og Stereogum. Sidstnævnte skrev blandt andet: "Kate Stables has been recording music as This Is The Kit for years now, but this is probably one of the first times you’re reading about her. "Bashed Out" will be her third full-length album, and…it will also likely be her breakout."
 
Efterfølgende kom der for alvor vind i sejlene for This Is The Kit, der er blevet en favorit blandt flere BBC Radio 6 værter, og bandet kom ligeledes på turné sammen med The National, Sharon Van Etten og Iron & Wine. I 2020 er der nyt album på vej med titlen Off Off On, som Stables og bandet, bestående af Rozi Plain (bas/vokal), Neil Smith (guitar), Jesse D Vernon (guitar, keyboards) og Jamie Whitby-Coles (trommer/vox) tager på turné med i 2021.
 
Train Live

05. maj / YES

The Album Series Tour 2021 – "Relayer"-albummet i fuld længde samt udvalgte hits

OBS: Ny dato

Onsdag D. 05. maj
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 365,- + gebyr
Koncerten med YES er udskudt til ONSDAG D. 5. MAJ 2021.
 
OBS! Koncert tidspunktet er rykket til kl. 21.00 / Døre kl. 20.00

Alle tidligere købte billetter gælder også til den nye dato.
 
Støt op om dine yndlingsartister og behold din billet. Det gør en stor forskel i disse tider. 
 
Det er dog muligt at refundere billetten inden d. 29. april kl. 12.00, hvis man kontakter Ticketmasters kundeservice.
 

A Message from YES – rescheduled dates:

“We hope that our fans are keeping healthy during the Coronavirus Pandemic.

 

We’re really looking forward finally to performing Relayer and other YES classics for our fans in 2021. As promised, we can now announce all of the re-scheduled mainland European dates for The Album Series 2021 Tour. News of the re-scheduled UK and Eire dates will come imminently.    

 

All tickets are valid for the new shows. Please check full details on yesworld.com

 

Stay safe and well and we’ll see you soon.”

 
______________________________________________________________________________________
 
YES kommer forbi Train på deres “The Album Series Tour 2021“ – spiller hele “Relayer“ albummet og udvalgte hits
 
YES, der er et af de mest innovative progressive rockbands og ægte legender indenfor genren, har annonceret en stor UK- og Europa-turné i maj 2020. På The Album Series 2020 Tour vil YES spille albummet, Relayer, fra 1974 i dets fulde længde sammen med et udvalg af andre klassikere fra YES’ enorme bagkatalog.
 
Touren følger efter deres succesfulde 2018 #YES50 jubilæumstour og er igen med Steve Howe på guitar, Alan White på trommer, Geoff Downes på keyboards, Billy Sherwood på bas og backing vokal, Jon Davison på vokal og Jay Schellen på ekstra trommer og percussion.
 
Showet omfatter to set med fuld bandet og fuld produktion med en HD videovæg. I første set spiller YES klassikere fra deres store bagkatalog. I andet set spiller bandet Relayer, deres syvende studiealbum, som er et af bandets mest karakteristiske albums. Relayer markerede en lille ændring i bandets retning, da Patrick Moraz efterfulgte Rick Wakeman på keyboards, hvilket bragte et mere dristigt og avantgarde præg til albummet. Det passede perfekt til det 22 minutter lange åbningsnummer, “Gates Of Delirium”, hvor Moraz’ keyborad og Steve Howes guitar støder sammen. Kampen mellem keyboardet og guitaren udmunder i den smukke ballade, “Soon”, som er en bøn om fred og håb.
 

Albummet fortsætter over i “Sound Chaser”, som er en prog-rock-jazz fusions eksperiment stærkt påvirket af Moraz’ stil og “To Be Over”, som er en rolig og mild slutning på albummet baseret på en melodi af Steve Howe.
 
Relayer blev udgivet i 1974 af Atlantic Records og fortsatte YES’ succes ved at ligge nummer 4 på UKs albumliste og nummer 5 på US Billboard chart.
 
