KALENDER

TRAIN LIVETRAIN NATKLUB

Train Live

19. okt / SATYRICON

Special Guest: Suicidal Angels + Opening act: Fight The Fight

Torsdag D. 19. oktober
KL. 19:00
Dørene åbner 1/2 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
LEGENDARISKE SATYRICON GÆSTER DANMARK 2 GANGE PÅ NY ALBUM TOUR

Da anden bølge af black metal udsprang i Norge i starten af 90’erne, var norske Satyricon et af de første bands, der var med til at give norsk black metal sit udtryk og lyd. Bandet startede ud med navnet Eczema, men ændrede navnet til Satyricon i forbindelse med et musikalsk stilskifte. Kort efter udgivelsen af demoen “All Evil" forlod to af de oprindelige medlemmer bandet. Herefter førte sanger Sigurd "Satyr" Wongraven og trommeslageren Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad bandet videre frem til i dag.

De har gennem tiden arbejdet tæt sammen med andre legendariske bands som Darkthrone, hvor Nacturno Culto også har været medlem af Satyricon i en periode.

Efter to succesfulde demoer, debut pladen "Dark Medieval Times" og opfølgeren "The Shadowthrone", udgav Satyricon i 1996 deres første kommercielle succes "Nemesis Divina". Dette album blev hyldet som “indbegrebet af black metal”, og bandet begyndte herefter at turnere. Siden da har Satyricons lyd ændret sig, både med udgivelsen af "Rebel Extravaganza", men ikke mindst i 2002 med udgivelsen af albummet "Volcano". Albummet indeholdt langsommere og en mere rocket lyd end tidligere, og blev stærkt omdiskuteret af black metal fans. Albummet skaffede dog bandet en endnu større international succes med sange på bl.a. den norske hitliste, og "Volcano" er til dags dato det mest sælgende black metal album i Norge.

År 2017 bliver året, hvor Satyricon vender stærkt tilbage. Deres officielle udmeldinger om, at de er i studiet og indspille deres niende fuldlængde album, giver kun grund til at glæde sig til den 22. september hvor det nye album udkommer, og bandet skyder deres Europa tour igang. Danske fans kan glæde sig over, at touren rammer både Pumpehuset i København og Train i Aarhus.

Train Live

22. okt / HUN SOLO

Begrænset kapacitet

Søndag D. 22. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
HUN SOLO – med Sys Bjerre, Mendoza, Cajsa Siik, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi.

HUN SOLO er koncertoplevelser, hvor fem forskellige kvindelige artister spiller hver sin solo-koncert. Konceptet er sat i søen med ønske om at sætte spot på flere af de mange kompetente og interessante kvindelige kunstnere, der findes i musiklandskabet.

Til efteråret 2017 kan HUN SOLO præsentere disse fem fantastiske kunstnere.

Sys Bjerre er kendt for iørefaldende melodier og personlige tekster. På opdagelsesrejse i sit eget liv, med sangene som logbog, ønsker Sys at inspirere lytteren til at finde nye måder, at tolke sin egen historie på.

Mendoza er nattens dronning og garant for det hudløst ærlige, der i hendes musik kommer til udtryk i opløftende lyd-sider. Elektroniske beats der både kan starte et rave, og bibeholde en usammenlignelig skrøbelighed.

Cajsa Siik byder på mørke og eksperimentelle pop-numre med en avantgardistisk dimension. Det dystre og det følsomme møder hinanden i et atmosfærisk lydbillede præget af svenskerens transcendente stemme.

Kirstine Stubbe Teglbjærg har tidligere stået i front for Blue Foundation. Hun skaber de smukkeste møder mellem drøm og støj. Hendes anmelderroste album ”Hamskifte” er tekster med dansk poesi af høj klasse.

Nana Jacobi har ry for at levere gåsehudsfremkaldende liveoplevelser, og spiller melodisk, filmisk, sensuel pop. Hendes seneste album EXPANDER skabte overskrifter som ”en inspireret outsider tæt på mainstream”.

Hver kunstner går alene på scenen, med al den intimitet og intensitet, det indebærer. Man vil derfor komme til at opleve fem unikke, liveoptrædener med hvert sit særegne, musikalske udtryk.

Train Live

24. okt / Tower Of Power

Tirsdag D. 24. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 325,- + gebyr
Tower Of Power har med deres sammensmeltning af soul, jazz, funk, og rock fået publikum til at danse ivrigt igennem de mere end 45 år bandet har eksisteret. Med de to grundlæggere Emilio Castillo på tenor-saxofon og Stephen “Doc” Kupka på Baryton-saxon i forreste geled, gæster funkbandet Train igen efter senest en udsolgt og forrygende koncert.
Gennem tiderne har det ti mand store orkester turneret med så prominente navne som Sly Stone og Credence Clearwater Revival, samt optrådt på albums med blandt andre Aerosmith, Madonna, Smokey Robinson, Rod Stewart og Elton John. Gennem 90’erne fungerede Tower of Power også som backingband for Huey Lewis & The News.
Train Live

26. okt / Karl William

Torsdag D. 26. oktober
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 180,- + Gebyr
Karl William vandt i 2015 P3’s Talentpris og har i raketfart vist sit værd og opnået anerkendelse i den danske musikbranche. Anerkendelsen kom allerede til udtryk, da Karl i oktober 2016 vandt P3 Guld’s hovedpris og hittede på radioen med Ugens Uundgåelige ’Alt Er Fint’ og ’Blind Igen’ & ’Forstenet’ som blev skrevet i samarbejde med Peter Sommer og produceret af Andreas Sommer.
 
I 2017 kan han opleves i “Toppen Af Poppen” sammen med blandt andre Michael Falch & Søren Huss.
Eftertænksomhed og ærlighed er nøgleord, som fylder meget i Karl Williams musiske univers. Med sine elektroniske sjælesange og flerfarvede følelser, træder han ind i hverdagens dilemmaer, hvor værdikampe og opgør med livsanskuelser kommer stærkt til udtryk.
 
Live har Karl William et særdeles velspillende band med bestående af Carl Barsk, Mathias Lion, Frederik Carstens, Tais & Emil Istid, der alle har været en grundpille i live udtrykket hos Karl William siden starten af hans karriere. 

 

Train Live

27. okt / Infernal

20 år med hits og den vildeste Kalinka fest!

Fredag D. 27. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr
INFERNAL 
#INFERNALRIVERPISSETNED
 
20 år med hits og den vildeste Kalinka fest
 
En af de mest konsistente og dynamiske duoer i den dansk musik, Lina Rafn og Paw Lagermann, tager i 2017 på 20-års jubilæumsturné, hvor de i form af deres selvskabte partymonster Infernal, vil præsentere publikum for et hårdtpumpende energisk show med en vanlig fandenivoldskhed. Det bliver festligt, det bliver vanvittigt og gruppen har valgt at døbe det #InfernalRiverPissetNed tour. Det vildeste Infernal show sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk og river dem rundt. 

Infernal har designet et show, der viser den lange rejse de har været på til dato. De vil hylde masserne der år for år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som "Sorti de L’enfer" og "Kalinka". Siden har de været insisterende uafviselige med op mod 30 single-udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert kan virke som et overflødighedshorn af hits. 
 
Paw og Lina mødtes allerede som teenagere med musikken som vitalt omdrejningspunkt, og har derefter været et uadskilleligt makkerpar. De fandt hinanden et sted mellem Herlev og Vanløse, og har siden turnéret overalt fra Paris til Berlin og hjem igen, hvor grænserne skulle brydes med de vildeste, mest flamboyante, outrerede og teatralske optrædener. 
20 år i partybussen der ikke ser ud til at køre i garage foreløbig.  
 
Infernal udgiver i den kommende tid to nye singler ”Weigthless” og ”Holding On”, der på hver sin måde rydder bordet for de to årtier, der skal fejres i år. To singler med inspiration fra hvert årti Infernal har eksisteret.

14. April - “Weigthless” :
"Fra fjer til let til vægtløs…..Sådan gik det på ti minutter, da vi begyndte at snakke tekst med sangskriver Engelina, som vi har skrevet tekst og melodi sammen med. Vi satte os ned en formiddag i en baggård på Vesterbro og på få timer, lå der en sang, som handler om sex og forelskelse og glæden ved at give slip. Og føle sig så let, at man er vægtløs.
Det er flere år siden, vi lavede den første demo til "Weightless", men tiden føltes ikke rigtig til tracket. Det hele var lidt “plastic” derude på det tidspunkt. Nu er der en varme i lydene og det organiske har fået plads. Den vibe valgte vi at forfølge ved f.eks. at hente en bassist ind. Ikke siden “Electric Light” har vi afveget fra at bruge synth-bass, men den der bløde disco-house-hygge-sommer-lethed går super godt sammen med varmen fra en “håndspillet” bas”.  "Weightless" er komponeret udfra en ide baseret på nummeret Lonely One med Alice Deejay.

