KALENDER

TRAIN LIVETRAIN NATKLUB

Train Live

30. nov / TILMELD TRAINs NYHEDSBREV

– og få opdateringer på koncertnyheder, kommende koncerter og eksklusive presales.

Torsdag D. 30. november
KL. 16:00
KØB IKKE MULIGT
TILMELD TRAINs NYHEDSBREV
 
Få de nyeste koncertnyheder, updates på kommende koncerter og informationer om eksklusive presales ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.
 
Tilmeld dig her
 
 
Train Live

30. nov / CHRIS HOLSTEN

Torsdag D. 30. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 285,- inkl. billetgebyr
Den norske superstjerne, Chris Holsten, spreder popmagi i Aarhus til efteråret
 
Chris Holsten har sat solide spor i norsk musikhistorie med udgivelsen "Bak en fasade" og hitsange som "Smilet i ditt eget speil", "Kun når det regner" og "Slå hjerte, slå". Han afsluttede et langt 2022 på turné med en udsolgt koncert for 10.000 tilskuere i Oslo Spektrum.
 
- "Oslo Spektrum var den perfekte afslutning på et fantastisk år. Uden tvivl et af højdepunkterne i mit liv indtil videre med 10.000 mennesker, der skabte en magisk atmosfære i den mægtige sal", siger Chris Holsten.
 
Han skal tilbringe resten af ​​året i studiet og er aktuel med ny musik. Hans sidste single "Rekk opp hånden" har allerede indtaget hitlistene i Norge og i juni udkommer den smukke ballade "Oslo".
 
– ”Jeg glæder mig over at kunde lukke mig ind i studiet igen og lave ny musik. Efter en lang periode på vejen føler jeg mig meget inspireret og ser frem til at starte et nyt kapitel”.
Hans debutalbum "Bak en fasade" er allerede blevet streamet i alt over 80 millioner gange og er certificeret 3x platin i Norge. Chris er desuden blevet tildelt fem priser i hele 2021/2022 såsom "årets kunstner" og "årets sang" på P3Gull, "årets værk" og "årets mest spillede sang" ved Musikkforleggerprisen - derudover til "årets sang" for andet år i træk under Spellemannsprisen.
 
Sammen med sit eminente band er Chris klar til at skabe god stemning og nyde syng-med-faktoren over hele Norden, når de i 2023 tager ud på en ny turné og Chris Holsten glæder sig især til koncerterne i Danmark.
 
- At spille koncerter er det allerbedste, jeg ved, og også at komme til at lave det i Danmark. WOW! Det bliver et af efterårets absolutte højdepunkter, og bandet og jeg vil give alt for, at publikum får en fantastisk aften".

Live spiller Chris Holsten sig direkte ind i publikums hjerter med sin umiddelbart gribende sangskrivning, bakket op af sit eminente band. Der er derfor popmagi i luften, når han gæster Danmark for første gang, hvor han giver koncert på TRAIN den 30. november.

Train Live

30. nov / OMSORG + 802

Koncerten er på HeadQuarters

Torsdag D. 30. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 100,- inkl. billetgebyr
Oplev Omsorg og 802 i en dobbeltkoncert på HeadQuarters!
 
OMSORG
Omsorg spiller deres egen form for emotionel-post-hardcore-punk og består af medlemmer fra det aalborgensiske musikmiljø. Bandet har en hård, rå, ærlig og stemningsfuld tone og tekstuniverset berører emner som ensomhed, misbrug, angst, sorg, længsel og kærlighed. Lyden og tempo befinder sig i en konstant bevægelse og der bliver blandet hurtigt hardcore punk med en mere ambient og svævende lyd.
802
På kort tid har 802 skabt sin egen unikke hazy lyd af spøgelsesagtige synths, bubblegum-hooks og kantede trommerytmer. Alt sammen svøbt i en dyne af heavymetal-distortion.
 
Koncerten er på HeadQuarters, Valdemarsgade 1a, 8000 Aarhus C.
Train Live

01. dec / TROELS GUSTAVSEN / NOAH – EKSTRAKONCERT

Koncerten er i Sct. Pauls Kirke

Fredag D. 01. december
KL. 17:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 290,- inkl. billetgebyr
Man kan se frem til en varm og nærværende oplevelse når musikken fremføres let akustisk, og det er måske præcis i dette univers, at melodierne og teksterne træder særligt frem. For selvom at Troels har smedet nogle af nyere tids store popklassikere, så har han rod i Singer/songwriter traditionen og måske lige netop det vil man måske kunne høre, når Troels og hans pianist Morten gæster landet til efteråret. Der er god chance for at nå hele følelsesregisteret med Troels’ store repertoire af personlige sange. Der vil både være sange fra før navneskiftet fra NOAH til Troels Gustavsen, og sange fra det nyeste album.
Koncerten er i Sct. Pauls Kirke, Sct. Pauls Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C.

OBS: Unummererede siddepladser.

Train Live

01. dec / BENJAMIN HAV & FAMILIEN

BIG SHOW! – i Djurslands Bank Arena / Support: Ameli Dot

Arrangeret i samarbejde med Musikhuset Aarhus

Fredag D. 01. december
KL. 20:00
Dørene åbner kl. 18.30. DKK 425,- inkl. billetgebyr
BENJAMIN HAV & FAMILIEN PRÆSENTERER ’BIG SHOW!’
 
Benjamin Hav & Familien blæste i 2022 publikum bagover med deres anmelderroste liveshow. I 2023 lover Benjamin, at showet bliver større end nogensinde, når Benjamin Hav & Familien præsenterer turneen ’BIG SHOW!’. En turné der tager showet rundt til 15 byer i landet, og som kulminerer med deres største koncerter til dato, når de spiller i Djurslands Bank Arena i Aarhus og Royal Arena i København. 
 
Benjamin Hav forklarer: 
”Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede BIG!  Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte BIG! Så må vi se, om vi er for meget nogle small-timere til, at det bliver rigtig BIG, eller om vi kan få det helt op og blive BIG BIG! Grundlæggende tror jeg på, at det bliver BIG SHOW! For Familien har lovet mig, at de vil gøre, hvad der skal til. De gør jo altid alt, hvad jeg beder dem om, så derfor kan showet næsten kun blive the BIGGEST SHOW THAT THE WORLD HAS EVER SEEN EVER BEFORE ON THIS PLANET BIG!! Det er BIG!”
 
Det bliver nok ikke for small-timers, når Benjamin Hav & Familien indtager nogle af landets største scener med ’BIG SHOW!’ I 2022 blev publikum indlemmet i Familien, og Benjamin Hav cementerede sig som et af Danmarks absolut bedste livenavne med et nytænkende show. I efteråret 2023 bliver dette nye show endnu større, endnu vildere og endnu mere som aldrig før.  ”BIG SHOW!” er et helt nyt show; et show, der er helt anderledes, end hvad man har set tidligere i Danmarkshistorien. Ja, det bliver faktisk større end det største, man kan forstille sig som en lille dansker!
 
 
Om ideen til showet uddyber Benjamin: 
”Jeg har jo lovet min syge mor at gøre det ypperste for Danmark. At gøre det bedste jeg kan! Hun sagde: ”Benjamin. Det skal være større end stort. Det skal være BIG!” Jeg sagde ok mor. Så gør vi det. Så prøver vi at lave det, som du vil have det. Sådan helt Bjarke Ingels BIG! Du ved kæmpe stort beton i ørken BIG! Vi kører måske ind i en HUMMER denne gang! Sådan kæmpe Co2-svin start på showet BIG!”
Det er svært at finde fyldestgørende superlativer til Benjamin Hav & Familiens koncerter, men ’genialt’, ’innovativt’ og ’rablende vanvittigt’ lader til at gå igen. Hele det samlede anmelderkorps kastede stjerner og roser af sig.
”Benjamin Hav & Familien på Smukfest var en af de sjældne koncerter (…)” Politiken, 6/6 hjerter.
 
”(…) Benjamin Hav sprang ud på dybt vand, hvor han sagtens kunne bunde. Det var rablende. Men ufatteligt godt tænkt.” Ekstra Bladet, 5/6 stjerner.
 
”(…) han befinder sig i det hele taget et sted i karrieren, hvor han har hele pakken som liveartist.” Jyllands-Posten, 5/6 stjerner
 
”Efter en koncert, man ønskede aldrig fik ende, hørtes det overalt på pladsen, at dette var et øjeblik, der vil leve længe i bevidstheden hos de tilstedeværende (…)” GAFFA, 6/6 stjerner.
 
Efter sommerens kavalkade af succesfulde og overvældende festivalshows lagde Benjamin Hav & Familien vejen forbi Danmarks fire største byer med koncerter, der høstede dem flere 5-stjernede anmeldelser fra blandt andet GAFFA, Soundvenue og Ekstra Bladet, som udtalte: ”Manden er herligt uhæmmet, og efter han fremkaldte euforiske tilstande på sommerens festivaler, cementerede han sin status som en af de mest spændende originaler i dansk showbiz på K.B. Hallens legendariske scene. (...) Sådan slipper man sig selv og 4500 andre løs.”
 
Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band, ’Familien’, som består af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser), der tilsammen giver samtlige numre i sættet helt nyt liv med deres flamboyante live-versioner af sange som ”Den Dejligste Boy”, ”Musse” og ”Cannelloni & Kød” samt Benal hitsene ”Uh Babe” og ”Nu Her”.

SUPPORT: Ameli Dot
 
Koncerten er i Djurslands Bank Arena, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.
 
Koncerten er arrangeret i samarbejde med Musikhuset Aarhus.

Train Live

01. dec / TROELS GUSTAVSEN / NOAH

Koncerten er i Sct. Pauls Kirke

Fredag D. 01. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 290,- inkl. billetgebyr UDSOLGT
Man kan se frem til en varm og nærværende oplevelse når musikken fremføres let akustisk, og det er måske præcis i dette univers, at melodierne og teksterne træder særligt frem. For selvom at Troels har smedet nogle af nyere tids store popklassikere, så har han rod i Singer/songwriter traditionen og måske lige netop det vil man måske kunne høre, når Troels og hans pianist Morten gæster landet til efteråret. Der er god chance for at nå hele følelsesregisteret med Troels’ store repertoire af personlige sange. Der vil både være sange fra før navneskiftet fra NOAH til Troels Gustavsen, og sange fra det nyeste album.
Koncerten er i Sct. Pauls Kirke, Sct. Pauls Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C.

OBS: Unummererede siddepladser.
 

Train Live

02. dec / ZAR PAULO

Elendig Software Tour / Support: hun_sagde

Lørdag D. 02. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 235,- inkl. billetgebyr UDSOLGT
ZAR PAULO ER KLAR MED “ELENDIG SOFTWARE TOUR”
Den Aarhusianske kvintet Zar Paulo brugte sidste år på at cementere deres navn på den danske musikscene. Til efteråret kan publikum se frem til at opleve det velanmeldte liveband, når de besøger 22 byer på ”Elendig Software Tour” med et samlet debutalbum i ryggen.
 
Zar Paulo annoncerer deres største koncertrække til dato, når de tager på ”Elendig Software Tour” i efteråret 2023. Zar Paulo kom sidste år ind på den danske musikscene med unikt talent for at skrive originale sange og skabe særlige liveoplevelser.
 
”De er lavet af stof, der kalder på større scener,” skrev Soundvenue i en femstjernet liveanmeldelse efter en udsolgt Zar Paulo koncert i Lille VEGA tilbage i november. Det er denne energi, Zar Paulo tager med sig på tour, når de til efteråret besøger 22 byer i hele landet.
 