"We are really looking forward to playing ALL of the Relayer album” siger Steve Howe.  “Having premiered The Gates Of Delirium this year, we continue by expanding our Album Series with all the tracks: The Gates Of Delirium, Sound Chaser and To Be Over. During the first half of the evening we'll be performing a refined selection from Yes' enormous 50 year + repertoire. See you there!”   
 
Alan White siger:  ""Relayer" I believe, is one of the most creative and interesting musical compilations in the bands repertoire. Challenging and extremely enjoyable to play, I'm happy to be bringing this music back to live stages throughout Europe. I hope all who attend our shows will enjoy these cuts as much as we like performing them for our audiences."
 
Train Live

09. jun / DRIVE-BY TRUCKERS

Support: Jerry Joseph

Onsdag D. 09. juni
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 220,- + gebyr
Det er protestmusik skabt til at blive spillet live!
Drive-By Truckers sparker det amerikanske valgår i gang med en ny, politisk motiveret udgivelse, 'The Unraveling'. Hvor 2016-udgivelsen 'American Band' advarede mod en storm under opsejling, er det nye album skrevet i kølvandet og ruinerne efter det seneste præsidentvalg.

Det amerikanske sydstatsband med sangskriverne Mike Cooley og Patterson Hood i spidsen har gennem to årtier leveret rå americana-rock med social gennemslagskraft. Meget sigende om motivationen bag sangene på det kommende album forklarer Hood, at "The past few years have seen an uptick in school shootings, church shootings, racial violence, suicides and overdoses, border violence, and an assault on so many things that we all hold dear. They're literally putting children in cages. Writing silly love songs just seemed the height of privilege."

Drive-By Truckers har rødder i The Shoals, Alabama, og det kan tydeligt høres i deres sydstats-rockede udtryk. Men de har dog lige så meget Lynyrd Skynyrd i generne, som de har Rolling Stones, The Band, Neil Young og Bruce Springsteen.

Det er protestmusik skabt til at blive spillet live!
 

Train Live

23. jun / STEEL PANTHER

Heavy Metal Rules Summer Tour 2021

Onsdag D. 23. juni
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 295,- + gebyr
Obs: Koncerten er med ny dato. 
________________________________________
STEEL PANTHER – HEAVY METAL RULES SUMMER TOUR
 
Steel Panther er tilbage i storform på deres nyeste album ’Heavy Metal Rules’, og til juni planter de igen deres sex, drugs og heavy metal-flag på scenen på Train.

Siden debuten ’Feel The Steel’ fra 2009 har den hårdt rockende kvartet turneret verden tynd på en mission for rock'n'roll og imod politisk korrekthed. Og nu tilføjes der endnu et kapitel til legenden med udgivelsen af deres femte album ’Heavy Metal Rules’. Soloerne er vildere, sangen svæver højere, trommerne har mere punch og bassen er mægtigere, når Michael Starr (vokal), Satchel (lead guitar), Lexxi Foxx (bas), and Stix Zadinia (trommer) går til stålet på den nye skive.

“You’re going to hear something familiar, but you’re also going to hear something new,” fortæller Michael Starr. “We grew as musicians and as people. The core values stay the same: Heavy Metal Rules and hot chicks are fun.”

Steel Panther blev dannet i 2000 i LA, epicenteret for rock’n’roll i alle dens udskejelser og glamour, og gennem årene har bandet slået godt og grundigt fast, at de er et af verdens bedste rockbands, der sammensmelter den hårde rocks virtuositet med parodi og kriminelt gode looks.

“We really do love heavy metal and performing,” Michael concludes. “We’re going to fucking conquer the world the Steel Panther way. Heavy metal is coming back. Pretty soon, everyone’s going to have long hair and wear spandex.”

Gør dig klar til en aften for fuld spandex-, sex- og drugs-udblæsning i heavy metallens navn.
 