 
5. Maj - “Holding On” :
Inspirationen til dette track bunder i det første årti som band og en gave til vore fans. For os, er “Holding On” et meget “rent” Infernal-nummer. Måske fordi, det har et instrumentalstykke efter noget sang. Det har vi gjort så mange gange før. Eller måske er det fordi det har den rette blanding af power og håbefuldhed i sig. Vi er på gulvet, men vi er ikke hovedløse. Det er et valg at overgive sig - at slå sig løs og ha’ det fedt, selvom noget måske gør ondt eller ikke er perfekt. Nummeret indeholder den dér underlige dobbelthed, vi altid rummer, men ikke altid udtrykker musikalsk. Noget med, at vi er klogere, end vi lyder. På “Holding On” synes vi, balancen holdes imellem at have noget på hjerte, men uden at sige det så tungt, at det ikke kan synges på gulvet. 
Train Live

28. okt / Marie Key

Lørdag D. 28. oktober
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- + Gebyr UDSOLGT
MARIE KEY – ny musik og efterårskoncert!
Marie Key udsender ny musik i løbet af foråret og henover sommeren.
I den anledning spiller hun 3 koncerter til efteråret i Odense, København og på Train i Aarhus.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Marie Key siger om efterårets koncerter: “Jeg glæder mig rigtig meget til at få de nye sange afsted og til at dele dem med publikum. det er snart 2 år siden, at jeg har spillet live, så jeg ser virkelig frem til de her koncerter.”
Train Live

01. nov / JESPER BINZER

Onsdag D. 01. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
JESPER BINZER udgiver sit første soloalbum d. 3. november !

For første gang i 33 år føler Jesper Binzer der er plads til at lave noget selv.
Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro.
Det er nu mundet ud i et helt soloalbum med 10 sange, der udsendes d. 3. november under titlen "Dying Is Easy"

"Kunsten pressede sig på og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. For første gang har jeg lavet noget alene. Det startede for knap et år siden, hvor jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på en nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig og ved årsskiftet gik det op for mig at jeg faktisk var igang med at lave et helt soloalbum", fortæller en glad Jesper Binzer.

Herefter er alle numre blevet indspillet i Medley-studiet sammen med Søren Andersen, der i ti år har arbejdet med Glenn Hughes fra Deep Purple samt produceret albums for en lang række danske rocknavne med alt fra Artillery (4 stk) til Mike Tramp (5 stk) samt hans eget band Electric Guitars. Venskabet mellem de to startede først for to år siden, da Søren var vikar på bassen i D-A-D, og efter turnéen fandt de sammen i pauserne fra deres respektive travle live-karrierer.

Jesper Binzer tilføjer : "Jeg er en rock´n´roll romantiker, måske er det en irrationel følelse, men jeg kan huske at jeg for 20 år siden under indspilningerne af "Simpatico" kom til den erkendelse, at det her er noget jeg kommer til at lave resten af livet. Erkendelse nummer to kom så med mine egne numre, at jeg faktisk kan selv. At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget jeg selv har tænkt på før nu. Og den kommende plade, det er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst".

Singlen "The Future Is Now" udkom i sidste måned og videoen kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=FBn3k-w2YxY
Og næste fredag d. 25. august kan man få endnu en forsmag på hvad der venter i form af den nye single "Dying Is Easy (Rock´N´Roll is Hard)"!
Hele albummet er iøvrigt mixet af Jacob Hansen, der bl.a. har produceret alle Volbeat´s album.
www.jesperbinzer.com

Train Live

03. nov / Lasse Meling

Patrick Hoffmeister + Mazivila

Fredag D. 03. november
KL. 21:30
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 150,- + gebyr
Den nu 19 årige sanger og sangskriver, Lasse Meling startede sin karriere som 15 årig, efter at være blevet opdaget på YouTube, af bl.a. Curtis Richardson (som har skrevet for Rihanna, David Guetta, Jennifer
Lopez m.m.). I samarbejde med Curtis, debuterede Lasse med singlerne “All About You” og “Let Me Be The One”.
 
I 2015 vandt Lasse den virale talentkonkurrence ’’Norm Stars’’.
Lasse blev stemt ind på førstepladsen med 200.000 Facebook følgere og
bl.a. Vi Unge som afsender og indspillede dermed vindersangen ’’Follow’’.
(Skrevet af Clara Sofie og produceret af Emil Falk.) Sangen hittede efterfølgende med masser af MTV & VH1 visninger og mange
tusinde streams på Spotify.
 
Lasse flyttede til København en uge efter hans 17årige fødselsdag for at
følge sin drøm. Det resulterede i en signing på AEM Records med distribution
på Sony Music.
Et samarbejde med Ultramarin blev etableret, hvor singlen ’’Reignite’’ udkom
som første succesrige resultat – Lasse og Ultramarin mixet viste sig at være
en radio darling. Efterfølgende fulgte endnu en Ultramarin-Lasse Meling
single, en popsang, hvor Lasses RnB inspirerede vokal er centrum for
musikken.
 
Lasse Meling er, i en ung alder, allerede en erfaren popsanger. Hvilket han
manifesterede med sin single ’’Reignite’’ Sangen er skrevet af Lasse og
duoen Ultramarin, bestående af Ludvig Brygmann og Karl-Fredrik
Reichhardt. Duoen har bl.a. stået bag Paulines debut-EP ’Tæppefald’ og
radiohittet ’Drømmefanger’.
 
Lasse har for nygeligt været med i projektet “Euro Vision” hvor han sammen
med Daniel Mirza lavede Demo til det engelske melodigrandprix. 
 
Support er: Patrick Hoffmeister + Mazivila 
 
Train Live

04. nov / FRIBYTTERDRØMME

SUPPORT: FUGLEFLUGTEN

Lørdag D. 04. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 130,- + Gebyr
Fribytterdrømme har netop udgivet det sprudlende nye album ‘Superego’, og drager derfor til efteråret på deres hidtil største turné. Her kan forventningsfulde fans for alvor glæde sig til at opleve et af Danmarks mest lovende og talentfuld musiknavne, når den omtalte psychgruppe vækker sangene fra deres anmelderroste andet udspil til live på spillesteder over hele landet.
 
Med udgivelsen af ‘Superego’ er Fribytterdrømme landet på den danske rockscene med et sonisk drøn. Den garagesmadrede førstesingle ‘Verden Ender For Dine Fødder’ har blandt andet været i særdeles aktiv rotation på P6 Beat, mens albummet modtog rosende ord fra den samlede danske musikpresse, og endeligt strøg direkte ind på en tredjeplads på den danske vinylhitliste. Gruppen spillede efterfølgende velbesøgte shows i Aarhus, Odense og Svendborg inden de afsluttede deres turné med koncert på Loppen i København, der måneder forinden havde fået revet samtlige billetter væk. 
 
Lyt til ‘Verden Ender For Dine Fødder: http://bit.ly/2pgQtcc
 
Det nye album udkom den 7. april på Suspekts pladeselskab Tabu Records. Fribytterdrømme havde mødt Suspekt i deres studie i Vanløse, hvor de to grupper hver især arbejdede på deres nye album, og det var her den ikoniske hiphop trio så et stort talent og potentiale i psychgruppen fra Svendborg. Rune Rask blev executive producer på de 8 nye numre og forsanger Lau I.V. Pedersen fra Fribytterdrømme var derfor også at finde på det isnende hyldestnummer ‘Lings Sang’ fra Suspekt seneste album ‘100% Jesus’.
Emil ‘Orgi-E’ Simonsen fra Suspekt har siden udtalt om Fribytterdrømme:
»I vores perspektiv er Fribytterdrømme det mest interessante, som er sket på den danske musikscene i nyere tid. Eksperimenterende, dansksproget “hippie” rock er selvsagt ikke nogen økonomisk guldgruppe og vi ville faktisk holde igen på udgivelsesraten på Tabu, for at holde fokus på Suspekt. Vi mener dog, at musikken er så essentiel for Danmark, at den bør og skal ud. «
 
»Fribytterdrømme sætter et højt niveu, og man mærker tydeligt, at de har lagt nerve og sjæl i hvert eneste nummer. Alle sangene er gennemført, og skaber tilsammen et smukt og personligt lydunivers « – Bands of Tomorrow ‘Superego’ anmeldelse – 5/5
 
»Folk i kørestole snurrede rundt i cirkler, mens ung som garvet hoppede og svingede med en sådan indlevelse, at man blev i tvivl, om den udtryksløse headbanging overhovedet kunne stoppes igen. Det kunne den. Men vist også kun, fordi fribytterne på scenen selv lod trippet flyde ud for til sidst at lukke og slukke for en ellers imponerende optræden af en af landets bedste psychgrupper « – Koncert anmeldelse, Atlas – kaeldersnak.dk
 
https://www.b.dk/musik/dansk-rock-lever-og-vejen-frem-er-autotune
Train Live

08. nov / BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB

Support: Tales Of Murder and Dust

Onsdag D. 08. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 300,- + Gebyr
Den neopsykedeliske garagerocktrio fra San Franciscos Bay Area er på banen igen!
 