”2022 føltes som et nyt gear for os, og vi havde nogle helt overvældende oplevelser. Vi glæder os enormt meget til at komme ud at møde vores publikum igen. Det har været det vildeste at mærke, hvor meget energi folk deler ud af til vores koncerter. Som det liveband vi er, giver det virkelig blod på tanden efter at brænde helt igennem,” siger guitarist Johan Horsmans.
Elendig Software
2023 er blevet indledt med udgivelsen af singlen ”Ik Gå Så Langt” fra anden halvdel af debutalbummet ”Elendig Software”.
 
”Elendig Software (Del 1)” fra september 2022 blev flot modtaget af publikum, mens flere toneangivende medier hyldede det selvproklamerede ”halvbum” med fem stjerner: ”Første del af Zar Paulos debutalbum er et generationsportræt, du ikke kan sidde stille til (Politiken)”, ”Zar Paulo skriver dybt charmerende popsange om 2022’s dystre virkelighed (Soundvenue)”, ”Småmesterlige popsange tager generationsangsten med på turen (GAFFA)” og ”Zar Paulo er på alle måder det band og den energi, Danmark har brug for (Heartbeats)”.
 
”Elendig Software (Del 1)” blev kåret til én af årets bedste udgivelser af selvsamme medier, hvilket blot har skabt endnu mere nysgerrighed omkring anden del af debutalbummet ”Elendig Software”, som bandet tager med bandet på tour i efteråret.
 
”Det har været en fond af overvældende indtryk, og det er svært at forstå, at vi har været så meget i gennem på ét år. Da vi sad ude i baglokalet efter koncerten på TRAIN i Aarhus, gik det op for os, hvor meget vi har rykket os. Nu kommer der folk til vores koncerter. I år skal vi ud at vise, at vi kan tage den endnu længere,” siger forsanger Emil Vammen.
 
SUPPORT: hun_sagde
 
Train Live

06. dec / UNG-SKAB + APHACA + BASELØS

Onsdag D. 06. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 165,- inkl. billetgebyr
Tre af tidens mest lovende navne fra den danske upcomingscene giver koncert på TRAIN. Det bliver en aften i festens, fællessangens og tårernes tegn, når UNG-SKAB + APHACA + BASELØS spiller gamle og nye sange fra hver deres katalog.
 
Om UNG-SKAB
Bag UNG-SKAB står Clara Rose og Eigil Bjørn, der udgav deres debutsingle i januar 2021. Herefter udgav duoen
 
Over Eigil Bjørns produktioner, der stædigt afsøger grænselandet mellem r’n’b, pop og trap, svæver Clara Roses glimtende arrangementer verden.
 
Om APHACA
APHACA blev stiftet i musiktimerne på Det Frie Gymnasium af Rumle Kærså, Kasper Trier, Bertram Ask, Bertil Nielsen og Noah Elias. I 2021 udgav den københavnske drengegruppe triplesinglen Flora Flora i 2021, og i juni 2022 udgav de deres debutalbum, ET AAR UDEN DIG.
 
APHACA laver musik der, med egne ord, “bare fungerer, uden at vide hvorfor eller hvordan”. For gruppen handler det om at “opdage en lyd, og kompromisløst følge efter den. Når den rigtige følelse opstår, er sangen færdig”. Resultatet er en fuldkommen umiddelbar og rendyrket pop-lyd, der indebærer flerstemmigt – sommetider ustemt – drengekor, 70’er synthesizere, akustisk guitar og indie-trommer i et spraglet lydunivers, der er præget af ungdoms ekstase og forvirring.
Gennemgående for APHACA’s visuelle og sanselige univers, er det nære forhold til blomsten – eller det florale. Både lyrisk og visuelt bliver der ivrigt refereret til flora som en kilde til liv, kærlighed, undren og mystik. Hvis man spørger drengene, hvilken genre de sværger til, svarer de: mælkebøtte-pop.
 
Om BASELØS
Baseløs er lyden af pop-excentrisk ‘indie’, når det er bedst. Baseløs’ spændende og fængende lyd er både personlig, drømmende og energisk - og formår at tage publikum med på en rejse, samt lade energien folde sig ud. Baseløs er en cocktail, som blander den håndspillede indie- rock lyd med moderne og poppede produktion og sangskrivning.
 
Bag bandet, Baseløs, finder man fem musikere, som ikke kun er dygtige sangskrivere og producere, men nyder at sætte deres eget, nytænkende præg på dansk popmusik. Hermed skabes sange, som kan tages og føles på, gennem sangenes detaljerigdom og dynamiske energi. Baseløs har ved deres tre første udgivelser oplevet stor succes. Du har nok stødt på Baseløs i radioen, læst om dem på GAFFA eller hørt dem på din egen yndlings-playliste på Spotify. I starten af 2023 udgav Baseløs ’Problem’, som efterfølgende kom i rotation på P4.
Train Live

07. dec / HUGORM

EN AFTEN MED HUGORM Feat. Frank Hvam – Koncerten er i Musikhuset Aarhus

Torsdag D. 07. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 375,- + gebyr
HUGORM og Frank Hvam på dybt vand
 
Hvad får man, hvis man blander Simon Kvamm og resten af HUGORM med Frank Hvam?
 
Et musikalsk show in the making inspireret af Talking Heads-koncertfilmen ‘Stop making sense’ og The Muppet Show.
 
Måske. Måske noget helt andet.
 
Til efteråret får man svaret, når det umage par lægger vejen forbi landets spillesteder og musikhuse med showet ‘En aften med HUGORM featuring Frank Hvam’.
 
På forhånd kan man vide sig sikker på to ting: Man kommer til at høre god musik, og man kommer til at have det sjovt. Men hvordan det hele kommer til at udforme sig, er til gengæld umuligt at forudsige.
 
“I HUGORM har vi længe haft lyst til at lave noget lidt mere eksklusivt, hvor vi giver den ekstra gas med at eksperimentere med koncertformatet. Vi er blevet enige med vores ven Frank Hvam om at gøre det sammen, og det, tør jeg godt love, vil ende nogle steder, som man ikke forventer - og som vi heller ikke forventer,” siger Simon Kvamm.
 
“Selve grundenergien er, at det simpelthen kunne være sjovt at opfinde noget, der kunne give os en undskyldning for at hænge ud sammen. Vi har kombineret det, vi hver især kan, i et format, der på den ene side er en koncert, og på den anden side meget andet.”
 
Frank Hvam tilføjer:
"Der er chancer, man kun får én gang i livet. For mit vedkommende er den musikalsk. Jeg glæder mig sindssygt til at komme på tour med Hugorm, som jeg betragter som Danmarks bedste liveband. Så skide være med, at Gnags aldrig ringede.”
 
Siden Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson dannede HUGORM i 2017, har de fået ry for deres legesyge tilgang til at optræde - i tv-programmer og rundt om på festivaler og spillesteder. Til efteråret trykker de Hugorm-o-meteret yderligere i bund.
 
“Vi har altid haft lyst til at eksperimentere med selve koncertformatet. Om det har været ved at lade den her indre stemme forstyrre igennem koncerterne eller træde ind på scenen med bind for øjnene og lege med momentet, hvor man møder publikum første gang. Med Frank Hvam smider vi endnu flere ingredienser i gryden, uden vi aner, hvad den så kommer til at smage af. Publikum bliver vidner til et eksperiment, som vi ikke selv ved, hvor ender henne - udover at det bliver med musikken i centrum,” siger Simon Kvamm.
 
Man skal ikke forvente at møde op til et færdigsyet show, der er planlagt ned til mindste detalje. Hver aften vil blive en ny leg med formatet, men man kan til gengæld vide sig sikker på at blive en del af et show, hvor aktørerne på scenen har det sjovt, fordi de kommer til at sætte sig selv på spil.
 
“Da jeg fortalte min kone, at jeg skulle på tour med Hugorm og spille en lidt større musikalsk rolle, var hendes kommentar: “Okay!?” Jeg tror, at det meget godt udtrykker, hvad folk kan forvente,” fortæller Frank Hvam.
 
“Både Frank og jeg har optrådt i mange år, så vi har lyst til at lave noget, hvor vi kommer på dybt vand og mærker en snert af usikkerhed, i forhold til om vi rent faktisk kan bunde. Det skylder vi os selv og publikum,” tilføjer Simon Kvamm.
 
Forinden venter for HUGORM en længere festivalsturné til sommer. Har man endnu ikke prøvet at blive ramt af producertrioens musikalske knytnæveslag, er det et godt sted at starte - også her vil man kunne forvente sig masser af overraskelser.
 
“Vi tager ud for at eksperimentere og bygge videre. Vi er stadig et lille band, og for mange et nyt band, vi står stadig i kø lidt længere ned på plakaten, selvom vi har fået kæmpet os op videre fra de mindste skrifttyper. Der er en stærk energi til at fortsætte, og sommeren bliver en ny hvervekampagne, hvor vi skal have flere medlemmer med i Hug Army, som vi kalder den. Nogle af dem kan så måske have lyst til at komme igen til efterårsturen, hvor vi lukker op til noget endnu mere crazy,” siger Simon Kvamm.
 
Koncerten er i Musikhuset Aarhus.
Train Live

08. dec / HUGORM

EN AFTEN MED HUGORM Feat. Frank Hvam – Koncerten er i Musikhuset Aarhus

Fredag D. 08. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 375,- + gebyr
HUGORM og Frank Hvam på dybt vand
 
Hvad får man, hvis man blander Simon Kvamm og resten af HUGORM med Frank Hvam?
 
Et musikalsk show in the making inspireret af Talking Heads-koncertfilmen ‘Stop making sense’ og The Muppet Show.
 
Måske. Måske noget helt andet.
 
Til efteråret får man svaret, når det umage par lægger vejen forbi landets spillesteder og musikhuse med showet ‘En aften med HUGORM featuring Frank Hvam’.
 
På forhånd kan man vide sig sikker på to ting: Man kommer til at høre god musik, og man kommer til at have det sjovt. Men hvordan det hele kommer til at udforme sig, er til gengæld umuligt at forudsige.
 
“I HUGORM har vi længe haft lyst til at lave noget lidt mere eksklusivt, hvor vi giver den ekstra gas med at eksperimentere med koncertformatet. Vi er blevet enige med vores ven Frank Hvam om at gøre det sammen, og det, tør jeg godt love, vil ende nogle steder, som man ikke forventer - og som vi heller ikke forventer,” siger Simon Kvamm.
 
“Selve grundenergien er, at det simpelthen kunne være sjovt at opfinde noget, der kunne give os en undskyldning for at hænge ud sammen. Vi har kombineret det, vi hver især kan, i et format, der på den ene side er en koncert, og på den anden side meget andet.”
 
Frank Hvam tilføjer:
"Der er chancer, man kun får én gang i livet. For mit vedkommende er den musikalsk. Jeg glæder mig sindssygt til at komme på tour med Hugorm, som jeg betragter som Danmarks bedste liveband. Så skide være med, at Gnags aldrig ringede.”
Siden Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson dannede HUGORM i 2017, har de fået ry for deres legesyge tilgang til at optræde - i tv-programmer og rundt om på festivaler og spillesteder. Til efteråret trykker de Hugorm-o-meteret yderligere i bund.
 
“Vi har altid haft lyst til at eksperimentere med selve koncertformatet. Om det har været ved at lade den her indre stemme forstyrre igennem koncerterne eller træde ind på scenen med bind for øjnene og lege med momentet, hvor man møder publikum første gang. Med Frank Hvam smider vi endnu flere ingredienser i gryden, uden vi aner, hvad den så kommer til at smage af. Publikum bliver vidner til et eksperiment, som vi ikke selv ved, hvor ender henne - udover at det bliver med musikken i centrum,” siger Simon Kvamm.
 
Man skal ikke forvente at møde op til et færdigsyet show, der er planlagt ned til mindste detalje. Hver aften vil blive en ny leg med formatet, men man kan til gengæld vide sig sikker på at blive en del af et show, hvor aktørerne på scenen har det sjovt, fordi de kommer til at sætte sig selv på spil.
 