Train Live

26. okt / TEXAS

30th anniversary of SOUTHSIDE played in its entirety plus the hits

OBS! Ny dato

Tirsdag D. 26. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- + gebyr
OBS! Koncerten med Texas den 12. november 2020 på Train udskydes til den 26. oktober 2021. 
Sikkerheden for vores artister, fans og personale er altid vores højeste prioritet, og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten 26. oktober 2021.

Det er muligt at refundere billetten inden d. 1. Oktober 2020 kl. 12.00 – kontakt venligst Ticketmasters kundeservice.

Texas spiller koncert på Train til efteråret 2021:
Det skotske band spiller hele albummet SOUTHSIDE samt hitsene

Det ikoniske Texas-album ”Southside” har 30 års jubilæum, og Texas drager derfor på en tour, hvor de spiller albummet i dets fulde længde krydret med de store hits fra bandets mangeårige karriere.
 
Inspireret af The Wim Wenders klassiker, ”Paris, Texas”, blev Texas dannet i Glasgow, Skotland, i 1987 af sanger Sharleen Spiteri og bassist Johnny McElhone og havde et globalt hit med deres debutsingle, ”I Don’t Want A Lover” i 1989 fra det kritikerroste album ”Southside”. I 1997 udgav bandet ”White on Blonde”, som indeholdt de massive hits ”Halo”, ”Black Eyed Boy” og ”Say What You Want”. I de efterfølgende år blev ”The Hush” udgivet, som indeholdt de kendte sange, ”In Our Lifetime”, ”Summer Son” og ”When We Are Together”, som alle var hits over hele Europa.

Texas udgav deres første opsamlingsalbum ”The Greatest Hits” i 2000, som indeholdt tophittet ”In Demand” and ”Inner Smile”.

I det følgende årti udgav Texas yderligere to albums – inklusiv top-tre hittet ”Sleep” med Paul Buchanan og Peter Kay – før de vendte tilbage med ”The Conversation” i 2012. Titelnummeret var en massiv succes i Europa. Texas har til den dag i dag solgt mere end 40 millioner plader i verden i løbet af deres tredive år lange karriere.
 
Texas udgav deres niende studiealbum ”Jump On Board” i april 2017, der fik en udbredt kritikerros og kommerciel succes. Albummet debuterede i top-10 i det meste af Europa og blev Texas’ første nummer 1 hit i Frankrig.
 

Train Live

04. nov / MADSEN, MØLLER & FROM

Akustisk Turné 2021

OBS! Ny dato – Afholdes på Hermans

Torsdag D. 04. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- + gebyr
JOHNNY MADSEN, KNUD MØLLER & HENRIK FROM – AKUSTISK TURNÉ 2021
Koncerten afholdes på Hermans, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C
 
Seneste udgivelser fra Johnny Madsen er albummet ”Godt Nyt”. Albummet fik en overstrømmende modtagelse af både publikum og presse og ”Godt Nyt” strøg direkte til tops på album salgslisten og bliver af alt og alle betegnet som det bedste Madsen-album i mange år, indeholdende bl.a. ”Godt Nyt”, ”Twitter” og ”Aldrig Mere”, som allerede har bidt sig godt fast hos de fleste. Pressen tildelte hovedsageligt albummet ”Godt Nyt” 5- og 6-stjernede anmeldelser, og overskrifter som ”Madsens mesterværk”, ” Seriøst godt nyt fra Johnny Madsen” og ”Nu er den jo hel gal – Johnny Madsen har begået sit bedste album i tyve år” prægede modtagelsen. 
 
Har man bare én gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.  
Sammen med guitaristen Knud Møller og perkussionisten Henrik From er Johnny Madsen i november 2021 igen på landevejen – tilbage i ’stærkeste startopstilling’. 
På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke. 
I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet. 
 
Ud over de akustiske koncerters fortættede intimitet, er der samtidig mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer ’sideman’ Møller rollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.
 
Johnny Madsen: vokal, guitar - Knud Møller: vokal, guitar - Henrik From: trommer, percussion.

OBS: Nummererede siddepladser