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB spiller fremaddrivende rock med engagerede tekster og ofte med en folk-kerne, som giver dem deres særlige sound. En sound som gennem tiden bl.a. har været omkring country-, blues- og gospelreferencer, støjrock, shoegaze og støjende indie-rock.
 
BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB, eller BRMC som de også kalder sig, blev dannet i 1998 af de to ungdomsvenner Peter Hayes og Robert Turner.
Siden 2008 har danske/amerikanske Leah Shapiro været trommeslager i BRMC. Leah er født og opvokset i Århus.
Trioen har flere gange gæstet Danmark bl.a. i 2010, hvor TRAIN dannede rammerne for en fabelagtig fed koncert.  Seneste besøg var Tinderbox festival 2015.
 
BRMC har række udgivelser bag sig, senest livealbummet “Live In Paris” (2015) og studiealbummet “Spector At The Feast” (2013).
Bandet arbejder lige nu på et endnu unavngivet album, som forventes at blive udgivet senere i år.
 
Yderligere præsentation behøver dette fænomenale live band vist ikke! 
Train Live

09. nov / Phlake

Support: Jada + DJ Ary

Torsdag D. 09. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 195,- + Gebyr UDSOLGT
PHLAKE VARSLER ALBUM OG KOMMER FORBI TRAIN
 
I 2016 markerede phlake sig som et af dansk musiks absolut største nye navne. Nu varsler den fremadstormende succesduo deres 2. album og løfter sløret for en stor efterårsturné, der bringer dem rundt i Danmark, herunder Train samt store dele af Europa.
 
Man kunne unde de travle herrer i Phlake et lille pustrum efter et hæsblæsende 2016, der bød på hits som Angel Zoo og Moldavia, 5 statuetter ved Danish Music Awards, totalt udsolgte turnéer samt rekordstore publikumsmasser på sommerens festivaler.
Ikke desto mindre har duoen allerede slået an til et stort 2017 med de nye singler ’Chunks’ og ’Ouch’, som er de første udspil fra dét kommende album, som duoen nu kan løfte sløret for udkommer senere i år.
 
Til sommer er de at finde på et hav af landets største scener med højdepunkter som Northside, Tinderbox, Fredagsrock og ikke mindst den prestigefyldte åbning af Orange Scene på Roskilde Festival. På den netop annoncerede efterårsturné kunne dog tyde på det ikke kun er Danmark, der har forelsket sig i de forførende toner fra Phlake. 
Train Live

10. nov / Carpark North

KONCERTEN AFHOLDES I SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER

Fredag D. 10. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 350,- + gebyr
DER ER LAGT OP TIL EKSPLOSIVE MUSIKOPLEVELSER, NÅR CARPARK NORTH I EFTERÅRET INDTAGER NOGLE AF DANMARKS STØRSTE SCENER
 
Med et lysshow og effekter, som aldrig før er set og et nyt album i ryggen, kan publikum se frem til at blive blæst omkuld af Carpark Norths utallige hits. Bandets ikoniske storladne electrorock passer perfekt til de store scener. Nu står Danmark for tur, og i november 2017 gæster Carpark North SCC i Århus.
 
Disse shows bliver unægteligt det hidtidige højdepunkt i deres karriere. Og efter et år i studiet, er Carpark North mere end sultne efter at give folk det, de fortjener. 
Publikum kan nemlig se frem til en eksplosion, når Carpark North i efteråret indtager tre af Danmarks største scener. Trioens højenergiske rockudtryk akkompagneret af innovative og storslåede lysflader giver publikum et spektakulært show, som både spiller på det energiske, det følsomme, det smukke og det voldsomme.
 
Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge har gennem det seneste årti markeret sig som et af landets største rockbands. Siden deres selvbetitlede debutalbum fra 2003 har de udgivet tre storsælgende albums med hitsingler som ’Transparent and Glasslike’, ’Human’ og ’Save Me From Myself’ mens det Guld-sælgende album ’Phoenix’ fra 2014 kastede hele fire singler af sig, inklusiv Platin-hittet ’32’ med Stine Bramsen. Samtidig med efterårstouren løfter Carpark North nu sløret for, at de udkommer med en ny plade i løbet af 2017.
 
Koncerten arrangeres af Train og Musikhuset Aarhus.
Train Live

11. nov / UNMACK

RISIKO HELT ALENE

Koncerten afholdes i Skt. Lukas Kirke, Aarhus · Skt. Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C

Lørdag D. 11. november
KL. 20:00
Dørene åbner kl. 19 DKK 200,- + Gebyr
UNMACK - RISIKO HELT ALENE
 
OBS! Koncerten afholdes i Skt. Lukas Kirke, Aarhus · Skt. Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
 
For første gang nogensinde tager Jens Unmack afsted helt alene. Med numre fra det store Love Shop-katalog og fra hans solo-albums. Med plads til at grave dybere i teksterne og historierne bag. Sangene som de nok først opstod; fra Jens Unmacks mund akkompagneret af hans guitar alene. 

Unmack begyndte karrieren i Viborg-punkbandet Næste Uges TV, men er naturligvis bedst kendt som sanger og sangskriver i gruppen Love Shop, der debuterede i 1990 med nyklassikeren ‘En nat bliver sommer’ og siden blev et meget populært band, både før og efter den pause bandet holdt fra 2004 til 2009. Jens Unmack udgav senest med Love Shop i foråret 2017 albummet Risiko, som konsoliderede bandets position på kvalitetstoppen af dansk rock og udløste 5-6 stjernede anmeldelser, samt udsolgte koncerter i DR’s Koncerthus og Musikhuset i Aarhus. 

I 2004 indsang Unmack nummeret “Minder” til Leonard Cohen-albummet På  Danske Læber. Unmacks egentlige debut som solist fulgte året efter med albummet Vejen Hjem Fra Rocknroll, der udkom året efter. I 2007 udgav han soloalbum nummer to; Aftenland Express og i 2009 udkom tredje soloalbum, Dagene Løber Som Heste, hvor strygerne fra Prags Philharmoniske Orkester medvirker. 

Og nu turnerer han for første gang nogensinde rundt i landet uden musikere bag sig. Det kan kun blive mindeværdigt at opleve Unmack og hans altid vedkommende ord, ofte kaldt nogle af de bedste i moderne dansk musik, leveret helt uden distanceblænderi, tæt på, intimt og direkte. 

Unr. siddepladser, begrænset udsyn kan forekomme.

Train Live

11. nov / Jon Nørgaard

EKSTRA SHOW

præsenteres i samarbejde med PDH

Lørdag D. 11. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Jon Nørgaard spiller eksklusive shows i anledning af sit 15-års jubilæum i efteråret 2017.

“… og det blev en velskabt dreng!”, sådan lød ordene fra Lars Hjortshøj, da han d. 5. november 2002 annoncerede den dengang 17-årige Jon Nørgaard som vinder af TV2s TV-talentkonkurrence “Popstars”.
 

Ordene blev ligeledes starten på, hvad der skulle blive et af de mest turbulente og omtalte karriereforløb i nyere tid. Fra at slå alle rekorder som den hurtigst sælgende debutartist i dansk musikhistorie med en udsolgt tour på de største spillesteder i landet, toppet med en stor international pladekontrakt og et enormt marketingsforløb i udlandet, vendte situationen 180 grader for den dengang unge jyde.

I november 2017 kan Jon fejre sit 15 års jubilæum i dansk musik, hvilket markeres med 2 eksklusive koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Amager Bio i København.
 

Oplev de engelske sange “Right Here Next To You”, “This Side Up”, “(I Will Miss You) Endlessly”, “Love Changes (Everything)”, “Popstar” & “Turn The Lights Off” samt de danske singleudspil “Lidt Endnu”, “Dine Øjne”, “Vi Ejer Natten” og “Champion”, plus enkelte helt nye og endnu uudgivne sange ...
 

Var du en af dem, som købte albummet "This Side Up" og ønskede dig Jon-merchandise, -kalendere, -sengetøj, -svedbånd og -t-shirts til jul? I så fald er her et bud på årets julegave: en billet til en aften og en tur i tidsmaskinen med et af de største teen-idoler Danmark nogensinde har set.

Train Live

13. nov / for KING & COUNTRY

Mandag D. 13. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 295,- + Gebyr
GLOW er stolte af igen at kunne præsentere for KING & Country
 
for KING & COUNTRY er, med sine mere end en halv mio. følgere på Facebook og knap en halv mio. månedlige lyttere på Spotify, et af den kristne musikscenes allermest populære navne lige nu.

I foråret 2017 producerede bandet biografsuccessen "Priceless" med forsanger Joel Smallbone i hovedrollen og hans bror Luke som producer.

For KING & COUNTRY har udover adskillige nomineringer vundet flere Dove Awards. Desuden vandt de i 2015 to Grammy Awards for bedste kristne album samt bedste kristne sang/optræden.

Glæd jer til et brag af en koncert!
 