“Da jeg fortalte min kone, at jeg skulle på tour med Hugorm og spille en lidt større musikalsk rolle, var hendes kommentar: “Okay!?” Jeg tror, at det meget godt udtrykker, hvad folk kan forvente,” fortæller Frank Hvam.
 
“Både Frank og jeg har optrådt i mange år, så vi har lyst til at lave noget, hvor vi kommer på dybt vand og mærker en snert af usikkerhed, i forhold til om vi rent faktisk kan bunde. Det skylder vi os selv og publikum,” tilføjer Simon Kvamm.
 
Forinden venter for HUGORM en længere festivalsturné til sommer. Har man endnu ikke prøvet at blive ramt af producertrioens musikalske knytnæveslag, er det et godt sted at starte - også her vil man kunne forvente sig masser af overraskelser.
 
“Vi tager ud for at eksperimentere og bygge videre. Vi er stadig et lille band, og for mange et nyt band, vi står stadig i kø lidt længere ned på plakaten, selvom vi har fået kæmpet os op videre fra de mindste skrifttyper. Der er en stærk energi til at fortsætte, og sommeren bliver en ny hvervekampagne, hvor vi skal have flere medlemmer med i Hug Army, som vi kalder den. Nogle af dem kan så måske have lyst til at komme igen til efterårsturen, hvor vi lukker op til noget endnu mere crazy,” siger Simon Kvamm.
 
Koncerten er i Musikhuset Aarhus.
Train Live

08. dec / JUNG

Fredag D. 08. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 375,- inkl. billetgebyr
JUNG KOMMER TIL TRAIN PÅ DERES EFTERÅRSTOUR “TUR / RETUR”
 
Endelig! Endelig kan jung komme Danmark rundt på alle de gode spillesteder, de ikke har haft mulighed for at besøge tidligere. For efter den enorme succes i 2019, hvor de debuterede, kom den berygtede pandemi og ødelagde de planer. Men nu er tiden kommet, og ’jung’ glæder sig meget til at møde deres publikum i de tætte rammer, som spillestederne tilbyder:
 
“Vi glæder os helt utroligt meget til, endelig, at spille for alle jer dejlige mennesker på landets mange spillesteder. Vi har endnu ikke haft fornøjelsen af et stående publikum i en sal, hvor vi er tæt på hinanden og kan brage energi af sammen. Det skulle være sket for længe siden, og nu sker det altså! Det ser vi satme frem til!”
Med sig har de to anmelderroste albums med fængende melodier og et unikt tekstunivers, der tilsammen med deres sound skaber et univers, der ikke har deslige i Danmark. Og til trods for jungs’ korte levetid, har bandet en imponerende række massive hits med i bagagen: “Blitz, Baby”, “Hun Kommer Tilbage”, “Jeg Skal Nok Vente”, “To Timer I Træk”, “Forfra Forbundet” og “Tur Retur”.
 
jung er Jonas Jung i front på vokal, Michael Hovmand på keyboard og Sigurd Boesen på guitar. På turnéen backes bandet derudover op af Lasse Vistisen på bas og Frederik Håkonssen på trommer.
 
Train Live

09. dec / HYPERDONTIA + BASTARD GRAVE

Koncerten er på HeadQuarters

Lørdag D. 09. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 115,- inkl. billetgebyr
HYPERDONTIA
Bandet blev dannet i 2015 som et samarbejde mellem medlemmer fra Tyrkiet og Danmark. Begyndte at fremtrylle modbydelig dødsmetal i form af det, der nu er kendt som Hyperdontia. Hyperdontia er et vidunderligt udført opus af forfald, øde og død, hvorfra alle mulige rædsler spreder sig frem. Atmosfærisk, visceral og ondskabsfuldt stram, denne ting vil tygge dig op og spytte dig ud i afgrunden. Musikken er tilført et strejf af teknikalitet, uden at det påvirker de groteske og afskyelige lyde af monstrøse riffinger. Dette er døden.
 
Det næste kapitel er skrevet og vil blive udgivet tidligt i 2023.
BASTARD GRAVE
Bastard Grave er et death metal-band fra det sydlige Sverige, der kan lide at holde det primitivt og råt. Der er ikke plads til åbenlyst teknikalitet og musikalsk show off her, kun lobotomiseret og ulækker dødsmetal direkte fra kloakken. Startet af en flok demente hjerner i 2012, og efter at have udgivet deres første demo fangede de straks opmærksomheden fra Pulverized Records i Singapore, og en aftale blev underskrevet. I slutningen af ​​2015 udkom debutalbummet "What lies beyond". Det er et album, der er solidt forankret i old school death metal fra deres hjemland Sverige, med tilføjet snavs, hooks og knasende riffs. Snart fulgte turnéer, som bragte dem til store dele af Europa, og de har siden da lavet en række shows til støtte for albummet. Med det andet album "Diorama of human suffering", udgivet i tide til deres optræden til Killtown Deathfest 2019, skete der et skift i fokus fra det første albums hektiske fart og riffing til langsommere og mere skumle territorier. Når man fjerner den traditionelle svenske motorsavslyd, har BASTARD GRAVE aldrig lydt mere ulækkert og frastødende, hvilket har resulteret i et svulstigt fuck af en buldrende Death Metal-plade. Og da de træder ind på scenen i Killtown 2021, er de sidste hånd på album nr. 3 ved at blive lavet.
 
Koncerten er på HeadQuarters, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C.
 
Train Live

09. dec / ALSACE

Koncerten er på VinDanmark

Lørdag D. 09. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- inkl. billetgebyr
Endelig kommer Alsace til Aarhus og annoncerer første koncert på VinDanmark, hvor de tager deres nye album “Concorde” med og vil få hele gulvet til at danse.
 
Alsace er lyden af vibes, kærlighed og god energi. Det er melodisk pop inspireret af 70’er-, 80’er- og 90’ernes musik indspillet på gammelt grej, der giver musikken et autentisk touch. Med sassy beats og catchy melodier skaber de musik, der sætter gang i dansefødderne. De debuterede på den danske musikscene i 2020 med singlen ”Physical”, der allerede fra start blev en stor succes. Samme historie er der at fortælle om duoens anden single ”Air France”.
Nu bliver der igen skudt med skarpt fra de velklædte herrer i Alsace, som er aktuelle med albummet “Concorde”, der netop har ramt gaden.
 
Koncerten er på VinDanmark, Kystpromenaden 2, 8000 Aarhus C.
 
Train Live

14. dec / MIKE ANDERSEN

Torsdag D. 14. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- inkl. billetgebyr

Mike Andersen er meget mere end en traditionsbunden blueshåndværker. Med en stærk stemme og et sikkert greb om guitaren, og ikke mindst som sangskriver, er han med til at børste støvet af en genre, som ellers har haft det med at strande i fortiden. Her er masser af blodsblanding med country, soul, rock og americana og de slidte klichéer er sendt til storskrald.
 
MIKE ANDERSEN BAND har i ti år været et fem-mands band, -men bandets mangeårige pianist har grundet travlhed med andre ting måtte forlade bandet. 
Derfor har Mike Andersen, Jens Kristian Dam, Johannes Nørrelykke og Kristian Kold været intensivt i øvelokalet op til denne kommende turné, og ‘genopfundet’ sig selv, som kvartet. 
Du kan derfor forvente et Mike Andersen Band med en ’ny’ lyd og en bunke helt nyskrevne sange, samt selvfølgelig sange fra bagkataloget og den energi, nerve og nærvær du kender fra en MIKE ANDERSEN BAND-koncert.
 

Mike Andersen - vokal/guitar
Johannes Nørrelykke - guitar/vokal
Kristian Kold - Bas
Jens Kristian Dam - trommer

 

Train Live

15. dec / THOMAS DYBDAHL

Support: Malin Pettersen

Fredag D. 15. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- inkl. billetgebyr
Thomas Dybdahl kommer til TRAIN til december
 
Mine danske venner!
 
Det er aldri for tidlig å begynne å forberede oss til en av våre favorittradisjoner, nemlig julekonsertene i Danmark!
 
Vi kan ikke love at julemannen kommer, men vi kommer definitivt. Gleder oss vilt!
Ikke så mye annet å si enn at vi håper å se dere igjen og teller ned allerede. Kom gjerne med ønsker om hvilke sanger dere vil høre på denne kvelden som er like mye deres tradisjon som vår!! Vi ses, håper dere har det dejlig :)
 
Vi ses på TRAIN den 15. december.
 
Band:
Trommer - Gard Nilssen
Gitar, synth, blås - Lars Horntveth
Orgel og tangenter - Vegard Lien Bjerkan
Bass - Ole Morten Vågan
 
SUPPORT: Malin Pettersen
 
Train Live

16. dec / UNGKLANG

Koncerten er i Helsingør Theater, Den Gamle By

Lørdag D. 16. december
KL. 18:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- inkl. billetgebyr
Kom med, når vokalensemblet UngKlang inviterer indenfor til magiske juletoner.

UngKlang er et ungt og selvstændigt ensemble, der i deres unge alder allerede har mere end 15 års erfaring inden for kor og klassisk musik. Med et alsidigt repertoire vil tankerne forhåbentlig blive ledt hen på både kulde, frost, magi og mystik. En julekoncert med et tvist, som gerne udfordrer publikums forventninger til, hvad en klassisk julekoncert indeholder. I år har UngKlang inviteret kontrabassist Thora Jæger med på scenen, og scenografien er lavet i samarbejde med florist Mathilda Nansen, der står bag konceptet “Rhodflowers”.

OBS: 
Koncerten er i Helsingør Theater, Den Gamle By, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C.

Koncerten er med unr. siddepladser.

OBS: Helsingør Theater er ikke handicapvenligt. Det er derfor ikke muligt at få kørestole og lignende ind i teatret.

Train Live

16. dec / SAINT CLARA

Support: Chili

Lørdag D. 16. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- inkl. billetgebyr
Der har været fart på både Saint clara og hendes musik, siden hun fik en pladekontrakt som 15-årig. Saint claras viljestyrke stråler igennem på hendes tredje album ’OFF’, som hun i lidt over to år har arbejdet på i tæt samarbejde med Phlake-producer Jonathan Elkjær.
 
Saint clara er ikke en musiker, der sidder på hænderne, og i en alder af bare 22 år er hun allerede klar til at udgive karrierens tredje album. Et album hun har arbejdet intenst på de seneste to år, og et album, der tydeliggør hendes konstante iver efter at udvikle sig som musiker og udfordre sig selv som sangskriver. Første udspil fra det kommende album var med singlen ’Energies Don’t Lie’ efterfulgt af singlen ’Weirdo’ der udkom i starten af sommeren.
 
”Jeg går sindssygt meget op i at være en god sangskriver. Og det har jeg fandeme også kæmpet hårdt for at blive”, siger Saint clara. ”Hvis man lytter til teksterne, tror jeg slet ikke, man er i tvivl om, at jeg har skrevet det i en periode med mange svære følelser og tanker. Det er virkelig intimt og privat, ja, nærmest som at invitere folk ind i min psykolog-session. Men det er på ingen måde en sob story”.
 
Saint clara er vokset og lyden er vokset med hende: ”Jeg har ret meget optur over, at man får lov til at mærke en ny side af mig som musiker, hvor jeg ikke kun er hende, der har de største armbevægelser og råber højest. Albummet er mere tilbagelænet, og jeg tror godt, man kan høre, at jeg hviler mere i mig selv. Jeg prøver ikke så hårdt mere på at overbevise, og sangene prøver ikke at overbevise nogen om, at de er gode sange, for det er de bare”, siger Saint clara.
 