Train Live

16. nov / The Minds Of 99

Koncerten afholdes på Jægergårdsgade 152

Arrangeret i samarbejde med BeatBox Entertainment og Frontløberne

Torsdag D. 16. november
KL. 20:00
Forsalg starter 21 april kl.10.00 Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 330,- + gebyr UDSOLGT
Obs: Koncerten afholdes hos Frontløberne på  Jægergårdsgade 152 8000 Aarhus
 
The Minds Of 99 høster adskillige anmelderroser for deres koncerter, og koncerten i november bliver en helt speciel oplevelse. Bandet spiller den 16. november på Black Box (Jægergårdsgade)
Bandet er allerede på plakaten på en stribe af sommerens festivaler med højt til loftet og plads til masser af publikummer. Ved disse to koncerter i henholdsvis Aarhus og København indtager de dog to af landets helt små spillesteder med knap et par hundrede billetter i salg hvert sted.
 

Det gælder om at være blandt de hurtige. Adgang til billetter fås via bandets Facebook-sidewww.facebook.com/TheMindsOf99

Train Live

17. nov / The Minds Of 99

Fredag D. 17. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 220,- + Gebyr
Tidligere på måneden annoncerede The Minds Of 99 to eksklusive koncerter i Jægergårdsgade i Aarhus og Stengade i København, som begge blev udsolgt på ganske få minutter.
 
Nu annoncerer bandet en turné i efteråret, hvor flere af landets større byer får aflagt besøg. 
Billetterne til alle koncerter sættes til salg tirsdag den 2. maj kl. 10. De fans, som ønsker at sikre sig de allerførste billetter, kan finde vej til pre-sale allerede fra mandag den 1. maj kl. 10 via bandets Facebook-side eller direkte via dette link http://eepurl.com/cMJkgf
Train Live

18. nov / Magtens Korridorer

Support: DARLING DON´T DANCE

Lørdag D. 18. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + gebyr
Ny single ‘ALKOHOL’ – og mere nyt på vej!
Et af Danmarks mest populære rockbands – Magtens Korridorer – tager på stor efterårstur til oktober/november 2017, og med i bagagen vil være spritnye singler.
Fredag 02. juni 2017 udgiver Magtens Korridorer singlen ‘Alkohol’, som er titlen på første lydbid fra et kommende album, der ser dagens lys i starten af 2018. ‘Alkohol’ tager bandet tilbage til deres musikalske udgangspunkt. De hidsige guitarriffs er gennemgående. Der bliver skåret ind til benet produktionsmæssigt, og nummeret emmer i den grad af Magtens Korridorers karakteristika. Rock, energifyldt vokal og alkohol.
Senere over sommeren – og altså inden efterårskoncerterne – vil bandet udgive en sang eller to yderligere.
 
Magtens Korridorer – et rockeventyr
I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet 'Friværdi', og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer i folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som 'Magtdemonstration' og 'Dansk Rocks Nye Magthavere'. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamling med greatest hits.
Bandet har turneret heftigt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange med et til stadighed større publikum fra gang til gang. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden og giver det et pusterum fra hverdagen.
MAGTENS KORRIDORER:
 • Johan Olsen, sang
 • Niklas Schneidermann, guitar, sang
 • Rasmus Kern, guitar, keys, sang
 • Terkel Møhl, bas
 • Anders Ramhede, trommer

 
DISKOGRAFI:

 • Friværdi (2005)
 • Det Krøllede Håb (2007)
 • Milan Allé (2009)
 • Imperiet Falder (2011)
 • Spil Noget Vi Kender! – de største hits (2012)
 • Før Alting Bliver Nat (2014)

 

Train Live

22. nov / HJALMER

Onsdag D. 22. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 130,- + Gebyr
Nogle gange dukker der en artist op ud af det blå som øjeblikkelig fascinerer og overbeviser. Den 21-årige fynbo Hjalmer er en sådan slags.

Hjalmer står for sange sunget direkte fra hjertet til alle der vil lytte – og sange på dansk om tilværelsens mange sol- og skyggesider, om ung kærlighed og om den snoede vej fra barnsben til voksenliv.

Hjalmer leverer sange med udgangspunkt i den klassiske singer/songwriter tradition, tilført et elegant pop-univers.

De to første singler, "Hjem til en anden" og "Marie" er en forløber for et debutalbum, der ser dagens lys til efteråret. Begge sange er gået viralt på nettet og set og delt mange tusinde af gange.

... Hjalmer hedder Larsen til efternavn og hans fædrene ophav hedder Kim. Så skulle det være på plads.

Link til Hjalmers akustisk liveoptræden hos Go’ Morgen DK:http://bit.ly/2qgX3AM

Train Live

23. nov / PETER DOHERTY

Torsdag D. 23. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
Peter (a.k.a. Pete) Doherty er en engelsk rockmusiker, sangskriver og poet. Doherty er forsanger i det engelske band Babyshambles samt stifter og forsanger i bandet The Libertines.
I 2009 udsendte Doherty sin første soloplade: ”Grace/Wastelands” og sidste år kom det andet og fremragende solo album: “Hamburg Demonstrations”.
Udover at spille sange fra sine to solo albums, forlyder det, at der også sniger sig en del The Libertines og Babyshambles sange ind i Peter Dohertys live-set.
 
Train Live

24. nov / Jon Nørgaard

præsenteres i samarbejde med PDH

Fredag D. 24. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- UDSOLGT
Jon Nørgaard spiller  eksklusive shows i anledning af sit 15-års jubilæum i efteråret 2017.

“… og det blev en velskabt dreng!”, sådan lød ordene fra Lars Hjortshøj, da han d. 5. november 2002 annoncerede den dengang 17-årige Jon Nørgaard som vinder af TV2s TV-talentkonkurrence “Popstars”.
 

Ordene blev ligeledes starten på, hvad der skulle blive et af de mest turbulente og omtalte karriereforløb i nyere tid. Fra at slå alle rekorder som den hurtigst sælgende debutartist i dansk musikhistorie med en udsolgt tour på de største spillesteder i landet, toppet med en stor international pladekontrakt og et enormt marketingsforløb i udlandet, vendte situationen 180 grader for den dengang unge jyde.

I november 2017 kan Jon fejre sit 15 års jubilæum i dansk musik, hvilket markeres med 2 eksklusive koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Amager Bio i København.
 

Oplev de engelske sange “Right Here Next To You”, “This Side Up”, “(I Will Miss You) Endlessly”, “Love Changes (Everything)”, “Popstar” & “Turn The Lights Off” samt de danske singleudspil “Lidt Endnu”, “Dine Øjne”, “Vi Ejer Natten” og “Champion”, plus enkelte helt nye og endnu uudgivne sange ...
 

Var du en af dem, som købte albummet "This Side Up" og ønskede dig Jon-merchandise, -kalendere, -sengetøj, -svedbånd og -t-shirts til jul? I så fald er her et bud på årets julegave: en billet til en aften og en tur i tidsmaskinen med et af de største teen-idoler Danmark nogensinde har set.

Train Live

25. nov / SCARLET PLEASURE

Lørdag D. 25. november
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr UDSOLGT
Scarlet Pleasure tager på efterårsturné med nye sange.
 
I efteråret, kunne man følge med i dokumentar-serien, ’Vi Er Scarlet Pleasure’ – et personligt tilbageblik, på bandets helt store gennembrud i 2016. Nu er Scarlet Pleasure endelig tilbage med nyt, og den første single i mere end et år! Og selvom at sangen hedder ’Deja-vu’, så er der langt fra tale om noget man har oplevet eller hørt før, fra den hyper-produktive og ambitiøse danske trio. ’Deja-vu’, byder nemlig på et Scarlet Pleasure, som har taget den helt til kanten, sprunget ud i det blå – og endnu engang fornyet og udfordret deres lyd og stil.
”Som band, har vi opbygget en fælles DNA og måde at gøre tingene på. Men som musikere og sangskrivere, er det også vigtigt for os, at søge ud af vores comfort-zone, for at flytte på os selv, men også på lytterne,” fortæller bassist Alexander Malone. Trommeslager, Joachim Dencker, fortsætter: ”I Scarlet Pleasure, har vi leget på kryds og tværs, af flere årtiers popmusik og genrer, og vores mål er, at lave noget der står alene – hver gang! Vi er unge, og ungdommen gider ikke opleve noget, som de allerede har oplevet før, og derfor skrev vi ’Deja-vu’.”
 
På radio, har Scarlet Pleasure, igennem de seneste tre år, markeret sig, som en absolut favorit og et af de allerstørste, nye danske navne. Sangene ’HEAT’ og senest ’Casual’, gjorde begge deres indtog på årslisterne i 2015 og 2016, mens sange, som ’Windy’ og ’Under The Palm Trees’, også har medvirket til nu, op imod, 30 millioner Scarlet Pleasure-streams, på musiktjenesterne. Det anmelderroste debut-album, ’Youth Is Wasted On The Young’, førte til bandets hidtil største sommerturné og, ligeledes anmelderroste, koncert på Roskilde Festivals Orange Scene. Bandet drager til efteråret ud med nye sange og nyt forløb.
 