Albummet har hun ikke været ene om at lave, for ’OFF’ er blevet til i samarbejde med Phlake-producer Jonathan Elkjær, der blandt andet har bidraget til den nye lyd og vibe, albummet har fået efter mange timer i studiet. ”Forestil to forskellige musikverdener der mødes, parre sig og får en baby – så lyder det som ’OFF’ – det synes jeg er en meget god beskrivelse af den nye musik”
 
”På en måde er det et ret utippet samarbejde, og jeg tror Hverken Jonathan eller jeg havde forestillet os, at der skulle komme det her langvarige samarbejde ud af den ene første session”, siger Saint clara.
 
Ud over samarbejdet med Jonathan Elkjær, der har givet ’OFF’ en lyd, som er markant anderledes end på de foregående albums ’August Eighteen’ og Growing Up Sucks’, har Saint claras insisteren på at finde sin egen vej, været en vigtig faktor for hende som artist og menneske. Denne viljestyrke og Saint claras udvikling afspejler sig på det kommende album, hvor hun inviterer folk ind i sine personlige og private tanker. 
Saint clara blev født 24. august 2000 og voksede op i Kolind på Djursland. Som 17-årig singledebuterede hun med ’What They Say’, og året efter udsendte hun albummet, hvis titel henviste til hendes 18-års fødselsdag: ’August Eighteen’. I 2019 vandt hun en Danish Music Award i kategorien ’Årets danske talent,’ og samme år hittede hun med ’Crazy’, og sammen med Zookeepers fik hun en P3’s Uundgåelige med ’Can’t Fall Asleep’. Saint claras andet album ’Growing Up Sucks’ kom i 2020 og rummede hendes til dato største radio-og streaminghits: ’Girl Like you’ og ’Nobody’s Lover (feat. Lord Siva)’.
 
Da Koda Hitlisten, som indeholder top-10 over de mest indtjenende musiknumre i 2021, udkom, var det første gang, siden listen blev skabt, at der var mere end én kvindelig dansk sangskriver på listen. Her var Saint clara at finde på listen med selvsamme numre: ’Girl Like You' og ’Nobody’s Lover’. Andre udmærkelser tæller nomineringer til P3 Guld, Zulu Awards og Gaffa Prisen. Saint claras sange er blevet streamet 80 millioner gange alene på Spotify. 
 
SUPPORT: Chili
 
NY
Train Live

22. dec / GLØGGLICH

Blæst, Johnson m.fl.

Aldersgrænse: min. 18 år på både TRAIN og Kupé

Fredag D. 22. december
KL. 22:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 190,- + gebyr
Julemanden præsenterer Årets Julebal: 
"GLØGGLICH HOMECOMING FEST 2023"
 
Vi er meget stolte af at kunne byde velkommen til den ENOGTYVENDE UDGAVE af Gløgglich, som hvert år den 22. december samler aarhusianere og eksil-aarhusianere til et glædeligt gensyn ledsaget af tiptop klubmusik.
 
Som altid banker Gløgglich derudaf med en kæmpe homecomingfest i Aarhus. Hvor selvvalgte eksil-aarhusianere, københavnere og 8Kilo fuldblods-aarhusianere spiller en vanlig Gløgglich-cocktail af alternative klassikere, fuldfede hits og urbane finurligheder.
 
Med andre ord vil musikken tage dig tilbage til ”Jul på Slottet” og sende dig trygt videre til årets højtid i familiens skød.
_/_/ LINE UP _/_/ 
 
Live:
_/_/ BLÆST (koncert) 
_/_/ JOHNSON 
_/_/ KEDDE 
_/_/ SURPRICE ACT 
 
DJs: 
- Rasmus Schack 
- Michael Bang Bang 
- STUF 
- ALBERT HELMIG 
- DJ KENAN
 
Det bliver kamphyggeligt, varmt og svedigt. Her er ingen, der går uden om den varme grød – det er bare lige op i smørklatten og så godt med kanel.
 
_/_/ På TRAIN _/_/ blændes der op for et voldsomt, varmt, urban, hands-in-the-air line-up. Bas, dancehall, hip hop og dansehits med et twist, serveret af landets hårdeste pladedrejere.
 
_/_/ På Kupé _/_/ køres der dirty, rocket og elektronisk – mixet med skæve hits og vilde moves på dansegulvet.
 
Tekst: Torsten Rosendal aka Helmut Kool
 
- - - PRAKTISK INFO - - - 
Forsalg: 190 DKK + gebyr 
Dørsalg: 270,- DKK 
Dørene åbner kl. 22.00 
Aldersgrænse: min. 18 år både på TRAIN og Kupé.
Train Live

28. dec / ZAR PAULO – EKSTRAKONCERT

Elendig Software Tour / Support: hun_sagde

Torsdag D. 28. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- inkl. billetgebyr
ZAR PAULO ER KLAR MED “ELENDIG SOFTWARE TOUR” – Ekstrakoncert!
 
Den Aarhusianske kvintet Zar Paulo brugte sidste år på at cementere deres navn på den danske musikscene. Til efteråret kan publikum se frem til at opleve det velanmeldte liveband, når de besøger 22 byer på ”Elendig Software Tour” med et samlet debutalbum i ryggen.
 
Zar Paulo annoncerer deres største koncertrække til dato, når de tager på ”Elendig Software Tour” i efteråret 2023. Zar Paulo kom sidste år ind på den danske musikscene med unikt talent for at skrive originale sange og skabe særlige liveoplevelser.
”De er lavet af stof, der kalder på større scener,” skrev Soundvenue i en femstjernet liveanmeldelse efter en udsolgt Zar Paulo koncert i Lille VEGA tilbage i november. Det er denne energi, Zar Paulo tager med sig på tour, når de til efteråret besøger 22 byer i hele landet.
 
”2022 føltes som et nyt gear for os, og vi havde nogle helt overvældende oplevelser. Vi glæder os enormt meget til at komme ud at møde vores publikum igen. Det har været det vildeste at mærke, hvor meget energi folk deler ud af til vores koncerter. Som det liveband vi er, giver det virkelig blod på tanden efter at brænde helt igennem,” siger guitarist Johan Horsmans.
Elendig Software
2023 er blevet indledt med udgivelsen af singlen ”Ik Gå Så Langt” fra anden halvdel af debutalbummet ”Elendig Software”.
 
”Elendig Software (Del 1)” fra september 2022 blev flot modtaget af publikum, mens flere toneangivende medier hyldede det selvproklamerede ”halvbum” med fem stjerner: ”Første del af Zar Paulos debutalbum er et generationsportræt, du ikke kan sidde stille til (Politiken)”, ”Zar Paulo skriver dybt charmerende popsange om 2022’s dystre virkelighed (Soundvenue)”, ”Småmesterlige popsange tager generationsangsten med på turen (GAFFA)” og ”Zar Paulo er på alle måder det band og den energi, Danmark har brug for (Heartbeats)”.
 
”Elendig Software (Del 1)” blev kåret til én af årets bedste udgivelser af selvsamme medier, hvilket blot har skabt endnu mere nysgerrighed omkring anden del af debutalbummet ”Elendig Software”, som bandet tager med bandet på tour i efteråret.
 
”Det har været en fond af overvældende indtryk, og det er svært at forstå, at vi har været så meget i gennem på ét år. Da vi sad ude i baglokalet efter koncerten på TRAIN i Aarhus, gik det op for os, hvor meget vi har rykket os. Nu kommer der folk til vores koncerter. I år skal vi ud at vise, at vi kan tage den endnu længere,” siger forsanger Emil Vammen.
 
SUPPORT: hun_sagde
Train Live

06. jan / PRIME IS COMING

Lifesick + Unseen Faith + Odd Palace + Dethrxner + Ikonik + Riyah + Cold Culture

Lørdag D. 06. januar
KL. 18:30
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 240,- inkl. billetgebyr
Prime Collective kommer med en ny bølge af bands! Der er blevet lyttet, og vi har satset på nyt blod med et line-up, der både præsenterer det hårde, det rockede og forhåbentligt fremadskuende. 
 
Prime Is Coming et til for at gøre opmærksom på deres egen talentmasse og skabe en anderledes touroplevelse for både bands og publikum. 
 
Hovednavnene Lifesick og Unseen Faith har allerede etableret sig som et stærkt livenavn, mens vi i år får en ny bølge af artister i navne som IKONIK og RIYAH.
Hele line-up’et er som følger:
 
LIFESICK
UNSEEN FAITH
ODD PALACE
DETHRXNER
IKONIK
RIYAH
COLD CULTURE
 
NY
Train Live

13. jan / TOLDERMANIA

Lørdag D. 13. januar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 165,- inkl. billetgebyr
Toldermania version 6.
20 min. per band i øjenhøjde.
100% ægte.
 
Bands:
Halshug – dødspunk i trio formatet er tilbage!
Pleaser – årets album i live udgave?
EYES – tillykke, de kommer...
I Am Bones – sur og ked på samme tid.
Smertegrænsens Toldere – Århus HC Punken.
Arkæon – black metal dybt inde fra Djurslands skove.
Decorticate – K-Town Powerviolence mafiaen slår til igen!
Troop Transport – den lokale punkrock!
Train Live

18. jan / IDA LAURBERG

Torsdag D. 18. januar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- inkl. billetgebyr
Ida Laurberg optrådte i 2021 ved The Voice Awards med sine egne singler ”Personal Letters” og ”Feels So Loud”, og i selskab med den danske hitmager Tobias Rahim på deres duet ”Stimulanser”, hvor hun ved samme show vandt prisen for ”Bedste Nye Artist”. Hun har turneret med helt store artister som Jada, Nicklas Sahl og Calby, og der er lagt i kakkelovnen for en spændende fremtid for Ida Laurberg med masser af ny musik på vej.
 
Ida Laurberg udgav i december 2023 sin første dansksprogede single ”Terrier”; om at være lav, og om at “små hunde gør højest”. Ida har skrevet ”Terrier” i samarbejde med Andreas Odbjerg og hans faste kompagnon Daniel Thorup, og så er det produceret af Pitchshifters og Mads Dyrst. Ida fortæller om deres første session sammen: "Andreas spurgte mig som noget af det første, hvor høj jeg egentlig var, og vi blev hurtigt enige om, at det kunne være sjovt at skrive en sang, som handler om at være lav, og alt det som det indebærer."
Selvom det var første gang Ida Laurberg selv udgav en dansksproget single, er det ikke første gang, hun synger på sproget. Ida har før sunget på dansk blandt andet til DR’s Fællessang med ”Du Det Dejligste”, og så har hun optrådt til støttekoncerten for Ukraine sidste år på Rådhuspladsen i København med hendes enormt rørende version af ”Stille Før Storm”. Ida Laurberg har også et samarbejde med Red Barnet, hvor hendes musik spiller en central rolle i en kampagnerække omkring digital mobning.
 
Train Live

19. jan / LUCKY LO

Support: Kristofer Greczula

Fredag D. 19. januar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 205,- inkl. billetgebyr
Lucky Lo forener mennesker gennem musik ved at kaste lys på livets skyggesider og forvandle traumer til triumf. Med sine oprigtige og farverige alternative popsange bevæger musikken sig i det organiske og håndspillede med lejlighedsvise vink til effektive popproduktioner. Dette sker med en forløsende energi ført an af Lo Ersares uforglemmelige stemme, der som sangenes temaer rejser både i det helt mørke og i det helt lyse. 
Lucky Los sange rummer mødet med de store kærligheder, dybe sorger, berusende glæder, komplekse relationer og refleksioner over samtidens  betydningsfulde strømninger som seksuel frihed og mental sundhed. Lucky Lo er den fødte performer, der med naturlig indlevethed og selvsikkerhed både i studiet og på scenen giver sit publikum en vedkommende indsprøjtning livseliksir. Om man er i sin ungdoms formative år, står på tærsklen til livets efterår eller alt derimellem inviterer Lucky Lo til fællesskab og kollektiv omsorg.
 