 
Train Live

30. nov / Hugo Helmig

Torsdag D. 30. november
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 125,- + Gebyr
Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig. Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen ’Please Don’t Lie’, som lige nu ligger nummer 1 på den danske airplay chart og er blevet streamet over 2 mio. gange. Samtidig er det 19-årige talent nu klar med en omfattende turné, hvor han besøger 21 byer landet over.
 
Hugo Helmig har netop spillet sine første udsolgte debutkoncerter med stor succes. Nu glæder han sig til at komme ud i hele landet og møde publikum live, når han i november besøger København og Aarhus og fortsætter turen rundt i 19 forskellige byer i starten af det nye år. Til koncerterne har Hugo Helmig samlet et ungt hold af talentfulde musikere, som spiller op til popfest tilsat soulede, funky og blues-inspirerede toner.
 
Hugo Helmig, der på rekordtid og med bare en enkelt single har gjort kometkarriere på den danske musikscene, siger selv:
 
”Det var en stor oplevelse at være ude og spille, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover at det bliver en fest”
Til den totalt udsolgte debutkoncert i Aarhus kvitterede Gaffa med 4 stjerner og skriver blandt andet:  ”Samlet set må man sige, at den unge sanger har styr på sagerne. Ingen tvivl om, at han har flair for at skrive gode popnumre, men han har også styr på at sammensætte en sætliste, der mixer up tempo og sjælere”
 
 
Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første singlen ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri. Hugo udtaler selv:
 
” Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er. Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. ’Please Don’t Lie’ er en kærlig opsang til os alle – inklusiv mig selv.”
Train Live

01. dec / PETER SOMMER & TIGGERNE

TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE … TILBAGE

Fredag D. 01. december
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
Peter Sommer har samlet bandet TIGGERNE om sig, og har netop spillet en udsolgt koncert på Train i Aarhus.
 
Året 2017 slutter af med en ny koncert med Peter Sommer & Tiggerne på Train, denne gang for et stående publikum.
 
Koncerten bliver et genhør med det kunstnerisk succesfulde album TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE fra 2008. Samtidig bliver det en “venden-tilbage-og-kiggen-frem” til en hård og hudløs tone i dansksproget rockmusik. Orkesteret tager en tur i studiet inden koncerten mhp. at lave nyt materiale til koncerten, samt ruske op i andre dele af bagkataloget.
Peter Sommer udtaler:
Jeg opfatter stadig den samling sange på TRTKTH som mit svendestykke. Et stykke arbejde, hvor flid og held krydsede hinanden. Og så bandet… Tiggerne!  
Besluttede mig derfor for at ringe rundt og høre om musikerne ville med en tur ned af den nostalgiske vej. Det ville de, det gjorde vi, øvede en enkelt gang - og jeg fandt ud af at netop den lyd, den malmfulde tonstunge og udflippede rødvinsrockende lyd, som vi laver sammen, gav mig helt ind til benet lyst til at lave nye tekster til nye sange. Så det gør vi. Vi spiller gammelt og nyt. Vi spiller et sæt rotter, krager og hunde. Og derefter et sæt af en endnu unavngiven musikalsk art.
Vi er tilbage, hvor vi kom fra - for at tage det hele forfra.”
 
Fredag D. 13 jan 2017 udkommer der en ny Single fra Peter Sommer & Tiggerne, og 2017 byder senere på endnu mere nyt fra Peter Sommer.
Train Live

02. dec / Hymns from Nineveh

TRAIN præsenterer Julekoncert

OBS! Koncerten afholdes i CHRISTIANSKIRKEN, Frederikshaldsgade 15, 8200 Århus N

Lørdag D. 02. december
KL. 19:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr
HYMNS FROM NINEVEH GENTAGER JULESUCCES
 
Sidste år spillede Hymns from Nineveh to udsolgte julekoncerter i anledning af 5-års jubilæet for bandets julealbum ‘Endurance in Christmas Time’, som ved samme anledning blev genudgivet på vinyl​.
 
Nu gentager Hymns from Nineveh successen med to julekoncerter, hvor Christianskirken i Aarhus og Christians Kirke i København lægger deres ​sakrale rum til orkestrets smukke julehymner, samt udvalgte sange fra bandets øvrige albums. 
Julekoncer​terne bliver Hymns from Ninevehs eneste bandkoncerter i 2017.
Hymns From Nineveh Julekoncerter 2017
2. december - Christianskirken, Aarhus
9. december - Christians Kirke, København
Se musikvideoen til den smukke vinterhymne Wonderful Winter Morning fra Sunday Music her:
https://www.youtube.com/watch?v=0NOX0YK21YA
Train Live

02. dec / Party like Gatsby Aarhus - The Mad Mansion

Lørdag D. 02. december
KL. 21:00
Forsalg starter 4 august Aldersgrænse 18 år DKK 179,-
It was 1922. Prohibition, alcohol, and excess. Jay Gatsby's Mad Mansion was known to be haunted by a kaleidoscopic carnival of every walk of life. Film stars, gangsters, governors, Broadway directors, high school dropouts, morality protectors and scandalous showgirls.
 
When Jay Gatsby invited for Saturday, the 2nd of December, every corner of Aarhus, spilled through his approaching doors.
Party like Gatsby presents 'The Mad Mansion’ - an immersive show & party, unlike anything you've ever experienced, visiting more than 15 cities. For four years Jay Gatsby, and his entourage of extraordinary artists, has been dazzling guests across Europe.
 
Let magic spark and be paralyzed of happiness. Dress up in your finest attire and lose yourself into a fascinating world of roaring twenties madness. Only one question remains. Aarhus, who is this Gatsby?

 

 

Train Live

08. dec / SUSPEKT

Fredag D. 08. december
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr UDSOLGT
De suspekte spillemænd er klar til de danske landeveje
 
I februar udgav Suspekt deres sjette og yderst anmelderroste album ’100% Jesus’. Et album som endnu engang stadfæstede bandets dominerende rolle på den danske hip hop scene og ikke mindst evnen til stadig at kunne forny sig selv. I kølvandet på tre komplet udsolgte koncerter i Aarhus, København og Aalborg melder den eftertragtede trio sig nu klar til at lægge Danmark ned med en efterårstour – startskuddet lyder i hjembyen Albertslund.
 
Rune Rask, Andreas Bai-Duelund og Emil Simonsen - trioen bag det snart 20 år gamle hip hop band, har over de sidste to uger spillet for fulde huse i henholdsvis Aarhus, København og Aalborg. Koncerterne, der alle høstede 6 stjerner blandt anmelderne og fik glassene til at dirre blandt publikum, har givet bandet blod på tanden til at trille ud med tourbussen endnu engang - og ifølge Suspekt selv, bliver der ikke skruet ned for energiniveauet, når bandet drager på tour til efteråret.
 
– Vi glæder for sindssygt til at komme ud på de danske spillesteder igen. Det er altid en fornøjelse, at komme ud på de danske landeveje - det er der Suspekt blev skabt og der vi hører til, hvilket også er grunden til vi betragter og selv som spillemænd, i ordets egentlig forstand, siger Emil Simonsen og fortsætter
 
 
– Vores benzin er at komme ud til koncerterne møde vores fans og blive en del af stemningen. Vi har stor respekt får de mindre spillesteder og alle de mennesker der med stor dedikation og kærlighed til musikken, sørger for musik som vores kommer ud til alle i det danske land - vi er stolte over, hvor vi er i dag, men det er ikke noget vi tager for givet og det kommer vi til at hylde på vores efterårstour.
bagkatalog og nyt familiemedlem
”Væk med hotellerne” – sådan skal det være, hvis man spørger drengene selv. De har nemlig planer om en efterårstour, der i sandheden omfavner essensen i tourlivet, ved at droppe hotellerne og bo udelukkende på bussen undervejs.
 
– Vi planlægger at tage en masse udstyr med, så vi også kan lave musik undervejs og fange stemningen. Kan det lade sig gøre kan mirakler muligvis opstå, både før, efter og under en koncert, siger Rune Rask og fortsætter
 
– Vi har efterhånden opbygget os et mastodontisk bagkatalog af slagere, så det bliver svært at sortere i hvilke numre, der skal have en plads på banen, når der kridtes op til kamp.
Trods et gammelt bagkatalog, har Suspekt flere gange bevist de ikke bange for at forny sig selv og der da også noget helt nyt på tapetet, når tourbussen ruller afsted til efteråret - som Suspekt selv beskriver det, har de nemlig fået nyt et familiemedlem i form af guitarristen Jakob Nyholm.
 
– Jakob har tuneret i 8 år med metalbandet Hatesphere, så han har en del erfaring og vildskab, som vi tænker passer lige ind i bamseøjet på Suspekt familien. Jakob startede faktisk som vores baggearsmand sidste sommer, så da vi måtte vinke farvel til Vodkalars, som spillede spaden før, faldt valget helt naturligt på Jakob. Han kender jo til alle tosserne og er i forvejen sovset godt og grundigt ind i vores grusomheder, afslutter Rune Rask. 
Train Live

15. dec / Jonah Blacksmith

Fredag D. 15. december
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr UDSOLGT
Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af 7-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager på en omfattende turne rundt i kongeriget i februar og marts 2017. Den forgangne sommer har budt på et større festivalprogram, som blandt andet inkluderede Roskilde, Smuk-fest, Jelling, Nibe og ikke at forglemme en aldeles mindværdig afslutning på dette års Tønder-festival, der, ligesom det var tilfældet i fjor, efterfølgende var på alles læber. Foruden den forestående support-tour (m. Allan Olsen) byder efteråret på færdiggørelse af det kommende album, som rammer gaden i starten af 2017.
Det Thy’ske ophav fornægter sig ikke i den varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby, hvor diverse strengeinstrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen dannede musikalsk ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Smeden og bedstefaderen Johannes Alstrup, der efter sigende var den stærkeste mand i Thy, og som uden tvivl var manden med den største - tilmed banjospillende - næve, har da også lagt navn til bandet med sit alias; Johannes Smed.

De store vidder, kystlinjen og den forblæste natur i Thy har også sat sit stilfærdige, eftertænksomme aftryk i musikken, der rummer afdæmpede, stemningsfulde passager såvel som himmelstræbende og kraftfulde udladninger - præcis som den vestvendte brænding i kløerne på efterårsstormene fra nord. Sangene har siden debutalbummet Northern Trail fra 2014 taget afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv.

 

Train Live

16. dec / District I: ANNA

DOVYDAS NOIDEA + DRK ANE + ARTHUREE

Lørdag D. 16. december
KL. 22:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 100,- (+ gebyr) / 130,- i døren
Aarhus Techno District presents Brazil-born and Barcelona-based, ANNA for her Denmark’s debut at Train, Aarhus. 

ANNA won ‘Best Breakthrough Artist’ at DJ Awards 2016 in Ibiza and has been making a lot of noise worldwide. With releases on the likes of Diynamic, Turbo Recordings, RUKUS, plus remixes for the likes of Matador, Reboot, her beats have taken her past places like: Space Ibiza, Rex Club (Paris), Tobacco Dock (London), Rainbow Serpent Festival (Australia) and Ultra Resistance (Miami).

ANNA’s latest remix of ‘Tiga & Audion – Stabbed In The Back’ recently premiered on Mixmag.

“Let’s get one thing straight: we f*cking love ANNA and her beats.” Mixmag

Now ANNA is Aarhus inbound when she hits Train to share the deck with us on the 16’th of December. We’ve had an amazing year and we’ve teamed up with the coolest girl around to make this night one to remember. We will be accompanied by warm-up act: ARTHUREE (The Dome II) and live Visual Artist ’’B n M f t M’’ by Emil Vodder and we can’t wait for Christmas to come early.

Line-up /

ANNA [DIYNAMIC/TURBO]
DOVYDAS NOIDEA [ATD]
DRK ANE [ATD]
ARTHUREE
-ATD-

_________________________________________________________
ANNA:
ANNA grew up behind the booth at her father’s nightclub before moving to Sao Paolo to dive into the electronical underground scene. From there and from her current residence of Barcelona she certainly didn’t go unnoticed and she is cementing her rightful place at the forefront of dance music and a credibility validated around the world after years of hard work and uncompromising dedication.

‘Tiga & Audion – Stabbed In The Back’ (ANNA Remix)
http://mixmag.net/read/premiere-anna-remixing-tiga-and-audion-is-a-match-made-in-techno-heaven-premieres

facebook.com/djannabr/
instagram.com/djannamiranda/
twitter.com/djannamiranda
youtube.com/c/ANNAMUSIC

’’B n M f t M’’
Visual artist ’’B n M ft M’’ by Emil Vodder works within the natural settings of a project and therefore is not dogmatically keen on doing things in a particular way. His focus lies on the fact that the individual elements partaking in the performance should support and enhance each other. His use of lo-fi video material characterizes his visual expression for which he uses hardcore manipulative image editing which is cut into a photomontage. Previous work of his includes the Limbo Stage at SPOT Festival at which he brilliantly caught the eye of the audience inviting them to see aswell as listen.

instagram.com/b_n_m_f_t_m/

Train Live

22. dec / GLØGGLICH HOMECOMING FEST 2017

Bikstok - Marvelous Mosell mf.

Fredag D. 22. december
KL. 22:00
Dørene åbner kl.22.00 Aldersgrænse 18 år DKK 145,- + gebyr
løgglich, som hvert år d. 22. december samler århusianere og eksil-århusianere til et glædeligt gensyn ledsaget af tip top klubmusik.

Som altid banker Gløgglich derudaf med en fornyet og kæmpe homecoming fest i Århus. I år vil selvvalgte eksil-aarhusianere, københavnere og 8Kilo fuldblodsindianere, spille en vanlig Gløgglich-cocktail af alternative klassikere, fuldfede hits og urbane finurligheder. 

Med andre ord vil musikken tage dig tilbage til ”Jul på Slottet” og sende dig trygt videre til årets højtid i familiens skød.

LINE UP
- Bikstok 
- Marvelous Mosell
 

DJ`s
- Bang Bang
- Clean Grillz
- Amin Safari
- Dj team STØJ feat John Fogde og Jesper Hvam
- Malte

Train Live

29. dec / Zapp Zapp

Fredag D. 29. december
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
ZAPP ZAPP ER TILBAGE OG DE ER BEDRE END NOGENSINDE
 
Gendannede Zapp Zapp lagde for nyligt Tivolis Fredagsrock ned og beviste, at de stadig er blandt Danmarks stærkeste funkbands. Nu annoncerer gruppen to eksklusive koncerter i København og Aarhus i december.
 
Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år. Det stod klart, da de i juni samlede 20.000 publikummer til deres comeback koncert i Tivoli, København. Med en hitparade og et velspillende band var det tydligt for alle, at Zapp Zapp er i topform og leverer koncerter af højeste kvalitet. Til vinter kan fans af det soulfulde og energiske orkester igen få mulighed for at synge med på de gamle hits, når Zapp Zapp besøger DR Koncerthuset i København og Train i Aarhus. 
Med to albums og superhittet ’You Better Believe’ dominerede Zapp Zapp dansegulvene i start 90’erne. Fans har siden deres opløsning i 1994 sukket efter en genforening, som nu gør, at bandet er klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og på ny fylde dansegulvene til nogle funky, nostalgiske og soulfulde koncerter. Her kan publikum opleve den originale besætning bestående af Erann DD på vokal, Tue Röh på keyboard, Søren Nørup på guitar, Jakob Christensen på bas og endelig har Birk Nevel overtaget Anders Schumanns plads på trommer. Herudover har gruppen inviteret en håndfuld blæsere og kor med på scenen, så der er garanteret et musikalsk brag, når de rammer København og Aarhus i december.
 
Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til nogle festlige koncerter med et legendarisk og toneangivende funkband, der endelig er tilbage.
NY
Train Live

20. jan / $UICIDEBOY$

Lørdag D. 20. januar
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 225,- + Gebyr
The Boy$ are back in town. 
$UICIDEBOY$ er tilbage med fem nye kapitler til deres Kill Yourself Saga, inklusiv: The Faded Stains Saga, The Suburban Sacrifice Saga, The Fall of Idols Saga, The Deep End Saga, and The Infinity Saga. Hvis man ikke lige umiddelbart kan læse det af titlerne, er den usammenhængende serie en mørkere rejse end man måske er vant til, men misforstå nu ikke. Noget af materialet er nok på kanten til det makabre, men det rykker igennem! Ruby Da Cherry og $crim har udviklet sig som kunstnere, hvor sidstnævnte leverer mange af instrumentalerne på Kill Yourself.
New Orleans duoen er blevet sammenlignet med legendariske Three 6 Mafia, og selvom indholdet selvklart afviger, er de rå vibes faktisk ens. Så meget, at Juicy J henvendte sig til dem for at samarbejde på hans kommende mixtape High Intoxicated, som udkommer her i september. Det var ærlig talt ikke noget de to boy$ havde regnet med, at Juicy J will lave et mixtape sammen med $UICIDEBOY$, men da det nu en realitet, er det en ret logisk retning for begge parter.
En del af Kill Yourself indeholder nogle af duoens mest sindsyge produktioner til dato. Ominøse 80'erne-horror film synths dominerer Deep End cuttet "Leave Me Alone," mens trap-trommer og low-end klaver er backdroppet for The Infinity Sagas "Now I'm Up To My Neck In Offers." Mens begge tracks er højdepunkter, har denne seneste serie af femten sange noget for alle. Lad ikke navnet narre dig. $UICIDEBOY$ leverer musik af høj kvalitet på et effektivt og kreativt grundlag, og mens emnerne favoriserer horror æstetiken, bliver det leveret med integritet.
Tjek de seneste fem chapters her: https://soundcloud.com/g59
 
Train Live

27. jan / Best of Bowie

Arrangør: BoB Tribute

Lørdag D. 27. januar
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Best of Bowie 2018
Best of Bowie giver deres bud på 50 års indflydelse på rock og performance, når de optræder med deres David Bowie tribute show.
Ingen giver en bedre Bowiekoncert end det otte mand store band.
Bowie sugede indtryk, lys og lyd til sig. Og gav det videre til os alle i nyt perspektiv.
Han stod for lydsporet til rigtig mange menneskers liv.
Hvad enten du er 20 eller 75 år, har Bowie leveret musik, der er svær at komme udenom.
Best of Bowie bringer dig tæt på ikonet. Tilbage til ham, der voksede fra at være sing-a-song writer, til Ziggy Stardust, over til Major Tom og forbi The Thin White Duke, før han viste sig som David Bowie.
Spacerock, glamrock, plastic soul, smukke ballader og sange.
Best of Bowie præsenterer det hele fra Bowies karriere: Film-, teater- og musikscenen.
Christiane F, The Falcon and the Snowman, Absolute Beginners og Cat People. Lazarus.
Best of Bowie bringer dig helt tæt på de massive hits og bringer stemningen tilbage. 
So: Lets Dance!
 