SUPPORT: Kristofer Greczula
 
Train Live

01. feb / FIRST HATE

Torsdag D. 01. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- inkl. billetgebyr
Træd ind i den fortryllende verden, de københavnske synth-pop-pionerer, First Hate, skaber, når de kommer forbi TRAIN.

Kom og oplev First Hate, sætte scenen i brand på VEGA og TRAIN til to af bandets mest ventede headlinerkoncerter i 2024.

De danske synth-pop-pionerer, First Hate, tager publikum med storm og efterlader et uudsletteligt indtryk med deres unikke blend af synthpop og en energifyldt liveoptræden. Efter at have lukket Roskilde Festival med en anmelderrost koncert og leveret en mindeværdig remix-koncert på O Days Festival i sommers, samt et udsolgt show på Pumpehuset tidligere på året, står duoen nu klar til at erobre både STORE VEGA og TRAIN med deres magiske musikalske univers.

Seneste udgivelser inkluderer de spritnye singler "Run Down Love" og "Ma Friends," der allerede har fanget lytternes opmærksomhed med deres unikke kombination af løssluppen hedonisme og romantiske impulser. En ny plade er varslet til januar 2024, og det kommende år tegner sig allerede som et spændende kapitel i First Hates musikalske rejse.

I foråret 2022 erobrede First Hate publikum med albummet "Cotton Candy," der dykker ned i en eskapistisk fortælling om en verden i forfald, hvor kærlighed vinder og tabes. Albummet, der indeholder 11 numre, blev overøst med superlativer af Soudvenue og indtog listen over årets bedste danske plader.

Anton og Joakim, duoen bag First Hate, startede deres rejse som et beskedent soveværelsesprojekt i 2013 og har siden styrket deres status som kulthelte. Deres musikalske evner og unikke lyd har taget dem på triumferende turnéer gennem Europa, Asien, Rusland, Østeuropa og Nordamerika, og de har samarbejdet med navne som Lust For Youth og Iceage.

Med et herligt comeback i 2022 og en uforglemmelig optræden på Roskilde Festival, er First Hate klar til at erobre 2024 med deres skelsættende headlinerkoncerter, der lover en æterisk, livsbekræftende oplevelse for både gamle og nye fans. Så sæt kryds i kalenderen og gør dig klar til en aften fyldt med clubbede stemninger og musikalske impulser, når First Hate indtager TRAIN med deres enestående lydunivers.
 

 

NY
Train Live

02. feb / TREDJEPERSON

Koncerten er på HeadQuarters

Fredag D. 02. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 110,- inkl. billetgebyr
Der er både alvor, humor, eftertænksomhed og en lille snert af vanvidsenergi, når Tredjeperson trækker os ind i deres musikalske univers – et univers med skærme og distraktioner overalt, hvor man nemt kan føle sig distanceret fra virkeligheden, sig selv og sine relationer.
 
Tredjeperson er en energieksplosion live, hvor der bliver lagt blod, sved og tårer i leveringen af bandets rock- og electro-inspirerede popsange. De er blevet spillet på både P3 og P6, og har allerede spillet Smukfest, to gange SPOT festival, Uhørt og som support for Joyce på hele deres efterårstour i 2022.
Den 19. maj 2023 udgav Tredjeperson deres debut-EP, “Man vænner sig til at være fjern”, dagen efter de spillede en fyldt releasekoncert på RUST. Debut-EP’en viser bandets solide musikalske håndværk og deres observante tekster om kærlighed, venskaber og digital udmattelse. Der er ny musik på vej fra bandet i 2024. 
 
Koncerten er på HeadQuarters, Valdemarsgade 1A, 8000 Aarhus C.
 
NY
Train Live

03. feb / BODYSLAM! WRESTLING

Lørdag D. 03. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 219,- inkl. billetgebyr
Folk er falske - wrestling er ægte!
 
Stemningen er på kogepunktet når BODYSLAM! endelig vender tilbage til TRAIN lørdag 3. februar. Der er øl i hanerne og teatralske tæv i ringen, når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!
 
Som altid byder aftenen på underholdningsvold i topklasse, når sagaen om bodyslammerne fortsætter! Lokalheltene Tank og Michael Fynne står klar, men også double champion Aliss Ink er i huset, Mokaï-makkerne RandersPagne fester videre,  og det er kun toppen af isbjerget for Easy Loverz, Peter Olisander og Toby Zane gør også Aarhus usikker - og så er der internationale gæster af høj kaliber i vente.
Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.
 
Dørene åbner kl. 19.00 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20.00.
Train Live

10. feb / BAAL

10 års jubilæumstour

Lørdag D. 10. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- inkl. billetgebyr
BAAL KOMMER TIL TRAIN PÅ SIN 30-ÅRS JUBILÆUMSTOUR
 
I 2024 er det 30 år siden at et af landets mest grænsesøgende, sejlivede og originale rockbands mødtes for første gang i et lille, skummelt øvelokale i Vanløse.
 
Samarbejdet ledte umiddelbart til udgivelse af kultklassikeren ”Sensorama”, der midt i en minimalistisk grungeperiode adskilte sig ved at trække på referencer fra bl.a. Queen, Bertolt Brecht og David Bowie. Albummet blev fulgt op af et sandt triumftog på landets spillesteder og festivaler, og her blev Baals unikke live-ry grundlagt med bl.a. nogle mindeværdige, nærmest sekteriske seancer på Midtfyn og Roskilde Festival.
 
Siden har Baal kun set fremad og med 8 studiealbums, 2 live-albums og 4 teaterplader i bagagen er der aldrig blevet leflet for tidens trends. I stedet har det altid handlet om at eksperimentere og udfordre musikken og lytteren, dog altid med Bjørn Fjæstads markante, samlende vokal som genkendeligt midtpunkt.
Baal har gennem de sidste 25 år skabt sig et ry som et af landets allerbedste livebands og har for længst opbygget et trofast og dedikeret publikum og bandet er mere velspillende og levende end nogensinde, koncerterne stadig storladne og uforudsigelige.
 
Baal glæder sig til at fejre de første 30 år på en omfattende tour rundt på landets spillesteder.
 
Og for at det hele ikke skal drukne i ren nostalgi, har bandet selvfølgelig skabt et helt nyt album, der udkommer i januar 2024. 12 melodiske og stemningsfulde sange, der som altid sender pile fremad, men stadig emmer af den helt rigtige Baal-ånd.
 
Train Live

22. feb / TOPGUNN – EKSTRAKONCERT

Torsdag D. 22. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 295,- inkl. billetgebyr
TopGunn kommer til TRAIN til foråret 2024
 
TopGunn er en kunstner, der aldrig skuffer eller går på kompromis. En præmis, der også er gældende for de allerede igangværende forberedelser og planer for showet – samt det nye musikalske univers, der venter forude. Han er en artist, hvis ambitionsniveau kun er blevet større med årene, hvorfor han også gang på gang dominerer de danske hitlister. Senest med singlen “God Pige”, hvor han gæster Danser Med Piger samt singlerne “For Altid” og “10% mere”.
“Det er vildt at mærke, hvordan min nye musik er blevet modtaget i år! Det er jeg virkelig taknemlig for. Jeg arbejder ekstremt hårdt hver dag på at gøre musikken og shows varmere og varmere, og jeg glæder mig til at spille for jer alle sammen i 2024”, udtaler TopGunn.
 
Train Live

23. feb / FEVER RAY

Fredag D. 23. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 425,- inkl. billetgebyr
Fever Ray spreder dunkle electropop-toner til foråret
Oplev det svenske musik-unikum live på TRAIN den 23. februar 2024.
 
Siden Fever Ray udsendte deres seneste anmelderroste album ”Radical Romantics” i marts måned, har publikum herhjemme kunnet nyde den svenske electropop-ener Karin Dreijer – der også udgør den ene halvdel af ikoniske The Knife – hele to gange.
 
Blot to uger efter at albummet udkom, forførte Fever Ray et udsolgt Store VEGA med dunkle beats, sfæriske synths og medrivende performativ sceneoptræden. Soundvenue kaldte optrædenen ”en smuk krydsning mellem scenekunst og koncert”, og GAFFA kvitterede med maksimale seks stjerner.
Andet danske koncertstop var på årets Roskilde Festival. Her indtog Karin Dreijer den næststørste scene, Arena, med deres unikke koncertkoncept, kunstnerisk kompromisløshed og empatisk publikumskontakt – og endnu en gang var luften tyk af anmelderroser. Soundvenue uddelte fem stjerner og kaldte showet ”en suveræn tour de force gennem spektret af Fever Rays mangefacetterede udtryk”, og GAFFA gravede ligeledes fem stjerner frem under overskriften ”Følelserne helt i front”.
 
Mange danskere har altså allerede oplevet Fever Ray live i år, men nu får endnu flere muligheden for at opleve deres kulørte, teatralske og gribende show.
 
Train Live

24. feb / TOPGUNN

Lørdag D. 24. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 295,- inkl. billetgebyr UDSOLGT
TopGunn kommer til TRAIN til foråret 2024
 
TopGunn er en kunstner, der aldrig skuffer eller går på kompromis. En præmis, der også er gældende for de allerede igangværende forberedelser og planer for showet – samt det nye musikalske univers, der venter forude. Han er en artist, hvis ambitionsniveau kun er blevet større med årene, hvorfor han også gang på gang dominerer de danske hitlister. Senest med singlen “God Pige”, hvor han gæster Danser Med Piger samt singlerne “For Altid” og “10% mere”.
“Det er vildt at mærke, hvordan min nye musik er blevet modtaget i år! Det er jeg virkelig taknemlig for. Jeg arbejder ekstremt hårdt hver dag på at gøre musikken og shows varmere og varmere, og jeg glæder mig til at spille for jer alle sammen i 2024”, udtaler TopGunn.
Train Live

01. mar / PIL

Fredag D. 01. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- inkl. billetgebyr
OBS: Koncerten er udsolgt!
Du kan tilmelde dig ventelisten her.

Pil tager på Danmarksturné i løbet af februar og marts 2024. Pil vil på turnéen lægge vejen forbi 13 forskellige byer i Danmark. I år havde Pil fornøjelsen af at åbne koncertsæsonen på Store VEGA med en udsolgt koncert, dette blot tre måneder efter, at hun havde spillet en udsolgt koncert i Lille VEGA.  
 
I begyndelsen af 2023 udgav Pil singlen “Dronning Af Månen”, som i skrivende stund har over halvanden million streams på Spotify. Singlen har været P3s uundgåelige, været i top 15 på Spotify og top 5 på ’Airplay charten’. Pil gæstede blandt andet dette års X-factor finale, hvor hun optrådte med singlen.

Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Pil er i 2023 for alvor ved at etablere sig som én af de mest spændende artister på den danske musikscene. I sommeren 2021 vandt Pil DR Karrierekanonen og i 2022 blev Pil nomineret til årets nye navn ved Danish Music Awards (DMA). Historien om Pil tager for alvor sin begyndelse med udgivelsen af hendes debut-EP “Når Du Går Herfra”, som fik særlig ros for sine velskrevne danske tekster, der af Soundvenue blev kaldt “mesterligt konstrueret”. Pil har siden debuten udsendt en række samarbejder med store etablerede artister herhjemme som for eksempel singlen “Omvendt” med Andreas Odbjerg, som blev et stort radiohit. Sidste år udsendte Pil “GULVET22”, som var en duet med Burhan G. Sidstnævnte samarbejde var også at finde på Pils debutalbum, “Kom Vi Flyver, Siger DU”, fra 2022. 
 
NY
Train Live

02. mar / IAMJJ & FAITH THE BAND

Koncerten er på VinDanmark

Lørdag D. 02. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- inkl. billetgebyr
Der er ingen i Danmark, der kan det, IAMJJ kan.
 
Den danske sangskriver og rockpoet tumler med de største emner i sine sange, og han tør pege på de største navne som inspirationskilder: Nick Cave og Leonard Cohen.
I 2018 udkom hans debutalbum ”Bloody Future”, hvor hans slæbende, dybe stemme og mørke melankolske melodier imponerede publikum og anmeldere. I 2019 blev det fulgt op af hans andet fuldlængde album, ”Take It Slow On Me”, og i 2022 udkom det tredje album, "Echoes From An Inner War".
 
De to albums og singler som “Homer”, “Hitamolo”, “Take It Slow On Me” og “My Two Eyes” har bragt IAMJJ rundt i landet på de største festivaler og ud over grænserne så langt som USA og Tyrkiet. 
 
Koncerten er på VinDanmark, Kystpromenaden 2, 8000 Aarhus C.
 
Train Live

08. mar / EEE GEE

Fredag D. 08. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- inkl. billetgebyr
“Det handler om at sætte scenen og tonen fra starten. Jeg er en håbløs romantiker, jeg kæmper for kærligheden og nogle gange taber jeg - men jeg overlever altid. Rex er latinsk for konge, så SHE-REX må være en dronning, eller en kvindelig konge. Og så associerer ordet til voldsom og aggressiv adfærd som en T-Rex, den mest frygtede dinosaur af dem alle, så på den måde bliver SHE-REX en ramme, der giver mig plads til både at være sårbar, romantisk, stærk, vred, angst, modig, introvert, ekspressiv - alle følelser og sider af mig. Og så kan jeg li’ idéen om at Winning er en sportsanalogi, hvor jeg med SHE-REX rykker op i de royale rækker.”
 
SHE-REX er andet album fra den danske sanger og sangskriver eee gee, der med sit anmelderroste debutalbum ‘Winning' fra februar 2022 cementerede sig som en af dansk musiks nye store stemmer. SHE- REX starter og slutter i det ydre rum, først med titelnummeret ‘she-rex’ der maler et billede af en ængstelig hun-dinosaur og hele planetens totale udryddelse, for så at slutte med ‘space anxiety’ – en metafor for eee gee selv der nu som en lille satellit flyder vægtløs og frit rundt ude i det ydre rum.
 
Foruden en fortælling om det uendelige univers, bevæger eee gee sig også over i et mere ekstrovert lydbillede, med plads til både dansable uptempo numre som ‘perfect 10’, ‘(search:) how to heal a friend’ og ‘school reunion’, samt de mere forventelige ballader fra eee gee som ‘(search:) how to break up with a friend’, ‘promise to pick up the phone’ og den rockede ‘did you ever love someone’.
 
“Jeg har været mindre bange for at mixe forskellige genrer, og har turde afsøge nye områder samtidig med at jeg bygger videre på mange af temaerne fra Winning. Jeg har været meget nysgerrig i forhold til at undersøge mulighederne for hver sang, og hvad den specifikke sang havde lyst til.”
Umiddelbart er SHE-REX det man vil kalde “den svære 2’er”, nu hvor fans og medier med rette har en vis forventning til sangerindens andet hovedværk indenfor 2 år. Det er dog ikke noget som eee gee har haft særlig meget fokus på under selve skabelsen. Nogle af sangene var allerede små skriblerier i notesbogen da ‘Winning’ blev til, og det sidste års tid har Emma Grankvist været igennem en orkan af følelser, succeser og nederlag, for mens karrieren tog fart, stoppede kærligheden brat. Da eee gee skrev de første linjer til she-rex var hun hamrende forelsket, halvvejs igennem var hun i en tornado af hjertesorg og nu hvor albummet er færdigt og klar til at se dagens lys, er det med en nyfunden ro og tro på sig selv. For nu.
 
SHE-REX bygger videre på en både sentimental, vigtig og til tider humoristisk fortælling om en ung kvindes snørklede vej gennem livskriser, hjertesorg og komplet storhedsvanvid.
 
NY
Train Live

09. mar / BENNY JAMZ

Lørdag D. 09. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 245,- inkl. billetgebyr
Rapper Benny Jamz kommer til TRAIN til foråret

Benny Jamz' indflydelse på det danske musiklandskab er langt større end mange måske er klar over. Den alsidige kunstner har, som stiftende medlem af både B.O.C og MOLO, været med til at forme og for evigt ændre den danske rapscene til det bedre. Med en innovativ tilgang og fingeren på pulsen af de nyeste trends har Benny Jamz introduceret en frisk lyd, der fortsat skaber bølger over hele landet.
 
Sideløbende med sin medvirken i de to prominente rapkollektiver har Jamz opbygget en stærk og stadigt stigende solokarriere med nu tre anmelderroste og guld-certificerede albumudgivelser og flere håndfulde singler i eget navn. Debutalbummet “1010” fra 2020 fik et brag af en start med en direkte 1. plads på hitlisten og stor ros fra anmeldere.
 
I juli 2022 udkom andet album “Jamo”, som strøg direkte ind og peakede som nr. 1 på albumhitlisten, og allerede et år senere var Jamz klar med et tredje album. “Ny Sejr” fra maj 2023 peakede nr. 1 albumhitlisten og blev mødt med stor kærlighed fra både anmeldere og fans.

Også på livescenen bliver Benny Jamz ved med at levere. Sommeren 2023 lagde hit-rapperen visit forbi nogle af landets største festivaler som Roskilde Festival og Smukfest, hvor hans storslåede optrædener efterlod det altid tætpakkede publikum sultne efter mere. Politiken kvitterede hans Roskilde-optræden med en 5-stjernet anmeldelse og udtalelsen: ”Pladsen foran den alt for lille Eos-scene var proppet i en grad, så folk kravlede op på tagene af boderne og på hinandens skuldre, mens de fra første track brølede med, så det smældede op mod scenen.(…) Og folk kravlede hverken ned eller gik videre, for den her hitparade havde ingen bagkant. Han kunne have spillet hits herfra og til på søndag.”
 
Publikum kan se frem til at opleve hans perlerække af succesfulde albums udfoldet i et eksplosivt liveshow, ført an af Jamz’ energiske og magnetiske scenetilstedeværelse, når han rammer TRAIN den 9. marts 2024.
 
Train Live

15. mar / BAEST

Fredag D. 15. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 295,- inkl. billetgebyr
BAEST, der har cementeret sig som et af landets største metalbands, kommer til TRAIN til foråret
 
Efter bandets seneste danske turné i december 2022 har den prisvindende dødsmetalgruppe, BAEST, turneret Europas landeveje tyndt og spillet på nogle af de største metalfestivaler indenfor genren og var main support på en række Arch Enemy-shows. Lige om hjørnet venter en endnu større Europa-tour med brasilianske Krisiun. Siden bandet gik på scenen foran 25.000 tilskuere på Helviti til COPENHELL 2022, har de spillet næsten 100 koncerter internationalt. 
 
I maj 2022 udgav BAEST EP’en “Justitia”, opfølgeren til “Necro Sapiens” (2021), og selvom de næsten konstant har turneret, har de skrevet en god håndfuld nye sange – og mon ikke de tager et par af dem med, når de skal spille deres største danske indendørs shows til dato. De to kommende koncerter vil også være første gang i næsten et år, at man kan opleve BAEST i Danmark, med undtagelse af én enkelt koncert på dansk jord på Smukfest 2023.
Tidligere i år fik BAEST vækket det grå guld til live i DRs ’Året der gik’ og i marts måned modtog de for tredje gang i træk GAFFA-prisen for årets metaludgivelse.
 
Når BAEST besøger TRAIN og Store VEGA til marts, kan man se frem til det sædvanlige højenergiske dødsmetalshow, krydret med nogle helt særlige premiere på hidtil uhørte sange, samt andre overraskelser undervejs. I første omgang afslører bandet ikke mere end hvad det er – et brandvarmt BAEST-show taget til nye højder. Kom og vær med, når dansk metal er allerbedst!
 
Train Live

21. mar / ANDREAS ODBJERG

Hele Molevitten Tour

Torsdag D. 21. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 380,- inkl. billetgebyr UDSOLGT
Ekstra ekstrakoncert med Andreas Odbjerg på TRAIN!

Efter hele to udsolgte koncerter på TRAIN til foråret kan vi nu annoncere endnu en ekstrakoncert med den populære sanger.
 
Andreas Odbjerg er kendt som en af Danmarks bedste sangskrivere, live artister, humorist, hans sympatiske personlighed og listen fortsætter. Kært barn har mange navne – Andreas Odbjerg har vist, at han også har mange talenter.

I live-sammenhæng har Andreas Odbjerg en lang række udsolgte koncerter bag sig, og i sommeren 2022 spillede Andreas Odbjerg en ikonisk koncert på Tinderbox, hvor Andreas fik den hjemmebane-hyldest, han fortjener – og så foran et rekordstort eftermiddagspublikum på Tinderbox.
 
Train Live

22. mar / ANDREAS ODBJERG

Hele Molevitten Tour

Fredag D. 22. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 380,- inkl. billetgebyr UDSOLGT
Andreas Odbjerg besøger TRAIN på forårstour i 2024
 
Andreas Odbjerg er kendt som en af Danmarks bedste sangskrivere, live artister, humorist, hans sympatiske personlighed og listen fortsætter. Kært barn har mange navne – Andreas Odbjerg har vist, at han også har mange talenter.
I livesammenhæng har Andreas Odbjerg en lang række udsolgte koncerter bag sig, og i sommeren 2022 spillede Andreas Odbjerg en ikonisk koncert på Tinderbox, hvor Andreas fik den hjemmebane-hyldest, han fortjener – og så foran et rekordstort eftermiddagspublikum på Tinderbox.
 
Fredag den 31. marts kunne man opleve ham på skærmen i bedste sendetid, da han gæstede dette års X-Factor finale og præmierede den nyeste single på hans udgivelsesforløb, som markerede hans første udgivelse i 2023. Singlen hedder ’Smugryger’ og viser Andreas Odbjerg i sangskrivermæssig topform.
Train Live

23. mar / ANDREAS ODBJERG

Hele Molevitten Tour

Lørdag D. 23. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 380,- inkl. billetgebyr UDSOLGT
Andreas Odbjerg besøger TRAIN på forårstour i 2024
 
Andreas Odbjerg er kendt som en af Danmarks bedste sangskrivere, live artister, humorist, hans sympatiske personlighed og listen fortsætter. Kært barn har mange navne – Andreas Odbjerg har vist, at han også har mange talenter.
I live-sammenhæng har Andreas Odbjerg en lang række udsolgte koncerter bag sig, og i sommeren 2022 spillede Andreas Odbjerg en ikonisk koncert på Tinderbox, hvor Andreas fik den hjemmebane-hyldest, han fortjener – og så foran et rekordstort eftermiddagspublikum på Tinderbox.
 
Fredag den 31. marts kunne man opleve ham på skærmen i bedste sendetid, da han gæstede dette års X-Factor finale og præmierede den nyeste single på hans udgivelsesforløb, som markerede hans første udgivelse i 2023. Singlen hedder ’Smugryger’ og viser Andreas Odbjerg i sangskrivermæssig topform.
Train Live

05. apr / GULDIMUND

Fredag D. 05. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 320,- inkl. billetgebyr UDSOLGT
Med udgivelsen af albummet “Jeg Venter I Lyset” i marts 2023 har sanger og sangskriver, Asger Nordtorp Pedersen, under aliasset Guldimund taget Danmark med storm.
 