Arrangør: BoB Tribute
NY
Train Live

09. feb / BERNHOFT & THE FASHION BRUISES

Fredag D. 09. februar
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + gebyr
Bernhoft er lig soloprojektet af multiinstrumentalist og komponist Jarle Bernhoft. Bernhoft er blevet berømt for sine udfordrende og komplekse live forestillinger.
 
Det endelige gennembrud kom med “Solidarity Breaks” i 2011. Bernhoft har spillet mange udsolgte shows og modtaget begejstret anmeldelser både i Norge, Danmark og i resten af verden.
Bernhofts Grammy-nominerede album (“Best R&B album”) fra 2014 “Islander” blev fuldt op af EP’erne “Stop/Shutup” og “The Morning Comes”, og i 2018 kommer opfølgeren endelig og som forventes i august 2018. Bernhoft vil her udforske bandformatet, sammen med sit band “The Fashion Bruises” som han også medbringer til koncerten på Train!
Train Live

10. feb / CITYBOIS

Lørdag D. 10. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 180,- + Gebyr
Den succesfulde popduo Citybois giver fire eksklusive koncerter i starten af det nye år.
De to bydrenge Thor og Anthon har med charme, selvtillid og hits taget hele landet med storm. Siden deres debutudspil What Bois About To udkom i december 2015, har de givet et utal af koncerter, blevet hædret med guldplader og indtaget topplaceringer på hitlisterne, og dermed bevist deres berettigelse på den danske musikscene.
Hele sommeren er de blevet spillet over alt med deres sommerhit Pool, som de selvfølgelig har med til koncerterne, sammen med sange som Bedre End Rihanna, Dum Som Mig, Under 18, Som Om og nyeste single Jakke. Hver aften bliver uden tvivl en fest, med utroligt meget fart på – en kraftfuld energi-udladning enhver Citybois fan ikke må gå glip af.
Gør jer klar til endnu en gang at blive boisificeret, når drengene og deres hold rammer landets fire største byer til februar 2018.
NY
Train Live

15. feb / Tony Hadley – Ex Spandau Ballet

Torsdag D. 15. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 250,- + Gebyr
Tony Hadley … Tonight Belongs To Us
 
Den britiske popsanger-, sangskriver og Spandau Ballet frontfigur Tony Hadley kommer forbi Train i Aarhus.
 
I februar 2018 begynder Tony Hadley på sin europæiske turné med titlen “Tonight belongs to Us”. Turen går til Belgien, Holland, Tyskland, Norge og Danmark, og de første shows i Østrig, Ungarn, Polen og Sverige.
Tony vil udføre nogle af sine nye sange fra det kommende album, som er planlagt til udgivelse i april 2018 samt alle de hits, som han er så godt kendt for.
 
Tony Hadley blev for alvor berømt, da han i 1980’erne lagde verden for sine fødder som frontfigur i det britiske new wave band Spandau Ballet. Spandau Ballet blev dannet i London i de sene 1970'ere. Deres musik er en blanding af funk, jazz, soul og synthpop. Bandet havde stor succes i 1980'erne, hvilket 10 top-ti-singler og fire top-ti-albums i England var et klart udtryk for. Med sin karakteriske fløjlsbløde, nærmest crooner-lignende vokal, stod han og gruppen bag hits som “True”, “Gold”, “Through The Barricades” og "Only When You Leave", der i dag må betragtes som nyklassikere fra en tid, hvor poppen og stadionrocken satte dagsordenen. Bandet som bestod af Tony Hadley, Gary Kemp, Martin Kemp, Steve Norman og John Keeble, gik hver til sit i 1990 efter gennem en årrække at have nydt stor succes hos både publikum og anmeldere – og med meritter der bl.a. inkluderer en optræden ved Live Aid i 1985. Bandet genopstod i 2009, hvor de tog på en større turne i Storbritannien.
Det seneste album Once More udkom d. 1. november 2009. Albummet indeholder 11 genindspilninger af deres gamle numre + 2 nye sange, heriblandt den ny single "Once More", som er den første fra Spandau Ballet i 20 år.
 
Også solo har Tony Hadley haft en travl – og alsidig – karriere. Han debuterede med første udspil i eget navn i 1992 med The State of Play, og siden er det blevet til tre studiealbums, senest i 2015, et livealbum samt en række compilations. Han har stået på de skrå teaterbrædder i West End ved en række opsætninger af bl.a. Jesus Christ Superstar og Chicago, og har holdt fast i en heftig turnevirksomhed, hvor han har formået at holde fast i et dedikeret publikum.
 
Tony Hadley spiller alle hits’ene fra sin karriere!
Train Live

17. feb / KIM LARSEN & KJUKKEN

Lørdag D. 17. februar
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 375,- + Gebyr UDSOLGT
KIM LARSEN & KJUKKEN PÅ KLUBTURNÉ VINTEREN 2018
Kim Larsen & Kjukken bobler fortsat af spilleglæde og besøger derfor fra starten af 2018 en række af de danske klubber, som bandet elsker at spille på.
Til koncerterne vil Kim Larsen & Kjukken lufte store sange og små perler fra Larsens enorme sangkatalog, der strækker sig helt tilbage fra Gasolin’-dagene i starten af 1970’erne og op til det seneste album – Øst For Vesterled – der udkom i april 2017.
Anmelderne var begejstrede for de 12 helt nye, håndspillede numre og kaldte Øst For Vesterled for Larsens stærkeste udgivelse i mange år. Singleudspillene – Moder Jord og Nostalgi – er da også allerede blevet populære sange blandt publikum til koncerterne.
KJUKKEN I FORRYGENDE FORM
Kim Larsen fandt sine spillekammerater i  Kjukken i Odense for mere end 20 år siden.
Orkestret – som på de seneste turnéer i både Danmark, Sverige og Norge har vist, at de er i forrygende spilleform - består i dag af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn ’Ørn’ Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard(bas) og Jens Langhorn (trommer).
NY
Train Live

09. mar / SORT SOL

Fredag D. 09. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 325,- + Gebyr
I maj kom endelig det længe ventede album "Stor langsom stjerne" - det første fra Sort Sol i 16 år!
Modtagelsen var svært positiv - og bl.a. gav Politiken 5 stjerner under overskriften: "Sort Sol hæver sig op i nattens himmelhvælvinger på nyt album". Gaffas anmeldelse var ligeledes 5-stjernet og her skrev man om "et orkester, der genopstår som Fugl Fønix fra asken og genopfinder sig selv." Soundvenue topper dem begge og giver 6 stjerner til det de kalder et "mesterligt og monumentalt storværk".
 
Så der er grund til store forventninger til Sort Sols koncerter i foråret 2018. Som de skrev i Berlingske om en af det års koncerter: ”Ingen tvivl om, at de seks var parate til at bevise, at Sort Sols æra så langt fra er slut, og alene det determinerede udtryk, der blev sendt fra scenen, når ellers faste travere som ”Siggimund Blue”, ”Daughter of Sad” og ”Let Your Fingers Do The Walking” ramte publikum, viste, at der skal noget til, hvis nye rockkometer skal holde trit med de gamle.”
Bandet er i øvrigt nomineret til 2 DMA statuetter, når prisshowet senedes live på TV2 11. November. ¨
 
Et ”magtfuldt monument”, kaldte Ekstra Bladet det karriereopsamlende bokssæt med Sort Sol, der kom på gaden i 2011 samtidig med deres første fuldlængde koncert siden 2003, hvor der blev så stille omkring bandet, at det nærmest lignede en opløsning. Hvilket fik yderligere næring, da Lars Top Galia i 2004 meddelte, at han nu forlod ”dansk rocks farligste orkester”, som Berlingske Tidende har kaldt denne musikalske monolit. Det hele startede i 1977 under navnet Sods. Danmarks første og – skulle det vise sig – mest markante og væsentligste punkband. Debutalbummet ”Minutes To Go” kom i 1979 og rummede bl.a. sangen til hjembyen ”Copenhagen”. Det andet album hed ”Under en sort sol” (1980), og siden 1983 har bandnavnet været netop Sort Sol. Trods den lange karriere er det kun blevet til 8 studiealbums undervejs med ”Flow My Firetear” (1991) og ”Glamourpuss” (1993) som de store mesterværker og ”Snakecharmer” i 2001.
Train Live

23. mar / GO GO BERLIN

Fredag D. 23. marts
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 200,- + Gebyr
GO GO BERLIN offentliggør 2 eksklusive live-koncerter i det nye år og varsler nyt materiale.
 