Udgivelsen høstede den ene 5-stjernede anmeldelse efter den anden i bl.a. Politiken, Jyllands Posten, Soundvenue, Gaffa og Kristeligt Dagblad. Førstesinglen “Dét Kun Vigtigt, Hvad Det Er” strøg desuden direkte ind som Ugens Uundgåelige på P3. På albummet brillerer Guldimund med stor musikalsk originalitet samt et inddragende og yderst beskrivende tekstunivers. Med sange som “Møns Klint” og “Dét Kun Vigtigt, Hvad Det Er” skriver Guldimund om forelskelsen og den første berusende tid i et kærlighedsforhold, mens han med sange som “Hvordan Ser Gud Ud?”, “Forstår Du?” og “I Har Ikke Valgt Hinanden” beskriver den svære tid som skilsmissefar.
Guldimund debuterede i 2021 med albummet ”Dem Vi Plejede At Være”. Albummet blev en stor succes og indbragte bl.a. tre Steppeulve for Årets Album, Årets Tekstforfatter og Årets Musiker.
 
På livefronten udsolgte han på rekordtid hele tre koncerter i DR Koncertsalen og to i Musikhuset Aarhus i efteråret 2023. I sommers spillede han ligeledes en overfyldt koncert på Roskilde Festival, hvor pladsen omkring Avalon-scenen måtte lukkes af pga. menneskemængden. Med andre ord vokser interessen for at opleve Guldimund’s på én og samme tid smukke, rørende og morsomme univers.
 
NY
Train Live

06. apr / JULIE PAVON

Koncerten er på HeadQuarters

Lørdag D. 06. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 185,- inkl. billetgebyr
Julie Pavon skruer op for klubstemningen og fandenivoldskheden, når hun kommer til HeadQuarters til foråret
 
Danske medier har kaldt hende "landets mest vilde og fandenivoldske livekunstner" (Soundvenue), "Julie Pavon er helt sikkert en, man skal se i disse år" (Politiken) og "oplever du Julie Pavon live, glemmer din krop det nok aldrig igen" (Soundvenue).
 
Julie Pavon bliver bogstaveligt talt til musik, når beatet falder. Hendes ægte tekster og voldsomme energi styrker alle, hun møder. Inspirerer folk til at være sig selv uden at gå på kompromis, ligesom Julie Pavon er sig selv. 
 
I 2020 debuterede Julie Pavon med den stærkt smitsomme “Herd Animals”, som fik stor mediebevågenhed og blev spillet hyppigt på den største danske radiostation.
 
Anden single “Jealous”, Julie Pavons første internationale udgivelse, havde verdenspremiere på Tom Ravenscroft på BBC Radio 6 og blev spillet på forskellige radiostationer verden over. Den var også med på Hermès FW 2022 herretøjs-runway-show i Paris.
 
Tredje single “Don’t Call Me Out” gik direkte til ugens uundgåelige på P3.
Efter en sommer med banebrydende liveoptrædener udgav hun sin debut-EP “Watch Her Dance” i oktober 2023 til stor kritikerros.
 
Julie Maria Hernandez Pavon Friis er honduraner og dansker. Hun er født i 1999 og voksede op i Aarhus og flyttede senere til København for at følge hendes musikalske rejse.
 
For Julie Pavon er musikken en legeplads, hvor hun kan eksperimentere med sin umiddelbare og direkte tilgang til sangskrivning og en måde for hende at bearbejde både uroen og de glæder, hun bærer med sig. Brændt af de kontraster, hun oplever i livet, hendes intuitioner og energier skaber Julie Pavon sange, der styrker hendes generation.
 
I sine tekster undersøger og udfordrer hun sit eget syn på samfundet, sin generation, sindet og sin indre dobbelthed og kontrast – altid visuelt matchet af rå og konfronterende videoer og billeder.

Live er der noget helt særligt at se frem til, når Julie Pavon kommer til HeadQuarters den 6. april 2024.
 
Koncerten er på HeadQuarters, Valdemarsgade 1a, 8000 Aarhus C.
 

NY
Train Live

12. apr / SKULLCLUB

Fredag D. 12. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- inkl. billetgebyr
Ud af Koldinghus´ lange skygger springer bandet SKULLCLUB op og nikker noget af en skalle til rockglade landkrabber!
 
SKULLCLUB har nu gjort de skrå brædder usikre i 10 år og det bliver vi ved med! Skullclub er klar til at rykke deres publikummer rundt endnu engang. Som altid har de haft et par nye numre igennem kabyssen og dem skal publikum, traditionen tro, have lov til at snuse til, inden Skullclub smider dem på deres tredje album. 
Med deres eget mix af folk, Punk, sing-al ong og rock ’n’ roll tilsat et stort glimt i øjet, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly,Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest som længe har været savnet på den danske rockscene.
 
 “Hvis Volbeat er den velsmurte Bayern München maskine, er Skullclub Skt. Pauli” – Metalized.
 
Train Live

13. apr / PSYCHED UP JANIS

30 års jubilæumstour

Lørdag D. 13. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- inkl. billetgebyr
Psyched Up Janis – 30 års jubilæumstour
 
De to grundlæggere af bandet Psyched Up Janis, Sune Rose Wagner og Jakob Krogh Jørgensen drager på 30-års jubilæumstour i foråret 2024. 
 
P.U.J slog sig fast som et af DK ́s bedste livebands i 90 ́erne, hvor de nåede et hav af koncerter i Danmark, resten af EU og USA. De spillede på legendariske steder i U.S.A. som CBGB ́s (New York), The Troubadour (L.A.) og Bottom of the Hill (San Francisco). De har været på flere Europa- tours, og tour i Norden. Derudover er de det eneste band nogensinde, der har spillet på Roskilde Festival seks år i træk, 1994-1999. 
 
I 2009 lavede P.U.J en kort reunion-tour da de hyldede deres gode ven, fotografen Søren Solkær ved hans store Rockfoto udstilling ”Closer” i Øksnehallen, hvor bandet spillede sammen for første gang i 10 år. Da de opdagede, at der stadig var spilleglæde og gnist internt i bandet og masser af trofaste fans, satte de deres 2. reunion-tour op i 2014 hvor de hyldede debutalbummet ”Swell”, der havde 20-års jubilæum. 
 
Siden udsendte bandet deres bagkatalog fra 90'erne på vinyl (4 ud 5 albums for første gang på vinyl) og første oplag blev revet væk på 4 dage – til bandets store overraskelse – de nuppede da også 1.-5. pladsen ugen efter på den danske officielle vinyl hitliste! 
Bandet fik blod på tanden mht. at få hele kataloget ud på vinyl og fik kigget i gemmerne af det officielle materiale der ikke var på vinyl (EP'er) og ikke-udgivet materiale og udsendte derfor, i 2022, 4 posthume albums med dels demo'er (hele debut albummet ”Swell” indspilet på én dag), ikke ud-sendte sange og EP tracks (”Operation Clean Sweep”) samt et live album fra 1994 fra det legendariske koncertsted CBGB's New York, USA – ”The Noisy album” samt en genudgivelse af 12 ikke-udgivede studie sange under titlen ”The Oxygen Blast”. Disse var da også at finde i top 6 ugen efter på den officielle danske vinyl hitliste. 
 
Senere (2019) er det blevet til en koncert i Det Kongelige Teater, samt en mini-tour (2022) bl.a. sammen med med Dizzy Mizz Lizzy, hvor der blev sluttet af med et stort rockbrag i mægtige Royal Arena. 
 
Så med fans i ryggen masser af gejst for at spille live, har Sune og Jakob valgt at spille endnu en tour i deres favoritbyer i Danmark. Med sig tager de Jesper ”Yebo” Reginal. Han har spillet med bandet siden 1996 og har medvirket på det anmelderroste studiealbum ”Beats Me” og på det ligeledes anmelderroste livealbum ”The Quiet Album”. Derudover har han været fast livetrommeslager siden. 
 
Let ́s Rock...! 
Sune & Jakob
 
NY
Train Live

19. apr / GULDIMUND - EKSTRAKONCERT

Fredag D. 19. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 320,- inkl. billetgebyr
EKSTRAKONCERT MED GULDIMUND

Med udgivelsen af albummet “Jeg Venter I Lyset” i marts 2023 har sanger og sangskriver, Asger Nordtorp Pedersen, under aliasset Guldimund taget Danmark med storm.
 
Udgivelsen høstede den ene 5-stjernede anmeldelse efter den anden i bl.a. Politiken, Jyllands Posten, Soundvenue, Gaffa og Kristeligt Dagblad. Førstesinglen “Dét Kun Vigtigt, Hvad Det Er” strøg desuden direkte ind som Ugens Uundgåelige på P3. På albummet brillerer Guldimund med stor musikalsk originalitet samt et inddragende og yderst beskrivende tekstunivers. Med sange som “Møns Klint” og “Dét Kun Vigtigt, Hvad Det Er” skriver Guldimund om forelskelsen og den første berusende tid i et kærlighedsforhold, mens han med sange som “Hvordan Ser Gud Ud?”, “Forstår Du?” og “I Har Ikke Valgt Hinanden” beskriver den svære tid som skilsmissefar.

Guldimund debuterede i 2021 med albummet ”Dem Vi Plejede At Være”. Albummet blev en stor succes og indbragte bl.a. tre Steppeulve for Årets Album, Årets Tekstforfatter og Årets Musiker.
 
 
På livefronten udsolgte han på rekordtid hele tre koncerter i DR Koncertsalen og to i Musikhuset Aarhus i efteråret 2023. I sommers spillede han ligeledes en overfyldt koncert på Roskilde Festival, hvor pladsen omkring Avalon-scenen måtte lukkes af pga. menneskemængden. Med andre ord vokser interessen for at opleve Guldimund’s på én og samme tid smukke, rørende og morsomme univers.

Tilmeld venteliste her.

Train Live

25. apr / AMELI DOT

OBS: Ny dato

Torsdag D. 25. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- inkl. billetgebyr
Koncerten med Ameli Dot er flyttet fra den 5. oktober 2023 til torsdag den 25. april 2024.
Alle tidligere købte billetter er også gyldige til den nye dato.
Har du en billet, er det muligt at refundere billetten inden den 9. oktober 2023 kl. 12.00.

****************
STORTALENTET AMELI DOT KOMMER STÆRKT IGEN TIL AARHUS
 
Ameli Dot er Danmarks nye stjerneskud. Tilbage i foråret 2022 udgav hun sin debutsingle ”Hanging With Myself”, der gik nr. 1 på den danske airplaychart. Hun har netop udgivet singlen ”Machete” og spillet sine to første og vellykkede headliner koncerter. Nu er talentet med den unikke stemme klar til at indtage TRAIN til efteråret.
 
Ameli Dots særlige lydunivers bevæger sig flydende gennem soul- og indiepop, og hendes tekster har et glimt i øjet, samt eksperimenterende produktioner, der skal få folk til at undre sig og reflektere. Da Ameli Dot udgav debutsinglen ”Hanging With Myself” havde hun ikke i sine vildeste fantasi troet, at sangen ville få den succes, som den har opnået. Den gik nr. 1 på den danske airplaychart og var derfor – i en lang periode – den mest spillede sang på dansk radio. Seneste udspil fra sangerinden er singlen ’Machete’ som udkom i starten af februar. Den viser en ny og mere kantet side af den talentfulde sangskriver. Om sangen fortæller Ameli Dot:
 
”Sangen handler om den følelse man får midt i hjertesorg – den kniv man har i hjertet. Men hey, man kan ikke lade være at gå tilbage og gøre det igen.”
 
Ameli Dot har netop spillet to veloverståede debutkoncerter på et udsolgt Ideal Bar i København og et proppet HeadQuarters i Aarhus. Nu annoncerer hun nye koncerter i efteråret 2023, hvor hun besøger 7 forskellige byer rundt omkring i landet.

Om sine koncerter udtaler Ameli Dot:
 
”Det var fantastisk at spille mine sange for et publikum i København og Aarhus. Det vil jeg gøre igen – men for endnu flere mennesker. Min musik skal ud og leve. Mine sange skal spilles live – med et band – da musikken bevæger sig flydende gennem et soul-, indie- og pop-lydunivers. Jeg glæder mig til at spille i flere byer – vi skal have det ærligt og energisk sammen!”
 
Formålet med Ameli Dot’s musik er at give folk noget at samles om, men samtidigt at kunne stikke til folk med en tilpas mængde seriøsitet og humor, der giver lytteren stof til eftertanke. Netop denne balance er utrolig vigtig for Ameli Dots musikalske univers – både live fra scenen, såvel som i indspilningerne. Det er dyrkelsen af skævheden og et opgør med opfattelsen af det perfekte og det uperfekte, som driver Ameli Dots lydunivers, hvor der er plads til alt.
 
”Jeg lover, at mine koncerter bliver med plads til både det energiske, inderlige, uperfekte, rowdy og sjove. Musik skal føles og mærkes, så publikum skal glæde sig til en eksplosion af følelser og stemning!”
 
Train Live

26. apr / LOVE SHOP

BLUES EUROPA 2023

Fredag D. 26. april
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 290,- inkl. billetgebyr
LOVE SHOP KOMMER TIL TRAIN PÅ “BLUES EUROPA 2024” TOUR
I foråret 2024 tager Love Shop på en tour, der bringer dem rundt i hele landet. Koncerten følger op på det kommende album BLUES EUROPA, der udkommer den 13. oktober 2023.
 
Bandet har allerede udsendt singlerne ”Studentervognen Kører” og ”Synd Og Skam” – begge sange, der er at finde på den kommende udgivelse.
Albummet er et fragmentarisk samlende album om nutid, fortid og fremtid baseret på personlige glimt fra frontmand Jens Unmacks liv. Det er sammenstød og paradokser. Begejstret blues. Triumferende melankoli. For selv om alt virker til at køre af sporet, ånder Love Shop for at være til stede her og nu.

”Det er nok en mere åbent reflekterende plade fra min side. En samling sange om, hvad der var, hvad det hele er blevet til, og hvad der skal ske. Fik jeg nok ud af det hele? Og hvor blev den ro af, som jeg voksede op med? Livets gang og altings fart vikler sig ind i musikken, og der er noget smukt kaotisk over, hvordan verden kværner og pumper. Så det er samtidig et album om det moderne liv, hvordan tilværelsen midt i denne konstante følelse af turbulens, har en masse valg og muligheder,” fortæller Jens Unmack.
 

NY
Train Live

25. maj / CLAUS HEMPLER

Koncerten er i Skt. Lukas Kirke

Lørdag D. 25. maj
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 320,- inkl. billetgebyr
OBS: Koncerten er udsolgt!

Tilmeld dig ventelisten her.
*******************
Claus Hempler spiller solokoncert i Skt. Lukas Kirke
 
Siden udgivelsen af ”Kufferten Fuld Af Mursten” i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet. Dog var det allerede som helt ung, at Claus Hempler slog sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har han udgivet en håndfuld klart definerede soloplader, der gav ham ry som en af vores store, stildannende sangere og en musikernes musiker. Dog var det som om, at denne voksne, etablerede sanger sprang ud som helt nyt navn med udgivelsen i 2019. For første gang nogensinde skrev han på dansk og det gav et helt nyt liv til musikken. Sange som ”Jeg Drømmer Om En Sang”, ”Op” og ”Navnet Er Hempler” streames og spilles stadigt flittigt på radioen.

Det er med udgangspunkt i de sange – samt muligvis nogle helt nye – at Hempler tager på soloturné i foråret 2024. Glæd dig til at opleve Claus Hempler solo i det smukke kirkerum.
 
Koncerten er i Skt. Lukas Kirke, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C.
 
Train Live

05. okt / JOHNSON

D.O.B.B. tour

Lørdag D. 05. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 235,- inkl. billetgebyr
Efter en legendarisk, udsolgt koncert på TRAIN i weekenden, vender Johnson stærkt tilbage til TRAIN til efteråret 2024
 
En af landets mest legendariske hip-hop stjerner, Danmarks Originale Bigtime Bawler Marc Johnson, har på ny lyst til at “Kig Forbi” de danske scener.
 
Derfor drager den aarhusianske storcharmør i efteråret 2024 ud på D.O.B.B tour, hvor han og bandet uddeler alle de ørehængende bangers såsom “KIG FORBI”, ”DET PASSER”, ”HEY SHORTY”, ”TERIYAKI”, ”BAWLER HELE DAGEN”, ”PIEDESTAL” og “NASTY”.
Så medbring de bedste håndtegn og din originale bawler-attitude, når Johnson på charmerende og rungende aarhusiansk sender sprøde flows ud over scenekanten.
 
Johnson har både originalitet, stil og en eminent levering, som er helt hans egen. Oplev det hele, når han kigger forbi TRAIN lørdag den 5. oktober 2024.
 
NY
Train Live

12. okt / DE DANSKE HYRDER

Lørdag D. 12. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- inkl. billetgebyr
DE DANSKE HYRDER KOMMER TIL TRAIN
 
Den danske rapgruppe DDH, er kendt for deres melodiske, festglade tracks om fester, fællesskab, ungdommen, venskaber, gode tider og drengerøvslivets generelle udfoldelser. De bliver inspireret af hvad de laver, og hvad de har på hjerte. Derudover har de hele tiden været drevet af at udfordre mange sider af deres liv. Drengene har tidligere udgivet adskillige singler heriblandt de populære, festlige og opløftende ”Billige Bajer”, ”15 år”, ”Med Mine Drenge” og ”Jeg Er Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du” og har mere end 40 millioner streams på Spotify alene.
Bag gruppen De Danske Hyrder, hvis navn er opstået på baggrund af en gammel drukvise, gemmer sig fire friske og passionerede drenge: Martin, Frederik, Adam og Oliver, aka. Marty, Bering, Ado og Oli. De beskriver deres venskab som nært og familiært; musikken underbygger venskabet, men venskabet bliver også underbygget af DDH.
 
De er alle fra Albertslund, hvilket også har været et stort omdrejningspunkt for deres musik. I dag bor de alle fire i en radius af omkring 200 meter i Valby og ser hinanden næsten hver dag, så fællesskabet er ikke blevet mindre. De har været bedste venner lige siden gymnasietiden, hvor de startede med at lave musik sammen; så sammen har de mere end 10 år med sig.
 
Siden da har musikkarrieren taget fart, og drengene har spillet på musikscener i hele landet på alt fra de fleste af landets gymnasier til de helt store scener på Smukfest, Tinderbox, Nibe - og Jelling Festival, samt en tætpakket Fredagsrock i Tivoli og proppet Store Vega.
 
Train Live

14. nov / NIARN

Himmelfarten Tour 2024 / OBS: ny dato!

Torsdag D. 14. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 240,- + gebyr
Grundet sit helbred har Niels ”Niarn” Roos besluttet at udskyde sin landsdækkende tour, ’Himmelfarten’, som ville have haft sin start i oktober 2023.
 
Niarn har over sommeren stået på scenen på en stor del af landets festivaler, og har de sidste to år spillet over 30 koncerter som nyresyg dialysepatient med enorm dedikation og energi til lægernes store forundring. Men nu siger sygdommen stop, og Niarn må derfor udskyde sin tour i efteråret, til han er i bedring – helbredet er det vigtigste, og Niarn lover, at han vender stærkt tilbage.
 
”Få uger efter vi annoncerede Genopstandelsen touren i foråret 2021, gik jeg til lægen efter at have haft for højt blodtryk over en længere periode. Her blev det konstateret, at min nyrefunktion var faretruende lav. Jeg blev hastigt overført til Rigshospitalet, hvor jeg fik min diagnose: En autoimmun sygdom havde nedbrudt mine nyrer. Lægerne prøvede at redde mine nyrer med plasma-ferese, men lige lidt hjalp det. Jeg skulle i dialyse. Fra den ene dag til den anden var mit liv ændret. Jeg skulle kobles til en maskine i 4 timer 3 gange om ugen og lægerne var ikke i tvivl: De frarådede på det kraftigste, at jeg tog ud og spillede koncerter.
 
Men jeg nægtede at lade sygdommen vinde. Så jeg overgik til p-dialyse, fik min kone til at sy en anordning, der kunne holde både in-ear transmitter og dialysekateter, og så tog jeg på tour i februar 2022.
 
Men nu går den ikke længere. Min krop er slidt ned af sygdommen, og jeg kan ikke spille flere koncerter, før jeg får en ny nyre via en transplantation. Det ser heldigvis ud til at lykkes i løbet af efteråret - og på den anden side af nytåret, skulle jeg gerne være (næsten) så god som ny.
 
Det betyder desværre, at vi er nødt til at rykke efterårets planlagte Himmelfarten Tour til næste år, for at gøre plads til transplantation og efterfølgende restitution. Jeg beklager ulejligheden, men jeg lover at jeg kommer tilbage, bedre og stærkere og fyrer op for en tour, der kommer til at brage gennem landet som aldrig før. Tusind tak til alle mine fans for jeres evige støtte og kærlighed. Uden jer og jeres energi havde jeg aldrig fundet kræfterne til at holde den kørende, så længe som jeg har gjort.
 
TAK!”
- Niels "Niarn" Roos

Koncerten med NIARN flyttes fra den 4. november 2023 til den 14. november 2024.
Alle tidligere købte billetter er også gyldige til den nye dato.
Det er muligt at refundere billetten inden d. 13. oktober 2023 kl. 12.00. Tjek din mail for yderligere information.

**************************
Niarns Himmelfart
 
I år blev Niarns genopstandelse en realitet med en Danmarkstour, som rapperen netop har rundet af med en udsolgt koncert i VEGA. Her annoncerede antihelten fra Dobbelt A også, at han slutter rejsen i 2023, hvor han besøger 8 danske byer – der i blandt Aarhus.
 
”Jeg siger ikke, jeg forsvinder for evigt, jeg siger bare, nu tager vi en sidste tour i denne omgang” - Niarn 
 
I 2021 kunne Niels Roos dele med sine mange fans, at Niarn genopstod, da han annoncerede en koncert i VEGA, der blev meldt udsolgt på få timer. Én koncert blev til en tour i hele landet, og publikum kunne efter næsten et årtis stilhed fra Niarn opleve Genopstandelsen af en af Danmarks største rappere. Myten om Niarn er i den grad blevet til virkelighed, og i 2023 slutter han rejsen med en sidste tour.

“Det har virkelig været overvældende at komme ud og mærke folks energi igen efter så mange år i graven. Jeg kan mærke, at Niarn har fxxking mere at give af! Og hvad kommer efter Genopstandelsen – det gør Himmelfarten. Den tid er kommet nu.”
 
Niarn bragede for alvor ind på den danske hiphop-scene i 2004 med sit debutalbum Årgang 79’, der indbragte rapperen en guldplade. Debuten fulgte han op med den lige så store succes Antihelt to år senere.
 
Med succesen fulgte endnu et album; Rød Aaalborg, et travlt liv med utallige timer på landevejene, tid i backstagelokaler med køleskabe fyldt med fristelser, og den gentagende fest til den lyse morgen. Et liv i overhalingsbanen, der kom til en brat ende, da Niarn forsvandt ind i fristelserne og satte misbrug over menneske, som endte i livstruende følger og en tur på intensiv. Året efter, i 2014, meddelte Niels Roos i Aftenshowet på DR1, at han stoppede karrieren under navnet Niarn.
 
Anno 2022 har Niels Roos levet i ædruelighed siden sin indlæggelse. Han er blevet far og har brugt sin tid på at fortælle om Niarn i form af foredrag, bøger og dokumentarfilm. 
 
Oplev Niarn live på TRAIN torsdag den 14. november 2024. OBS: koncerten er flyttet fra den 4. november 2023 til den 14. november 2024.