Det unge danske band har i indeværende år håndplukket ganske få festivaler og events i ind- og udland, mens de har været i sangskrivnings- og indspilningsproces til det kommende 3. album. Men til marts 2018 inviterer GO GO BERLIN endelig deres loyale publikum til 2 eksklusive koncerter – henholdsvis fredag den 23. marts på Train i Aarhus samt lørdag den 24. marts i Koncerthuset, Studie 2 i København.
 
Go Go Berlin har været ét kontinuerligt live-togt rundt i verden, som har bragt dem forbi det meste af Europa, Asien og USA. Efter udgivelsen af det storstilede, andet album ”Electric Lives” i 2015 og en efterfølgende, lang og vellykket Danmarks- og Europaturné tog bandet det meste af 2017 ud af kalenderen til fordybelse og sangskrivning.
Bandet er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et særdeles velfortjent ry som af de mest hårdtarbejdende og intense live-acts på den danske scene. Det store udland er også begyndt at få øjnene op for de unge århusianere, hvor singlen ”Kids” senest har modtaget stor kærlighed fra radiostationer i Tyskland, Polen og Schweiz.
 
Henover foråret udsender bandet ny musik, som vil være forløber til det længeventede 3. album. Derfor vil der til de 2 koncerter blive fremført en masse nyt materiale i regulær urpremiere-form samt naturligvis givet en rundtur i det efterhånden store bagkatalog.
NY
Train Live

24. mar / SCARLET PLEASURE

Arrangør: TRAIN Live & Musikhuset Aarhus

KONCERTEN AFHOLDES I SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER

Lørdag D. 24. marts
KL. 20:00
Dørene åbner 2 timer før koncertstart. DKK 275,- + Gebyr
SCARLET PLEASURE KLAR MED KARRIERENS STØRSTE SHOWS
 
Med udsigt til en udsolgt efterårs-tour, kan Scarlet Pleasure nu løfte sløret for bandets til dato største koncerter, når Forum Black Box i København og
Scandinavian Congress Center i Aarhus, indtages den 23. og 24. Marts 2018.
 
De to koncerter markerer endnu en milepæl for den storhittende trio, der med sange som ’HEAT’, ’Windy’, ’Under The Palm Trees’ og det anmelderroste debutalbum, ’Youth Is Wasted On The Young’, er blevet båret op på landets største scener af deres dedikerede danske publikum. Sidste år ramte Scarlet Pleasure bl.a. Tinderbox, Northside og ikke mindst Orange Scene på Roskilde Festival, mens sommerens Grøn Koncert 2017, blev åbnet af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone.
Scarlet Pleasure indtog foråret med Platin-singlen, ’Deja Vu’, som toppede den danske Airplay Chart i fire uger. I juni måned fulgte ’Limbo’, som i løbet af ganske få uger blev certificeret Guld, mens EP’en af samme navn, nu har ligget Top 5 på hitlisten i imponerende 13 uger. Bandet, som netop har modtaget  The Voice Prisen 2017, tager deres stribe af hit-singler med på landevejen i efteråret – og har du ikke fået billet til den udsolgte tour, så kan du glæde dig til at opleve bandet i Forum Black Box og SCC i Aarhus.
NY
Train Live

24. mar / WhoMadeWho

Lørdag D. 24. marts
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 170,-
WhoMadeWho har en helt særlig evne til at krydre deres enestående musikalske univers med en uimodståelige humor.
Som opfølgning på udgivelsen af ”I Don’t Know” (inkl. remixes fra Adana Twins, Stereocalypse, Fur Coat og Margot) slipper WhoMadeWho nu en betagende musikvideo til singlen og rider videre på deres bølge af succes. 
"'I Don’t Know' blev lavet i en periode, hvor vi i bund og grund bare ønskede at producere sange på måder, som vi ikke var vant til.
Vi havde en idé om at forsøge at komponere en sang baseret på vokale hooks, og pludselige havde vi et unikt lydende demotrack, hvor de fleste melodiske stykker er bygget op af vokaler, der er redigeret og manipuleret”, fortæller sanger og guitarist Jeppe Kjellberg.
NY
Train Live

31. mar / SAVEUS

Lørdag D. 31. marts
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 175,- + Gebyr
Danskerne kan godt begynde at glæde sig til 2018, hvor Martin Hedegaards anmelderroste og medrivende liveband atter tager landet rundt.
 
Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet år braget ind på den danske musikscene med sit ambitiøse projekt,SAVEUS. Ført an af en særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld, hvor den tidligere X-Factor vinder, vendte tilbage til spotlyset med debutsinglen, 'Levitate Me', har SAVEUS siden markeret sig med P3-hittet, ’Everchanging’, en anmelderrost debut-EP og i særdeleshed, som et ekstremt anmelderrost livenavn.
Tilbage i juni-måned trak SAVEUS et af de største publikummer på årets Northside Festival og skabte i silende regn, en van(d)vittig medrivende koncertoplevelse for de mange fremmødte, mens BT blandt flere medier kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”Martin Hedegaards talent rækker langt ud over landets grænser.”
 
Der annonceres nu en række shows i foråret 2018, hvor flere af landets spillesteder besøges. Indtil da, kan man se frem til mere musik fra SAVEUS, som varsler nyt i løbet af efteråret.

 

NY
Train Live

14. apr / BENAL

Lørdag D. 14. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 215,- + Gebyr
Benal ‘Hvis det virkelig er vigtigt / Kædedans’ tour, foråret 2018
Hiphop-duoen Benal tager på en spillestedstour i foråret 2018, med deres nye album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’ under armen. “Vi har et behov for at se hvad de laver derude”, siger frontmand Benjamin. “Vi vil gerne helt tæt på den lille lytter. Så tæt at vi kan høre åndedrættet og se den lille halspulsåre dunke når der bliver løjet”, siger han. “Det er ikke så meget, at der bliver løjet”, siger Benjamin. “Det er mere løgnen i sig selv”, siger han mens han ser ked ud af det.
Benal vandt P3 Guld prisen 2017, og har med to udsolgte koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Store Vega i København haft et “godkendt år”, som producer-Albert kalder det. 
Han forklarer ydermere: “Der er få ting i verden, der kan gøre mig mere glad end hjemmebagte scones. Men hvis jeg skal nævne noget, der gør mig mere glad må det være kædedansen der opstår spontant til de bedste familiefester”. 
 
“Kædedans er en dejlig måde at vise sine følelser på”, siger Albert. “Drømmen er at kysse en fuldblods Drag Queen lige direkte i sjælen midt på scenen til en hiphop koncert velvidende at vores gennemsnitlige sidelæns-kasket fan begynder at få det mærkeligt, men samtidig spreder der sig en følelse af varme omkring de eurogene zoner.” Om Benal har Drags med på scenen, eller andre ting melder historien ikke noget om. En ting står imidlertid sikkert: Det bli’r et brag af en aften.   
Train Live

21. apr / Turboweekend

Lørdag D. 21. april
KL. 21:00
Dørene åbner 1 time før koncertstart. DKK 220,- (+ gebyr)
Turboweekend tilbringer for tiden efterårsdagene i studiet. Her knokler bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra Turboweekend – opfølgeren til Share My Thunder fra marts 2015.
De nye sange bliver for første gang præsenteret live for publikum på de danske spillesteder i foråret 2018. 
Således drager Turboweekend på deres første venue-tour i tre år, når bandet den 29. marts indtager Viften i Rødovre for derefter at drage rundt i landet.
På touren bliver der mulighed for at opleve en kombination af spritnyt materiale og Turboweekends tunge portefølje af radiohits. Der vil ikke være siddepladser til koncerterne, som er en tilbagevenden til klassiske Turboweekend-koncerter med fuldt smæk på. 
NY
Train Live

23. apr / Blue Monday

23 april, 30 april, 07 maj, 14 maj

Mandag D. 23. april
KL. 19:00
Arrangementet varer fra kl.19.00 til 22.30 DKK 110,- + Gebyr
Train tilbyder igen i år Blue Mondays fester for konfirmander. 

Der vil være dans i det vildeste lys, musik leveret af nogle af Danmarks bedste dj's og masser af konkurrencer. Datoer: Sidste dato i år er 13/5 Train's Blue Monday fester er kun for konfirmander. 

Train har altid fokus på sikkerhed og der vil også disse aftener være et meget højt sikkerhedsniveau. 

Arrangementer er i samarbejde med SSP og Natteravnene. Der er absolut ingen udskænkning af alkohol. Der er fri entre for forældre, der kan opholde sig backstage hvor der vil være gratis kaffe